Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Mam pierwsze dwa punkty cionszowe
Ala, niedobra Tyudanego świętowania rocznicy we troje
Ciri, fajnie, że Was wypuszczająniech trzymają łóżko bo zaraz wracacie
Tę dietę warzywną robiła moja mama! No na starość padło na mózgtym bardziej że ma cukrzycę... Ja się wściekłam, lekarka też a ta zadowolona. Wyniki robiła po i wszystko ładnie wyszło. Mam nadzieję że nie będzie powtarzać jednak w tym roku...
-
Słyszałyście coś o cukrze kokosowym? Ponoć ma IG 35 i myślę, jak on to zrobił, mając w składzie sacharozę i glukozę.
Oczywiście ksylitol i tak pozostaje bezkonkurencyjny, ale myślę, że tego kokosowego mogłabym ewentualnie używać jako mniejsze zło tam, gdzie czasem używam łyżki cukru - np. w rozczynie dla drożdży.
-
Morwa wrote:Zuu a gdzie takie cudo można kupić ?
Zapytaj wujka Google
Pewnie na allegro też się znajdzie. Jeszcze dokładnie nie szukałam, ale widzę, że jest do dostania.
Pierwszy raz się z tym spotkałam na stronie, na której zamawia się spersonalizowane musli
A teraz mi wyskoczył na grouponie (oczywiście droga tam ta superokazja) i mi się o nim przypomniało.
-
Ja o nim slyszalam. Ale ponoc wcale taki super ekstra nie jest. Niby proces produkcji upny... Ale sie nie zaglebialam. Chce sie od cukru uwolnic. Choc to wcale latwe nie jest. Szczegolnie w pracy jak na stole leza sobie paczusie i eklerki (na sprzedaz). I bezczelnie pachną mi w twarz.
-
nick nieaktualny
-
No ja cukru w zasadzie nie jem, choć teraz częściej wcinam owoce. No i kilka razy zgrzeszyłam czymś słodkim, tłumacząc to sobie zachcianką
A tak to ksylitol.
Jednak sama piekę chleb i bułki. Odkąd mój zakwas umarł, jakoś się nie zebrałam do nowego. Więc piekę na drożdżach. One jednak lepiej rosną, jak dostaną na start łyżkę cukru. Tym bardziej, że mąki razowe, więc i tak mają trudniej
-
kattalinna wrote:Jak sobie kupię robota to też będę bułki piekła
bo nie mam cierpliwości i siły do wyrabiania ciasta
Oj tam, są przepisy nie wymagające wyrabiania. Ja nie mam robota. Ostatnie bułki owszem, moeszałam ręką kilka minut, ale wyrabianiem bym tego nie nazwała
A nawet jeśli, to są i takie rodzaje ciasta, które się gniecie lekko i przyjemnie
Edit: a chleba w ogóle nie wyrabiam. Mieszam łyżką i przekładam do keksówek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 13:02
-
Wiedźmy, jest bagno piękne, białko jaja się ciągnie, szyjka wysoko, jakie są szanse na Aleksis czy takie objawy mogą być tylko dla zmyły?
Zastanawiam się czy organizm nie robi mnie w ciula
przecież usg jest tragiczneMaczek, Blondik lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
U mnie od wczoraj owulejszyn chyba jajory bola i wogle...a ja od wczoraj foch i avanti z ze stelazem pytonga...buuuu
ps edit...dajcie jakis sprawdzony przepis na chleb.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 14:24
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyOglaszam ze ja juz w domu
ale lekow to mi dali na 50 dni a Tyle w ciazy nie zamierzam chodzic. Szkoda ze nie skapnelam sie wczesniej to bym wykupila jedno opakowanie.
Liwia wcale duza nie jest. 3100-3200 teraz wazy a wiadomo jeszcze trzeba wziac pod uwage granice bledukattalinna, odrobinacheci, emaj, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
pepsunieczka wrote:U mnie od wczoraj owulejszyn chyba jajory bola i wogle...a ja od wczoraj foch i avanti z ze stelazem pytonga...buuuu
ps edit...dajcie jakis sprawdzony przepis na chleb.....żytni na zakwasie
http://kotlet.tv/chleb-zytni-na-zakwasie/pepsunieczka lubi tę wiadomość