Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze jak kicham to sie ludzie dziwnie na mnie patrzą
. Najsmieszniej jest jak juz mnie mam tchu a tu dalej kichanie
-
nick nieaktualny
-
Moj brat tak kicha ze sasiedzi mowia na zdrowie xd jak on ryknie przy kichnięciu to sie sciany trzesa
kattalinna lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Tez mialam taka kolezanke i jej neurolog powiedzial ze to na tle jakiegos bledu w przesylce danych miedzy mozgiem a narzadem. Tak ma i kobiec ;p
Ja kicham jak kot podobno. Sporo ludzi mi to mowi;) -
aleala wrote:Moj brat tak kicha ze sasiedzi mowia na zdrowie xd jak on ryknie przy kichnięciu to sie sciany trzesa
a potem się przeprowadziliśmy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane. Ja po konsultacji. Co prawda nie było ordynatora ale fajną babeczkę trafiłam. Sprawa jest taka że w obecnym stanie zero operacji. Laparo w ogóle odpada a laparotomia to zbyt duże ryzyko. Mam dać szansę naturze, chociaż mam zwiększone ryzyko ciąży pozamacicznej lub IVF. Ale IVF też może się nie udać bo nie wiadomo czy pobiorą komórki. A plamieniami mam się nie przejmować. W macicy czysto. Prawdopodobnie jajnik intensywnie pracuje. To tyle. Nie będę płakać obiecuje."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Odrobina moja mama tez miala 3 cc ale mowi ze jak ona rodzila to po cc bylo sie dwa tygodnie w szpitalu i spokojnie dochodzilo sie do zdrowia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 09:56
-
Yousee jest nadzieje i tego się trzymajmy :* a płakać nie wolno, dopóki nie jest nic przesądzone. Jeszcze będziesz płakać ze szczęścia , zobaczysz :* walczymy nadal , a IVF nie będzie Ci potrzebne, bo zajdziesz naturalnie
aleala, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:Maczku, a brałas flavamed syrop, czy tabletki musujące?
Syrop. Tylko to naprawdę było tym razem na kaszel, a bagno się zrobiło niechcący ;
Yousee, dobrze, że czysto! Trzymam kciuki, żebyś była jednym z tych "beznadziejnych przypadków", co to nagle znienacka zachodzą naturalnie
-
nick nieaktualny
-
Natura bywa podstępna i lubi zaskakiwać nas w momentach ,w których najmniej się tego spodziewamy
wiele kobiet na forum jest tego przykładem , nawet kilka u nas
Yousee ważne ,że jest światełko w tunelu ,więc nie odwracają się od niego, tylko walcz , a będzie Ci dane :* podążając pod wiatr mamy dodatkowe "atrakcje" ale gdy dotrzemy do celu, wtedy radość jest o wiele większa. Będziesz szczęśliwą mamą Yousee ,ciotka Morwa Ci to mówi !
Edit : Yousee, wiesz co podoba mi się najbardziej w wierze? Osoba wierząca upada raz ,drugi trzeci i dziesiąty ale, ta która wierzy najmocniej wstanie i będzie podążać dalej ku swojemu przeznaczeniu , mimo przeciwności losu. Wiara daje siłę, jaką by nie była, w co by się nie wierzyło, to trzeba wierzyć. Mimo tego ,że wiele się różnimy i w co innego wierzymy, to wiara mimo wszystko nas łączy a nie dzieli oraz oczywiście łączy nas chęć posiadania dziedzicawiara czyni cuda a mały cud każdej z nas by się przydał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:34
ciri22, odrobinacheci lubią tę wiadomość