X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Mam pierwsze dwa punkty cionszowe ;)

Ala, niedobra Ty :) udanego świętowania rocznicy we troje :)

Ciri, fajnie, że Was wypuszczają :) niech trzymają łóżko bo zaraz wracacie :)

Tę dietę warzywną robiła moja mama! No na starość padło na mózg :/ tym bardziej że ma cukrzycę... Ja się wściekłam, lekarka też a ta zadowolona. Wyniki robiła po i wszystko ładnie wyszło. Mam nadzieję że nie będzie powtarzać jednak w tym roku...

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saxa co tam u Ciebie ?

• Maczek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałyście coś o cukrze kokosowym? Ponoć ma IG 35 i myślę, jak on to zrobił, mając w składzie sacharozę i glukozę.
    Oczywiście ksylitol i tak pozostaje bezkonkurencyjny, ale myślę, że tego kokosowego mogłabym ewentualnie używać jako mniejsze zło tam, gdzie czasem używam łyżki cukru - np. w rozczynie dla drożdży.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu a gdzie takie cudo można kupić ?

• Maczek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Zuu a gdzie takie cudo można kupić ?

Zapytaj wujka Google ;)
    Pewnie na allegro też się znajdzie. Jeszcze dokładnie nie szukałam, ale widzę, że jest do dostania.
    Pierwszy raz się z tym spotkałam na stronie, na której zamawia się spersonalizowane musli ;)
    A teraz mi wyskoczył na grouponie (oczywiście droga tam ta superokazja) i mi się o nim przypomniało.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o nim slyszalam. Ale ponoc wcale taki super ekstra nie jest. Niby proces produkcji upny... Ale sie nie zaglebialam. Chce sie od cukru uwolnic. Choc to wcale latwe nie jest. Szczegolnie w pracy jak na stole leza sobie paczusie i eklerki (na sprzedaz). I bezczelnie pachną mi w twarz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźmy, jesteście gotowe na jutro? :D
    giphy.gif

Maczek, ciri22, Cytrynka_, Morwa, emaj, pepsunieczka, Blondik, odrobinacheci, Impresja, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja cukru w zasadzie nie jem, choć teraz częściej wcinam owoce. No i kilka razy zgrzeszyłam czymś słodkim, tłumacząc to sobie zachcianką ;)
    A tak to ksylitol.

Jednak sama piekę chleb i bułki. Odkąd mój zakwas umarł, jakoś się nie zebrałam do nowego. Więc piekę na drożdżach. One jednak lepiej rosną, jak dostaną na start łyżkę cukru. Tym bardziej, że mąki razowe, więc i tak mają trudniej ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sobie kupię robota to też będę bułki piekła :) bo nie mam cierpliwości i siły do wyrabiania ciasta ;)

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Jak sobie kupię robota to też będę bułki piekła :) bo nie mam cierpliwości i siły do wyrabiania ciasta ;)

Oj tam, są przepisy nie wymagające wyrabiania. Ja nie mam robota. Ostatnie bułki owszem, moeszałam ręką kilka minut, ale wyrabianiem bym tego nie nazwała ;)
    A nawet jeśli, to są i takie rodzaje ciasta, które się gniecie lekko i przyjemnie :)

Edit: a chleba w ogóle nie wyrabiam. Mieszam łyżką i przekładam do keksówek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 13:02

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chleb robię też łyżką tylko :) raz piekłam taki co się wyrabia i formuje bochenek ale to nie dla mnie :P zresztą, to był pszenny biały w czasach gdy jeszcze byłam "zdrowa" ;)

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta dobrze ze mi przypomnialas. Musze maszynke kupic! Chociaz ja oszczedniej pianki uzywam.

• Yousee Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźmy, jest bagno piękne, białko jaja się ciągnie, szyjka wysoko, jakie są szanse na Aleksis czy takie objawy mogą być tylko dla zmyły?

Zastanawiam się czy organizm nie robi mnie w ciula :(
    przecież usg jest tragiczne :(

Maczek, Blondik lubią tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wszystko jest możliwe ,więc pytonguj i się nie zastanawiaj tyle nad istnieniem przybycia Alexis. Jak ma być to będzie , lepiej tego nie przegapić :)

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od wczoraj owulejszyn chyba jajory bola i wogle...a ja od wczoraj foch i avanti z ze stelazem pytonga...buuuu

ps edit...dajcie jakis sprawdzony przepis na chleb.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 14:24

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    U mnie od wczoraj owulejszyn chyba jajory bola i wogle...a ja od wczoraj foch i avanti z ze stelazem pytonga...buuuu

Na drożdżach, czy zakwasie?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peps z glutenem czy nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglaszam ze ja juz w domu ;D ale lekow to mi dali na 50 dni a Tyle w ciazy nie zamierzam chodzic. Szkoda ze nie skapnelam sie wczesniej to bym wykupila jedno opakowanie.

Liwia wcale duza nie jest. 3100-3200 teraz wazy a wiadomo jeszcze trzeba wziac pod uwage granice bledu

kattalinna, odrobinacheci, emaj, ktosiowa lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:

Proszę bardzo :) żytni na zakwasie

http://kotlet.tv/chleb-zytni-na-zakwasie/

pepsunieczka lubi tę wiadomość

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, świetna wiadomość :) przyjmując nawet granice błędu to Liwia może ważyć 3600 więc jeszcze do przeciśnięcia :) uspokoiła się trochę?

age.png
‹‹ 1641 1642 1643 1644 1645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ