Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zerknęłam tam, choć trochę ciężko było przebrnąć przez tony mamusiowania.
No cóż... Mnie to jakoś strasznie nie bulwersuje, w necie zawsze się znajdą tacy ludzie, którzy korzystając z anonimowości sfingują sobie swoją wersję idealnego życia.
Ci z instagrama, czy blogów parentingowych, robią pewnie coś podobnego. Tzn. nawet jeśli zdjęcia i dzieci są ich, to ciężko uwierzyć w wiele wizji, jak to im idealnie, zawsze są czyste i uśmiechnięte, w markowych ciuchach
Dla mnie to tylko kolejna przestroga, że nie należy wrzucać dużych ilości zdjęć swoich dzieci na portale, gdzie są one publicznie dostępne, bo każdy może je zwinąć i zrobić z nimi, co chce, czy to nowa Dzejzi, czy pedofil, walący konia do fotki gołej dwulatki w wanience.
Trzeba uważać i rozsądnie podchodzić do tematuciri22, Baronowa_83, odrobinacheci, WiedźmaMaKota, Blondik, Katarzyna87, aleala, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Feśka czy jakos tak
Tu masz linka do innego pamietnika gdzie na dole w komentarzach jest rozmowa o niej i jej pamietniku.
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/kociatko-kici-kici,1211,21.html -
nick nieaktualny
-
Ja też czasem czytalam jej pamiętnik. Myślę, że swoje własne życie w swoim własnym pamiętniku można kolrowac. Ja biorepoprawke na kolorowe idealne życie bo wiem po prostu, że takiego nie ma. Ale co do łaski z grudniowek to masakra jakaś. Mam nadzieję, że dziewczyny zgłoszą to tej pod która Flakonik się podszywala.Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że ktoś robi coś takiego dla jaj. Raczej widze duże pole dla psychiatry ;/
-
No niech przeprasza bo jak laska to zglosi na policje to w chwili gdy Flakonik nie udowodni choroby psychicznej idzie siedziec..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Dobra Wiedźmy, która jest wymyślona? Przyznać tu się ładnie
Dobra nie będę tego dłużej ukrywać bo tak na prawdę jestem... facetem, ale obiecuję nie podkradać zdjęć waszych usg i dzieci, tylko pozwólcie mi tu dalej być
A tak serio to mi niedobrze, jestem zasmarkana, zakaszlana i jeszcze mnie mdli na Blejka. -
Witam wiedzmy.
Emaj chyba kazdy w swoim otoczeniu ma jakiegos bajkopisarza czy bajkopisarke. Ja tez mialam (bo z racji wyjazdu do uk juz jej nie widuje). Dziewczyna potrafiła mowic jakie pozycje z chłopakiem przerabiala gdy za drzwiami (suwane w harmonijke) jej rodzice i brat ogladali tv. Ehhh. A jej wczesniejsi chlopacy najpierw umierali z milosci (powieszenie i podciecie zyl) a potem nagle ozywali. Wszyscy mieli z niej polewke. A jej ojciec wszystkim mowil zeby sie z niej nie smiac i nie dokuczac bo na policje poda. Nawet mi grozil raz. Jak nie wytrzymalam i jej napisalam kilka slow odnosnie klamania w zywe oczy dla osob ktore nazywala przyjaciolkami.
Ja Wam powiem ze i ja wymyslona jestem. Tak naprawdę nie mam faceta a dziecko chce zrobic z wibratorem. -
nick nieaktualnyOk, wydało się. Tak na serio mam dziesięcioro dzieci, ale lubię czasem poudawać niepłodną - takie hobby
Ilu na tym świecie skrzywionych chodzi, to się w pale nie mieści
Szkoda mi tej laski od pamiętnika, bo ma gorzką nauczkę, że jednak należy chronić swoją prywatność. Zawsze znajdzie się ktoś, kto myśli, że jest świetnym specjalistą od cudzego życia ;]