Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po dziś dzień nie wchodzę na tematy z mojego miesiąca porodu, bo cała się trzęsę jak czytam, a co dopiero tuż po stracie. Naturalny odruch, to odcięcie się od tematów ciążowych. Ale długo to ciągnęła
Wiedźma przykro mi.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Masakracja z tą laską ,mi osobiście to brak słów... zrealizowała swoje marzenia w swojej własnej chorej psychice i zryła przy okazji banie innym. Chore to i dla mnie nie ma co tu tłumaczyć. Szkoda mi dziewczyn ,które razem z nią przeżywały nie jej życie. Nie wierzę w to poronienie, to prosty trik aby odrobinę z niej zeszły, bo przecież też jest "poszkodowana", jest ofiarą a nie tylko sprawcą. W Lutym już starała się o kolejnego potomka, ciekawe co by tam wkręcała.
-
nick nieaktualnyAle to nie jedna gufnoburza weekendowa bo druga byla pamietnikowa i tez juz jest mega dyskusja.
Jakas laska prowadzila pamietnik w ktorym zamieszczala zdjecia calej rodziny plus tesciow... Ktos ja rozpoznal i zaczal hejtowac ze wcale nie ma takiego wspanialego i idealnego zycia jak pisze, ze jest posmiewiskiem wszystkich znajomych i w ogole... Noo i znow ludzie sie podzielili w tym temacie i jest wielka dyskusja czy mala prawo tak koloryzowac swoje zycie czy raczej nie... -
Hej Dziewczyny, wracam po przerwie
Czytałam o tej dziewczynie... No szkoda gadać. Zastanawiam się czy ona w ogóle była w ciąży... Może jakieś chciała w ten sposób jakieś badania przeprowadzić, no nie wiem do pracy czy coś... Mnie tylko zastanawia po co ona tak naprawdę to robiła.
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Cytrynka_ wrote:Morwa no wlasnie natknelam sie na wpis ze jest u nas na lutowkach. Ale chyba ja przeoczylam na liście.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/walentynkowe-serduszka-czyli-lista-testujacych-w-lutym,9167,12.html
Na tej stronie się wpisywała na 25. -
ciri22 wrote:Ale to nie jedna gufnoburza weekendowa bo druga byla pamietnikowa i tez juz jest mega dyskusja.
Jakas laska prowadzila pamietnik w ktorym zamieszczala zdjecia calej rodziny plus tesciow... Ktos ja rozpoznal i zaczal hejtowac ze wcale nie ma takiego wspanialego i idealnego zycia jak pisze, ze jest posmiewiskiem wszystkich znajomych i w ogole... Noo i znow ludzie sie podzielili w tym temacie i jest wielka dyskusja czy mala prawo tak koloryzowac swoje zycie czy raczej nie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFeśka czy jakos tak
Tu masz linka do innego pamietnika gdzie na dole w komentarzach jest rozmowa o niej i jej pamietniku.
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/kociatko-kici-kici,1211,21.html -
nick nieaktualny
-
witam i ja. Ludzie to maja nasrane w głowach. Po co to robia, że niby taka rozrywka? albo po iluś latach starań tak wali na glowę, że pomaga takie "udawanie".
Mała chora, albo złapała jelitówkę ode mnie albo ma takie biegunki przez kolejne wychodzące zęby... Robi średnio 5-6 kup na godzine jak nie śpiAh :9 Bylismy u lekarza dał tylko smecte i acidolac baby... boje się, że się odwodni:( apetytu też nie ma
-
Możesz łyżeczką podawać wodę bo pewnie orsalitu baby nie wypije. Ale mozna jedna saszetkę kupić. Ale to zerknij od kiedy jest. I przystawiaj co chwilę. Chodzby po dwa lyki.
Blondik lubi tę wiadomość