X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze masz czas Ciri :) Maleństwu dobrze w brzuszku.

Prosze o kciuki, o 13 idę z Madzią do lekarza, oby nas nie wysłał do szpitala. Nadal masakryczne biegunki ;/ Eh :(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri rodzisz w niedziele ,a do niedzieli jeszcze Liwia ma sporo czasu by się rozkręcić :p

Ja do 25 lutego będę miała wolny internet :/ tak mi zamula wczytywanie jakiejkolwiek strony ,że hej :/ je*any lte z Pl*sa! Staram się czytać was regularnie i przy okazji czytać o tej całej aferze na fiolecie bo jak się okazuje w jednym i w drugim wątku ,w którym byłam panowała niejaka Halina :p i na styczniowych i na czerwcowych (tu jeszcze nie uciekła ale to i tak kwestia czasu). I jakby nie patrzeć to wszystko się spina w całość z całą tą panią flakonik z grudniowek :/ strach się bać. Będę miała czerwoną lampkę nad głową jak któraś napisze "nim" zamiast "im" ostrzegam :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a nie wali ci sie samo forum? Bo wczoraj bylo tak przeciazone przez ta afere ze nic nie dzialalo ;p

Noo moja mama tez mi dzis mowila ze ze mna nie miala zadnych boli przepowiadajacych, odchodzacefo czopa czy cos. Odeszly jej wody, potem skurcze i za chwile sie urodzilam ;D a nawet skurcze ja nie bolaly az do partych. Idealny porod ;D

I kazdy z trzech porodow byl inny ;p

Edit; jutro wreszcie zalatwiam ojcostwo ;D aaaale sie ciesze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:45

Morwa lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wczoraj wejść nie mogłam. I sie zastanawialam ocb. Ale hak widac to wszystko hakerzy.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri, to ojcostwo, to ślub? :)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ciri o c chodzi z tym ojcostwem? Tego nie wypełnia się po narodzinach już?

Odpaliłam mój piękny, oldskulowy (lepiej brzmi niż stary) komputerek po kilku miesiącach nie używania. Wyskakuje mi info, że mogę uzyskać Windows 10? Myślicie, że na 3 latku ubogim we wszystko będzie ta 10 śmigać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tego nie ściągam, bo jest ponoć w fazie testów i ma pełno dziur - mówię, bo stelaż w microsofcie robi, sam tego nie ściąga :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Właśnie ciri o c chodzi z tym ojcostwem? Tego nie wypełnia się po narodzinach już?

Odpaliłam mój piękny, oldskulowy (lepiej brzmi niż stary) komputerek po kilku miesiącach nie używania. Wyskakuje mi info, że mogę uzyskać Windows 10? Myślicie, że na 3 latku ubogim we wszystko będzie ta 10 śmigać?
    Mozna przed porodę w usc zalatwic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:17

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys mozna bylo tylko po porodzie, od chyba 2013 roku mozna zalatwic ojcostwo dziecka nienarodzonego (albo poczetego) tak to sie nazywa, dzieki temu jesli cos mi sie stanie podczas porodu ojciec dziecka moze podejmowac decyzje co do niego, nie musi moja mama tego robic (z prawnego punktu widzenia jesli ojcostwo jest niezalatwione to ojciec jest NN i nie ma zadnych praw do dziecka i do podejmowania decyzji). Wtedy dopiero dziadkowie,czyli moi rodzice moga podejmowac decyzje co do dziecka.

Kolejna sprawa jesli zalatwie to przed porodem to G moze zalatwiac wszystkie formalnosci zwiazane z dzieckiem sam, tj. akt urodzenia, zapisanie do przychodni i wiele innych.

Blondik lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    ja tego nie ściągam, bo jest ponoć w fazie testów i ma pełno dziur - mówię, bo stelaż w microsofcie robi, sam tego nie ściąga :D
    To i ja nie bede. Juz na 7 w wersji starter mam problemy chwilami.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to faktycznie wygoda jak on sam bedzie mogl wszedzie latac. on pobiega po urzedach i przychodniach a ty bedziesz siedziec w domku i patrzec na slodkospiace malenstwo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dzisiaj przyjemny sen, na teście pokazały się dwie kreski blade ale dwie. Nigdy mi się nic takiego nie śniło, a to bardzo miły sen. Potem robiłam zdjęcie testu dla wiedźm :D

A na końcu powrót do rzeczywistości ;)

Impresja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu jestes wiedzma moze sama sobie wywrozylas :D

Edit: Odrobina tak patrze na ten Twoj wykres to mega mi przypomina wykres bezowulacyjny Baronowej z ktorego ma teraz brzuchol :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój po wczorajszym twierdzi, ze idzie na badania, ale najpierw czeka, czy przypadkiem w ciąży nie jestem. Mówię mu, ze nie jestem, bo skąd taki pomysł nagle akurat teraz.
    A i zapisałam się do lekarza na dziś, Ibisz jednak rzeczywiście jest, nie chce wyjść
    mam w domu macmior, ale w takim razie pójdę już niech mi przepisze to co trzeba, bo nie wiem sama na co ten macmiror...
    Jakbym chciała hsg robić, to posiew musi wyjść czysty? Żadnej bakterii jak rozumiem?
    Któraś z Was robiła hsg? Robić sono czy normalne?
    Zbieram się, żeby po Ridżu pójść teraz...

edit błędy

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    W koncu jestes wiedzma moze sama sobie wywrozylas :D

Edit: Odrobina tak patrze na ten Twoj wykres to mega mi przypomina wykres bezowulacyjny Baronowej z ktorego ma teraz brzuchol :D

No marzy mi się taki ;)

Ale się nie nakręcam i jak nie wyjdzie to nie będę rozpoczać ;)

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ramach akcji -10kg dziś na deser Czekoladowa Chmura :)

00436db029c784f5med.jpg

Marta.83, ciri22, odrobinacheci, Maczek, Morwa, JoHanna, WiedźmaMaKota, Blondik, przyszła mama 2, pepsunieczka lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak juz w temacie snow. To na mnie sie dzis onanizowal kon. Taaak. Przednimi kopytami mnie przytulil i sie ocieral. Jak czasami psy to robia. Tralalala. Kon byl czarny a ja stalam na progu domu mojej babci. Potwm mialam lydki w jego spermie... Tralalala.
    Piekny sen. Nie ma co.

Podczytalam te grudniowko.tam niezla afere rozkrecily. Nawet sama gora im odpisala.
    No wyszlo ze dziewczyna to jakas gowniara.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    W ramach akcji -10kg dziś na deser Czekoladowa Chmura :)

00436db029c784f5med.jpg
    Ja jeszcze sniadania nie zjadlam a Ty juz o deserze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MNIAM KASIA Ja tez chce!! Podziel sie!
    Co prawda ja wczoraj mialam pyszne pierogi wlasnej roboty ale od dwoch dni nic innego bym nie robila tylko jadla wiec..... PODZIEL SIE!! :D

• Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri robiłaś re pierdogi z boczkiem ? Jak tak to zapodaj przepis :D

‹‹ 1651 1652 1653 1654 1655 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ