Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Morwa a moze lepsza dieta francuska?
Edit : mi chodzi o dietę seks + keks. Mam nadzieje ,ze Tobie nie o Dukana, bo to zło :pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 13:48
-
Melduję powrót z Zakopca. Ludzi od groma ale pogoda piękna. Dominiś pozwiedzał trochę w wozidle a trochę w chuście. Kupiliśmy mu góralską kamizelke i bamboszli
Cytrynka_, odrobinacheci, zwei_kresken, aleala, Morwa, Blondik, Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja zrobiłam właśnie kurczaka z warzywami i zoeloną pastą curry, piekielnie ostry, wypali mi ryjec zaraz... a dopiero próbowałam, jeszcze nie jadłam
walentynki mammy takie, że ja byłam na spacerze z koleżanką, a stelaż z kolegami na rowerze, mam zamiar poleżeć po obiedzie i obejrzeć ugotowanych na koniec weekendu. Ciżęki tydzieńw robocie mi sie zapowiada, i nie mam pomysłu na oudełka do pracy...
edit. ja stara jestem ja nie wiem co, a nigdy w Zakopcu nie byłam, a Dominik już to ogarnął, szybki facetWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:47
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Kattalina ja za caly tydzien nadrabiam. Bo nie zawsze mam ochote cos upichcic. A tak. Wsadze se ratatuj w zamrazarke i bedzie na gorszy dzien. Moj co prawda bedzie nosa krzywil ale trudno. On jesc nie musi.
Zazdraszczam zakopanego. Uwielbiam. A ni ma jak jechac. -
Melduje powrót z romantycznego weekendu ja stelaż i grypa
najgorsze jest to ze odbierając psa od rodzicow ten owszeb taaaak sie cieszyl na nasz widok ale niekoniecznie chcial sie rozstawać z miską pełną gotowanego mięska...
-
Walentynkowe buziaki od Madzi
Miłego Dnia
Baronowa_83, Cytrynka_, emaj, ciri22, Morwa, ktosiowa, pepsunieczka, Basik122, Impresja, odrobinacheci, zwei_kresken, aleala, Maczek, Marta.83, kattalinna, marzusiax, WiedźmaMaKota, JoHanna, lauda. lubią tę wiadomość
-
A ja pierwszy raz czuję taki niesmak po wizycie w teatrze...
Bleeee.
Nic, tylko się napić, ale nie wolno.
Będzie trzeba się wybrać na inną sztukę dla odreagowania.
Edit: mam świeże jalapeno, będę nadziewac mozarellą i smażyć w cieścieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 18:56
-
Blondik, Madzia ma zadatki na bycie niezłą szprychą
Smukła taka
Matko- tak pożarliśmy, że chyba nam starczy na cały tydzień- resztki wpakowałam do pudełek na jutro. Kocham te weekendy, w które nie gniję nad komputerem i robotą, dawno nie miałam weekendu dla siebie...
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jestesmy straszni rodzice
kupilismy bilet na impreze reggae 3 dniowa w sierpniu i jedziemy z mala albo pod namiot albo w ostatecznosci wynajmiemy pokoj
Noo to teraz nie ma wyjscia musi sie niedlugo urodzic zeby z pol roku miala na tym wyjezdzie.
Blondik Madzia super wyszlaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 19:01
Maczek, zwei_kresken, Morwa, Blondik, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Blondik Madzia jest genialna!!
Ciri jacy tam wyrodni, dla mnie super sprawa!Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:mam świeże jalapeno, będę nadziewac mozarellą i smażyć w cieście
powodzenia, ja powiedziałam już, że tego nie tykam, pierwszego dnia po tej feralnej kolacji, miałam dreszcze do południa -
Marta.83 wrote:3 dni czułam razem z Jakupem, po tym jak w jakiejś Mexicanie zjadłam to to na przystawkę
powodzenia, ja powiedziałam już, że tego nie tykam, pierwszego dnia po tej feralnej kolacji, miałam dreszcze do południa
Jadłam takie kilka razy w knajpcelubię ostre