Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzed swietami tym bardziej nie bede sprzatac ;p bede sie goscic albo we trojke sobie spedzimy czas
Robilam wczoraj te sajgonki ale srednio doprawione wyszly. Ma ktos jakis fajny przepis? Bo ja jakos nie moglam sobie wczoraj poradzic z dobraniem skladnikow i doprawieniem ;/
Alexis to albo zapracowana przed walentynkami bo trole ja molestuja albo ma wyrabane tak jak zima w tym roku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 08:58
-
W tym miesiącu to jakieś dziwne te cykle. Ja mam wrażenie ,że znowu mam burdello w hormonach. Ridż sobie poszedł oficjalnie już przedwczoraj, a ja już mam piersi wrażliwsze, dzisiaj smyra mnie podbrzusze Ridżowo i czuje jajniki od 3dc(jak na mnie to wczesniej). Chyba sobie strzele cały zestaw hormonalny.
-
witam, jelitowka mnie nieżle przetrzepała...cała noc w łazience, przez to moje latanie mała się co chwilę budziła...eh...na szczęście jest lepiej.
Ciri, mi brzuch przy akcji porodowej nie twardniał, albo bolały inne cześci ciala tak mocno, że nie czułam, hehe -
nick nieaktualnyPozniej napisze do mamy zobaczymy jak u niej bylo ;p wiem jedynie ze od odwjscia wod i pierwszych skurczy przy mnie minely 3 godziny do czasu az sie urodzilam, przy siostrze 4-5godzin. Przy bracie bylo inaczej bo miala skurcze przez cala noc dosc regularne a pecherz nie pekl wiec jej przebijali, po przebiuciu 2godziny i brat byl na swiecie.
Na razie jej nic nie pisalam bo by byla panika. Ale chyba napisze do niej zapytam bo u nas aiem ze w rodzinie wszystkie kobiety podobnie mialy.
I tak tak wiem ze kazda kobieta moze miec inaczej ;p
Edit; w planach to ja mam na dzis spacerek, mialam pospac ale chyba juz mi to nie wyjdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 09:43
-
Hello. Ja się pytam, po jaką cholerę pada teraz śnieg:/
Mam dzisiaj w planach wątrobeczkę na obiad. Mmmm, juz jestem glodna
I mam zapas jabłekbo wczoraj o 2 w nocy mi sie przypomniało, ze nie kupiłam
-
nick nieaktualny
-
Zdjęcia USG postaram się opisać, jeśli tylko dziecię pozwoli (muszę włączyć kompa).
Mnie tam parte nie bolały :p Cisnęłam 12 min wg wpisu w książeczce, a w połowie zaczęło działać znieczulenie :p*
*znieczulenie powinno zostać podane przy rozwarciu ok 5cm, akurat by przestało działać na parte. U mnie próbowali dwa razy podać (przerwa między podaniami ok 1 godzina) i nim podali i ruszyło głowa już prawie wyszła :pBaronowa_83 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Baronowa a chociaz masz zimnice? Bo u mnie wczoraj caly dzien padal deszcz ze sniegiem, wieczorem snieg a dzis cieplo wiec plucha.....
Watrobka? Bleeee ;p
Ja partych mialam 2,5 h. Przy czym nie moglam przeć bo miałam jeszcze szyjkę i polowe rozwarcia. Teraz musi być lepiej -
Blondik wrote:dziewczyny macie żelazka parowe pionowe? takie np. do prasowania wiszących firan
jakie polecacie? na co zwracać uwagę? niedługo moje urodziny i kompletuję listę "życzeń" hehe
aleala lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Morwa wrote:W tym miesiącu to jakieś dziwne te cykle. Ja mam wrażenie ,że znowu mam burdello w hormonach. Ridż sobie poszedł oficjalnie już przedwczoraj, a ja już mam piersi wrażliwsze, dzisiaj smyra mnie podbrzusze Ridżowo i czuje jajniki od 3dc(jak na mnie to wczesniej). Chyba sobie strzele cały zestaw hormonalny.
dobrze, że mam zlewkę na ten cykl -
nick nieaktualny
-
Nie no piore je normalnie ;p ale jak powiesze to przeleca parą z generatora i nie ma zagnieceń
-
nick nieaktualny
-
Martaaa a mozesz mi opowiedziec jak wyobrwzilas sobie pranie firan bez sciągania przy użyciu żelazka z generatorem pary ?
Impresja lubi tę wiadomość