Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Peps, mi się marzy jakiś mocniejszy peeling, bo niestety na mojej suchej skórze już zaczyna być widać głębsze zmarchy- nie mówię o uroczych zmarszczkach mimicznych. Tylko przy mojej cerze naczynkowej nic kurde mi nie wolno. A kwas migdałowy niestety za słaby już
Ala, na razie tylko na 3cm się ciągnie, ale właśnie zapukał ktoś z wnętrza jajnika. Idę sobie walnąć podwójny niepokalanek. Zgodnie z założeniami w tym cyklu obrzydliwie restrykcyjnie trzymam się diety i mety i robię tego Kleksa wreszcie, bo źle to zaczyna wyglądać metrykalnieClexane mi się przeterminuje
-
No Zwei rób rób ;p a co do cery naczynkowej to ja tez mam i raz na rok i tak robie mikrodermabrazje wlasnie w tym okresie miedzy zimą a wiosną
-
nick nieaktualny
-
koniec świata! ten OF zmówił się chyba z Alexis i coś się w podzespołach poprzewracało. obstawia, że randkę z Ridżem będę miała 25 dc. od lat nie miałam takiego krótkiego cyklu
to musi być zwiastun cyklu dziewięciomiesięcznego bo ostatnio tendencje mam do wydłużania, nie skracania
Maczek, Impresja lubią tę wiadomość
-
Yousee wrote:Morwa, jak Ci idzie niepalenie?
nakręciłam się na zrzucanie tych kilogramów ale mąż rozkłada mnie na łopatki. Ja w ciągu tygodnia mam 0,5 kg na minusie a mąż 2,6 kg (jutro ostateczne mierzenie , tak więc mąż pewnie będzie miał jeszcze lepszy wynik), także nadrabiam zaległości biegając za karę. Także tego, jak chce rzucić to muszę wprowadzić bardziej ambitny plan , czyli taki aby drastycznie rzucić ten dupny nałóg , tak z dnia na dzień :p tak się teraz do tego przymierzam i jak na razie każdy kolejny dzień jest lepszy od poprzedniego do tego by rzucać
-
z cyklu "to na pewno cionsza"
zrobiłam sobie na fb jeden z głupich testów, co to prawdę Ci powie na podstawie analizy konta. było ich kilka bo głupota wciągapoza tym, że wyszło, że miłością mojego życia jest kumpel z pracy, a we mnie kocha się mój osobisty małżonek to jeden jeszcze dał do myślenia
Która z twoich znajomych jest w ciąży lecz jeszcze tego nie wie? klikałam dwa razy, dwa razy ten sam wynik - mój osobisty małż, który się we mnie kocha
no to jak on jest, to chyba ja trochę też mogę być, nie?
zwei_kresken, Marta.83, pepsunieczka, Maczek, ciri22, WiedźmaMaKota, Impresja, aleala, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźmy, robię sondę
Jaka dawkę luteiny bierzecie po owu?
Pytam, bo ja mam 2x100 do środka, podjęzykowa nie działa.
Wydaje mi się że to dużo, może mi zaszkodzić zbyt duża dawka luteiny przez 10 dni? Potem odstawiam, no chyba, że mam akurat ciążę, to odstawiam dopiero po jej wykluczeniu
Biorę bo mam niedomogę lutealną, plamie tuz po owulacji, gdyby nie progesteron w suplementacji, plamiłabym do samego Ridżosława. Próg w 7dpo wynosił 3,6 w lipcu, 15 w listopadzie 2015.
Edit. Biorę lutkę pod okiem lekarza, ale to lekarz z luxmedu, tak że ten tego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 23:01
-
Marta.83 wrote:Wiedźmy, robię sondę
Jaka dawkę luteiny bierzecie po owu?
Pytam, bo ja mam 2x100 do środka, podjęzykowa nie działa.
Wydaje mi się że to dużo, może mi zaszkodzić zbyt duża dawka luteiny przez 10 dni? Potem odstawiam, no chyba, że mam akurat ciążę, to odstawiam dopiero po jej wykluczeniu
Biorę bo mam niedomogę lutealną, plamie tuz po owulacji, gdyby nie progesteron w suplementacji, plamiłabym do samego Ridżosława. Próg w 7dpo wynosił 3,6 w lipcu, 15 w listopadzie 2015.
Edit. Biorę lutkę pod okiem lekarza, ale to lekarz z luxmedu, tak że ten tego...
Ja przy progu bez supli 13-16 dostawała proga 4x100, także 2x więcej. Jeśli tylko lutka Cię nie podrażnia i nie masz przeciwwskazań do jej brania, to bierz
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Małż stwierdził, że wydmy nie, bo piachu nabiorę
Ej,o co chodzi z naszymi cyklami ostatnio? Cycki mnie bolą jak po wizycie Alexis! Kóra namieszała w kotle?
Mnie też bolały. Coś w tym lutym Alexis chce się szybko z nami obronić. Jeszcze tak wcześniej jak w tym cyklu to bagna nie miałam jak to nie jest ściema(jajniki nawalają coraz intensywniej) to zapowiada mi się najkrótszy cykl w całej moje karierze :o -
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:Morwo - raczej NAJDŁUŻSZY
Najgorsze jest to ze miałam tyle planów a jak Alexis wpadnie wcześniej to nie uda mi się ich zrealizować. Nie dam radę wysikać testa na Kattalinny urodziny , bo Ridż może mnie zaskoczyć wcześniej. Są też tego plusy bo będę miała większe szanse na kartoflany order(może uda się testować 2 razy w Marcu)Maczek, Blondik lubią tę wiadomość
-
Morwa, tak nie może być! możesz sikać wcześniej, ale pochwal się testem zgodnie z planem
u mnie taka sama rozpierducha w harmonogramie
w urodziny miałam mieć czworokąt z Alexis, jej księżycową siostrą i z pytongiem. a tu wychodzi, że nic nie wychodzi... jak żyć? jak sikać?
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:z cyklu "to na pewno cionsza"
zrobiłam sobie na fb jeden z głupich testów, co to prawdę Ci powie na podstawie analizy konta. było ich kilka bo głupota wciągapoza tym, że wyszło, że miłością mojego życia jest kumpel z pracy, a we mnie kocha się mój osobisty małżonek to jeden jeszcze dał do myślenia
Która z twoich znajomych jest w ciąży lecz jeszcze tego nie wie? klikałam dwa razy, dwa razy ten sam wynik - mój osobisty małż, który się we mnie kocha
no to jak on jest, to chyba ja trochę też mogę być, nie?
A sikać tylko dwukreskowo!
-
Wczoraj mieliśmy gości, więc postanowiłam zrobić na nich eksperyment z cyklu "podaj składniki ciasta"
Wszyscy przegrali
Moje ciasto fasolowe przełożone w środku warstwą z kremu czekoladowego z daktyli i domową wiśniową marmoladą
Impresja, ciri22, Cytrynka_, aleala, Maczek, kattalinna, Baronowa_83, WiedźmaMaKota, emaj, Morwa, Blondik, odrobinacheci, pepsunieczka, JoHanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna27, wygląda bosko to ciasto!
A ja znowu zaliczam nocne mdłosci i zgagę.
Nie jadłam nic już od kilku godzin.
Nie ogarniam tego.
Walentynki wiszą w powietrzu
Ludzie z apartamentu na szczycie budynku na przeciwko mają czerwone oświetlenie mieszkania
Jak oni książki w takich warunkach czytają?