Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Każdy myśli czy nie lepiej byłoby wyjechać. Ale tak jak mowisz Impresja: wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. My na razie mamy prace i dom bez kredytu wiec nie planujemy wyjazdu. Ale jakbym musiała tu płacić kredyt i pensje miałabym niższa na pewno bym bardziej rozważała wyjazd. Na razie jest dobrze.
Ja nie zazdroszczę wyjazdów wiem że niestety każdy ma swoje problemy jakkolwiek wydawałoby się super.
Ciri kochana, wytrwaj, już niedługo :*"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
marzusiax wrote:Jedni znajomi mieszkają w uk. Chwalą się co oni to nie mają, a robią w markecie. Siedzą tam lata, a wynajmują z kimś mieszkanie. Ale tu w polsce - to prawie jak bogacze.
Marta ja oprócz chorwacji i bułgari nie widziałam świata. Ale jak bym miała za co to bym podróżowała
Impresja koleżanka ma teściową w usa. Poleciała w wakacje pierwszy raz ją odwiedzić i po 5 latach starań wróciła z brzuchem. Śmiała się, że musiała do Ameryki polecieć, żeby zaskoczyćImpresja, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Ciri a co lekarze mówią? To dobrze czy źle?
Znaczy dobrze nie jest bo w fazie aktywnosci mac 170 powinna mieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 22:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja cię podziwiam ciri. Ja to pewnie wrzeszczałabym, żeby mi udzielili jakiś informacji, ale ja się trochę popażyłam.
Baronowaja obecnie szukam mebli do kuchni i wywołuje to u mnie obawy iście ciążowe, jak słyszęceny :p jak u mnie w okolicy są fajne koncerty, to ja wtedy przeważnie pracuję i nie mogę się wyrwać. Takie zrzędzenie losu
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyKilka dni temu byla dziewczyna z takim samym wiekiem ciazy i podobnym problemem, wyniki idealne a wysokie cisnienie.. Po ktoryms ktg zdecydowali ze nie ma juz co czekac wywoluja a jak sie nie udalo to cesarka. Wiec licze ze jak coa sie dzieje to nie czekaja a dzialaja.szpital a szczegolnie oddzialy poloznicze ma dobra opinie wiec nie bede swirowac pawiana.
Mloda była dziś cały dzień nadpobudliwa jakby nadrabia cały btydzien wiec moze przez to. -
nick nieaktualny
-
Ciri 3maj sie... majtek ;p
Musze sie Wam pochwalic:D
Moj kochany stelaz zabral mnie na rocznicowy weekend do hotelu w ktorym robilismy wesele więc choruje dzis w zajebistym apartamencie ;p
odrobinacheci, pepsunieczka, Impresja, Maczek, Katarzyna87, kattalinna, zwei_kresken, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Ciri 3maj sie... majtek ;p
Musze sie Wam pochwalic:D
Moj kochany stelaz zabral mnie na rocznicowy weekend do hotelu w ktorym robilismy wesele więc choruje dzis w zajebistym apartamencie ;p
Ala powiedziałaś mu już? Bo o ile pamiętam chciałaś to do teraz zachować w tajemnicy. Chyba że coś przeoczyłam -
No wlasnie chcialam w niedziele w jego urodziny ale chyba powiem dzisiaj ;p
odrobinacheci, Impresja, Maczek, Blondik, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:No wlasnie chcialam w niedziele w jego urodziny ale chyba powiem dzisiaj ;p
Jakie to fajne, jak ja bym chciała mieć taką siłę woli żeby do małża po wysikaniu dwóch kresek nie pobiec.
Ala zdaj potem relacje z jego reakcji!
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
No i powiedzialam. A raczej pokazalam bo zrobilam tak:
Wykorzystalam chwile ze jest w kiblu i polozylam na poduszce w sypialni zdjecie usg. Jak wyszedl to go wylalam po poduszke. Wrocil ze lzami w oczach i zdaniem:
Nieznosze cie! Ja tu wydaje w cholere kasy zeby zafundowac Ci jeden z najrospustniejszych weekendow zycia z okazji naszej rocznicy a ty jak zwykle musisz miec jakiegos asa w rekawie i mnie przebic! ;p
No i tu rzucil mi sie w ramiona i zaczol calowac... Po brzuchu xd
Uryczalam sie :p
A jemu sie micha straaasznie cieszy
No i jeszcze cos tam truje ze juz bylam nawet na usg i ze nic nie mowilam i ze jak tak mozna :pImpresja, Maczek, odrobinacheci, Cytrynka_, Katarzyna87, ciri22, Morwa, Rosolina, Baronowa_83, marzusiax, kattalinna, ktosiowa, Blondik, emaj, Yousee, pepsunieczka, Basik122, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Ala no tak. On wydaje kupe kasy na apartamenty. A Ty wyskakujesz z takim ooo kawalkiem papierka. I robisz za gwiazde wieczoru. A raczej dwie gwiazdy.
Wzruszylam sie. Romantyczma chwila.
Pochwale sie Wam.
Gotowałam dzis po pracy. I mam super efekty. Zupe krem z papryki i fasolka z cieciorka w sosie pomidorowym.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d89106695fc8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe25645d28c2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 23:42
aleala, odrobinacheci, Impresja, Maczek, Marta.83, Blondik, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAla, Ty to masz stalowe nerwy
Nie dalabym rady tyle czekac z dobrymi wiesciami. Zaluje, ze nie moge polubic wiecej razy
Nie chcesz sie czasem podzielic wirusem ciazowym?
Odrobina, zdrowie nas wszystkich! W zdrowym becu, zdrowy dzieciak
Jeny, ale jestem dzisiaj glodna. Jestem jak odkurzacz normalnie. Jakies siarczyste mrozy chyba ida. Fakt, ze zrobilam grochowke na obiad tym bardziej tego dowodzi
Edit: Cytryna, wez sie zlituj... Tylko nie zarcie, bo sie rozpekne dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 23:44
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Impra w trakcie grypu nie bede Was wirusowac bo jeszcze zarazki pomyle :p ale jak sie wykuruje to utoniecie w smarkach ;p
Ja sie go pytam czy sie nie domyslal przeciez wyslalam go do apteki po syrop dla ciężarnych odpowiedz : a ten prenalen to dla ciezarnych?
Hahaha faceci xdImpresja, Maczek, Cytrynka_, odrobinacheci, kattalinna, Blondik, pepsunieczka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Impresja wyszlo mi tak pyszne ze nie mam serca sie nie chwalic.
A najgorsze jest to ze moj zoladek domaga sie krupnioczka. Nazarlam sie tych specjalow. Myslalam ze bedzie spoko. Ale nie. Moj zoladek wola o krupnioczka. Smazonego. Z ketchupem... Ehhh... Czy co juz zachcianka cionszowa?Impresja, Maczek lubią tę wiadomość