X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało tego ona założyła wątek!!! Masakra jakaś.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To podchodzi pod jakieś zaburzenia psychiczne

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam afere instagramowa.
    Jej wytlumaczenie. Ponoc byla w ciazy do 33tc. Hmmm. Wydaje mi sie ze po stracie szczegolnie tak wysokiej ciazy psycholog powinien byc obowiazkowo. I przymusowa terapia.

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby pisze, że brała leki ale ją nie wierze... Chociaż umysł ludzki jest jak wszechświat. Jednak ja po stracie dziecka w 20tc nie chcialam słyszeć ani widziec nic na temat dzieci...

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dajcie jakiegoś linka ;)

age.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po dziś dzień nie wchodzę na tematy z mojego miesiąca porodu, bo cała się trzęsę jak czytam, a co dopiero tuż po stracie. Naturalny odruch, to odcięcie się od tematów ciążowych. Ale długo to ciągnęła

Wiedźma przykro mi.

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marz pewnie dalej by ciagnela gdyby nie fakt ze ktos ja ujawnil.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakracja z tą laską ,mi osobiście to brak słów... zrealizowała swoje marzenia w swojej własnej chorej psychice i zryła przy okazji banie innym. Chore to i dla mnie nie ma co tu tłumaczyć. Szkoda mi dziewczyn ,które razem z nią przeżywały nie jej życie. Nie wierzę w to poronienie, to prosty trik aby odrobinę z niej zeszły, bo przecież też jest "poszkodowana", jest ofiarą a nie tylko sprawcą. W Lutym już starała się o kolejnego potomka, ciekawe co by tam wkręcała.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa no wlasnie natknelam sie na wpis ze jest u nas na lutowkach. Ale chyba ja przeoczylam na liście.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to nie jedna gufnoburza weekendowa bo druga byla pamietnikowa i tez juz jest mega dyskusja.
    Jakas laska prowadzila pamietnik w ktorym zamieszczala zdjecia calej rodziny plus tesciow... Ktos ja rozpoznal i zaczal hejtowac ze wcale nie ma takiego wspanialego i idealnego zycia jak pisze, ze jest posmiewiskiem wszystkich znajomych i w ogole... Noo i znow ludzie sie podzielili w tym temacie i jest wielka dyskusja czy mala prawo tak koloryzowac swoje zycie czy raczej nie...

• JoHanna Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, wracam po przerwie :) Czytałam o tej dziewczynie... No szkoda gadać. Zastanawiam się czy ona w ogóle była w ciąży... Może jakieś chciała w ten sposób jakieś badania przeprowadzić, no nie wiem do pracy czy coś... Mnie tylko zastanawia po co ona tak naprawdę to robiła.

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Morwa no wlasnie natknelam sie na wpis ze jest u nas na lutowkach. Ale chyba ja przeoczylam na liście.

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/walentynkowe-serduszka-czyli-lista-testujacych-w-lutym,9167,12.html

Na tej stronie się wpisywała na 25.

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale to nie jedna gufnoburza weekendowa bo druga byla pamietnikowa i tez juz jest mega dyskusja.
    Jakas laska prowadzila pamietnik w ktorym zamieszczala zdjecia calej rodziny plus tesciow... Ktos ja rozpoznal i zaczal hejtowac ze wcale nie ma takiego wspanialego i idealnego zycia jak pisze, ze jest posmiewiskiem wszystkich znajomych i w ogole... Noo i znow ludzie sie podzielili w tym temacie i jest wielka dyskusja czy mala prawo tak koloryzowac swoje zycie czy raczej nie...
    Co to za pamiętnik?

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietnika juz nie ma zostal usuniety wraz z kontem uzytkowniczki.

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Pamietnika juz nie ma zostal usuniety wraz z kontem uzytkowniczki.
    A jak sie nazywala

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feśka czy jakos tak

Tu masz linka do innego pamietnika gdzie na dole w komentarzach jest rozmowa o niej i jej pamietniku.

https://bellybestfriend.pl/pamietnik/kociatko-kici-kici,1211,21.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja.

No kobieta ewidentnie ma jakiś problem i raczej nie jest w pełni zdrowa.

Powiedzcie po czym mogą boleć zęby/dziąsła? Odczuwam takie nieprzyjemne rwanie i tylko zaciskanie zębów na chwilę pomaga. Zaczęłam to zwalać na lutke.

• Blondik Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja. Ludzie to maja nasrane w głowach. Po co to robia, że niby taka rozrywka? albo po iluś latach starań tak wali na glowę, że pomaga takie "udawanie".

Mała chora, albo złapała jelitówkę ode mnie albo ma takie biegunki przez kolejne wychodzące zęby... Robi średnio 5-6 kup na godzine jak nie śpi :( Ah :9 Bylismy u lekarza dał tylko smecte i acidolac baby... boje się, że się odwodni:( apetytu też nie ma :(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz łyżeczką podawać wodę bo pewnie orsalitu baby nie wypije. Ale mozna jedna saszetkę kupić. Ale to zerknij od kiedy jest. I przystawiaj co chwilę. Chodzby po dwa lyki.

Blondik lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Marz pewnie dalej by ciagnela gdyby nie fakt ze ktos ja ujawnil.
    Ale po co? Można się bawić 2-3 miesiące ale nie rok! To jest chore!

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
‹‹ 1648 1649 1650 1651 1652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ