Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Albo czytają Greya i sobie wizualizują
Zgłaszam Alexis do programu ''ktokolwiek widział, ktokolwiek wie''. 11dc a ja nie czuje jamników. Chyba to przez niepokalanka.
Jak wy kusicie tym jedzeniema to schwalone ciasto fasolowe jest mniej kaloryczne, niż jak by się je robiła na pszennej pełnoziarnistej mące?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Albo czytają Greya i sobie wizualizują
Zgłaszam Alexis do programu ''ktokolwiek widział, ktokolwiek wie''. 11dc a ja nie czuje jamników. Chyba to przez niepokalanka.
Jak wy kusicie tym jedzeniema to schwalone ciasto fasolowe jest mniej kaloryczne, niż jak by się je robiła na pszennej pełnoziarnistej mące?
No dobra dziewczyny. Fasolowe to my tu juz robilysmy setki razy. A kto mi powie jak zrobic buraczane? Probowala ktoras? -
Morwa ja Ci zdradze jak rzucic palenie :p
Pamietacie jak przy Schodzislawie kupilam fajki? No to od ramtej pory regularnie paliłam, aż do ostatnich 2 kresek. Reasumując, 2 kreski są najlepszą metodą na rzucenie palenia picia i kilku innych nalogow :pMorwa, kattalinna, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Emaaajuuu obiecalas ze wysikasz mi dwie kreski na rocznice slubu ;p no to gdzie te krechy?
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Jak sobie prowadzić z sennoscia? Jest gorzej niż na początku ciazy... I to już 4 dzień taki.. Oczy w każdej pozycji odmawiaja posluszenstwa tak jak mozg...
. Może tak reagujesz na dopegyt. Zerknij efekty uboczne
-
nick nieaktualnyJuz patrzylam noo wlasnie nie powinnam tak reagowac a w sumie to ske zaczelo przed pojsciem do szpitala... Wiec za nim wzielam tabletki.
Edit; w necie jest ze sennosc moze wywolywac... Noo ale jak mowilam to sie zaczelo w czwartek za nim trafilam do szpitala... Eh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 11:22
-
Ale miałam dzisiaj niefajną noc. Obudziłam się o 3 i mierze temperaturę , mąż pyta czy nie przeginam bo jest dopiero 3. Potem o 6 - tego mierzenia nie pamiętam , a następnie o 9. Morał z tego taki ,że nie posiadam przez to dzisiejszej temperatury i jestem rozdrażniona przez tą nieprzespaną dobrze noc. Moje walentynki spędzę na sprzątaniu mieszkania, aby się odstresować. Mąż będzie sobie dogorywał w łóżku bo wczoraj popił z kumplem. Także mamy super plany na dziś, a tak chciałam sobie pograć w gry z mężem.. no cóż plany planami a życie życiem
-
nick nieaktualny
-
Ciri dziewczyny dobrze mówią idź i się wyspij póki jeszcze możesz ;p
Morwa, jestes zla bo nie pamietasz tempki i zle spalas? Juz masz humory cionszowe;p -
Morwa, a u nas walentynki zgodnie z planem. Postanowiliśmy dziś nie wychodzić z łóżka. Co prawda ja miałam na myśli osiem seksów dziennie, Małż natomiast zrozumiał to jako spanie do 12tej, więc teraz szybko nadrabiamy
Robię wypaśny obiad w domu, do knajpy wyjdziemy sobie w tygodniu, jak ludziom już przejdzie romantyzm.
Kacha, piękne ciasto! Kurczę, muszę chyba wrócić do pieczenia, bo łapię się na tym, że jak mam ochotę na słodkie, to robię sobie owsiankę na mleku ryżowym z mrożonymi owocamiSzczyt deseru
Maczek, Morwa, pepsunieczka, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Zwei , jestem taka głodna, że zamiast przeczytać osiem seksów dziennie, to przeczytałam 8 steków dziennie
i pomyślałam: wy to macie spust
Maczek, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, odrobinacheci, kattalinna, Marta.83, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Morwa. Ze sie z seksem wszystko kojarzy to zrozumiem. Ale ze stekami. Chyba maz Cie glodzi ze o jedzeniu myslisz
Moj B. w pracy. A ja zaliczylam poranek w kuchni. Zrobilam juz ratatuj (bo mi sie warzywa by zmarnowaly, babeczki z dyni pizmowej (czy jak to po polsku sie zwie), babeczki z malinami i biala czekolada, falafelki i wlasnie piekę kurczaka ze szpinakiem i ricotta (nijak nie wyszlo jak na filmiku ale moze byc smaczne).
Teraz czas na sniadanko.