Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
odrobinacheci wrote:Dobra nie będę tego dłużej ukrywać bo tak na prawdę jestem... facetem, ale obiecuję nie podkradać zdjęć waszych usg i dzieci, tylko pozwólcie mi tu dalej być
A tak serio to mi niedobrze, jestem zasmarkana, zakaszlana i jeszcze mnie mdli na Blejka.
http://iv.pl/images/61697701372199721941.jpegciri22, odrobinacheci, kattalinna, WiedźmaMaKota, Blondik, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja się wystraszyłam normalnie, tego, że jakaś była mojego faceta mnie tak odnajdzie, boję się powiedzieć aż co u mnie źle...
ale opowiem, bo mnie ch.j strzela
miałam właśnie małą awanturkę o to, że tylko ja się staram, że ja liczę dni, biorę jakieś tabletki, po których sikam dupą, a on nawet nie wie, kiedy zrobi badania nasienia, o checi do działania nie wspominam - widac po wykresie, gdyby nie ja, to by się po pół roku zorientował, że dziecka nie robimy...
dla niego ważne jest jego hobby, terminy jego zjazdów itp...
Zastanawiam się czy zmieniać stelaż
ale wiem, ze możesz zminić stelaż ale to i tak nic nie zmienia, oni są jacyś dziwni -
nick nieaktualnyMarta powiem Ci ze z moim bylo to samo. Co miesiac to on plakal ze jedna kreska ale jak przychodzilo co do czego to ja musialam sie o seks starac i wyslychiwac ze on na sile dziecka nie chce dziecka i tak na zawolanie nie umie (aha jasne, dla niego seks moglby w ogole nie istniec) wiec cos z tymi stelazami musi byc...
A tekst o badaniach bo przeciez to nie jest normalne by 28 latek nie mial w ogole ochoty na seks zbywal... ;/ -
nick nieaktualnyja już mu powiedziałam dzisiaj, że albo się oboje staramy i robimy, albo nie staramy się wcale i układamy życie na nowo. Dośc ostro, ale mam też wrażenie, ze on sam, nie wie co z tym zrobić. Kupiłam macę - łyka od 2-3 tyg, ale z częstotliwoscią seksu - gdybym nie powiedziała, to by się w lipcu ogarnął, że dawno nie było...
wyczytałam na męskich sprawach, zeby mu testosteron i estradiol zbadać - tylko to ja mam o tym tylko myśleć?
ale kurde - spytałam, ile razy wpisał w google zagadnienie problemu tego, czy ciąży - ani razu -
nick nieaktualny
-
Marta faceci są inni, po prostu... Może umów mu wizytę na badanie nasienia i zakomunikuj kiedy i gdzie ma się stawić
Może brak mu odwagi żeby samemu to załatwić.
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualnyon się mnie dzis pyta, czy w takim razie po ostatnim nie ma ciaży - a skąd ja mam wiedzieć? Nie mam jej od blisko roku, to skąd pomysł, że jest teraz.
Póki co, jest znowu deklaracja, ze pójdzie w marcu...
nie mam sił na to, mam full roboty w pracy, urwanie głowy, jeszcze mam się zastanawiać, jak go namówić do sexu... -
nick nieaktualnyna grudniówkach 2015 jest teoria, ze to nie jeden flakonic, ale całe belly je wkręca i opłaca laski, które ciągną wątki, te same historie i czewrcowek, wrześniówek, co parę miesięcy...
edit: https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/grudniowe-mamusie-2015,6946,2597.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mam teraz sily przebicia bo ciaza jest i wiem ze to moze dziwnie zabrzmi ale jak sie dowiedzialam ze zaszlam moja druga mysla bylo "kurwa i badan nie zrobi" a tez chcialam zeby ten testosteron zbadal i estradiol bo u mojego jest to samo... Seksu nie ma poki ja nie postaram sie a nawet wtedy jest od niechcenia... Najgorsze jest to ze wlasnie ani razu on sie nie postara... A jak ja nie bylam w ciazy to jemu sie "chcialo" jak Ridz u mnie goscil..
Mam nadzije ze orzed drugim uda mi sie z nim sprawe zalatwic bo juz tu nie chodzi o seks ale o zdrowie. Niedobor hormonow wplywa na calyorganizm. Jego ojciec ma bardzo wczesna postepujaca osteoporoze a niski poziom testostorenu moze do niej ptowadzic... A przynajmniej poglebiac...Marta.83 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, a ja nie muszę koloryzować. W moim mniemaniu serio mam prawie idealne życie. Mam męża, dziecko, rodziców. Wszyscy zdrowi i się kochają. Mamy gdzie mieszkać, na kasę narzekać nie mogę. Wiadomo, że małe konflikty się rodzą, ale czy bez nich nie doceniałabym tych dobrych?
No i Pan Jakup przychodzi regularnie:)Impresja, odrobinacheci, Maczek, WiedźmaMaKota, Blondik, JoHanna, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Regularny JaKup to podstawa dobrego życia
Impresja, Marta.83, kattalinna, Blondik, Katarzyna87, Morwa, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Oj Marta, jak ja Cię rozumiem... U nas też różnie bywa. Cieszę się, że zdecydował się na badania, coś się ruszyło. Mimo że staramy się od roku, to chyba jakieś trzy miesiące temu tak naprawdę coś się w nim zmieniło i już wiem, że też tego chce. Zaczął się bardziej interesować cyklami, owulacją itp. Tylko z tymi seksami wciąż różnie. Ale ostatnio to ja sama już miewam ochotę poza płodnymi. Wypalenie mnie dopadło...
-
nick nieaktualnyWidze ze na marcowkach tez teoria spiskowa :p Haker przejal belly dlatego tak badziewnie chodzi i te wszyskie Dzejzi i Flakoniki oplacone przez serwer by rozkrecac ruch na forum
Edit: Wiedzmy cos czuje ze jak nie zakrecicie w kociolku to niebawem bedziemy robic zaklady na przyszly tydzien na porodJakos nie czuje zeby to byl TEN tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:05
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Moj niby zrobił badania ...bo syna mam z poprzedniego zwiazku...ale witaminki jak nie podam to sam raczej napewno zapomni ,dodatkowo zadziwia mnie jego optymizm...kotku spokojnie wkoncu sie uda...rozwala mnie to bo chyba nic do bani nie bierze...uda sie on młodszy ja starsza...problem glównie z mojej strony..i on mi uda sie ..sie pytam k.wa kiedy...
Ciri...może sie rozkrecic w kazdej chwili nie musisz czuc...ja mialam dwa terminy ..do 9/ego albo do 15/tego ..zasmialam sie i wiedzialam ze urodze pomiedzy ..13 tego...heheWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:21
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Widze ze na marcowkach tez teoria spiskowa :p Haker przejal belly dlatego tak badziewnie chodzi i te wszyskie Dzejzi i Flakoniki oplacone przez serwer by rozkrecac ruch na forum
Edit: Wiedzmy cos czuje ze jak nie zakrecicie w kociolku to niebawem bedziemy robic zaklady na przyszly tydzien na porodJakos nie czuje zeby to byl TEN tydzien
-
nick nieaktualny