Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri rodzisz w niedziele ,a do niedzieli jeszcze Liwia ma sporo czasu by się rozkręcić :p
Ja do 25 lutego będę miała wolny internettak mi zamula wczytywanie jakiejkolwiek strony ,że hej
je*any lte z Pl*sa! Staram się czytać was regularnie i przy okazji czytać o tej całej aferze na fiolecie bo jak się okazuje w jednym i w drugim wątku ,w którym byłam panowała niejaka Halina :p i na styczniowych i na czerwcowych (tu jeszcze nie uciekła ale to i tak kwestia czasu). I jakby nie patrzeć to wszystko się spina w całość z całą tą panią flakonik z grudniowek
strach się bać. Będę miała czerwoną lampkę nad głową jak któraś napisze "nim" zamiast "im" ostrzegam :p
-
nick nieaktualnyMorwa a nie wali ci sie samo forum? Bo wczoraj bylo tak przeciazone przez ta afere ze nic nie dzialalo ;p
Noo moja mama tez mi dzis mowila ze ze mna nie miala zadnych boli przepowiadajacych, odchodzacefo czopa czy cos. Odeszly jej wody, potem skurcze i za chwile sie urodzilama nawet skurcze ja nie bolaly az do partych. Idealny porod
I kazdy z trzech porodow byl inny ;p
Edit; jutro wreszcie zalatwiam ojcostwoaaaale sie ciesze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:45
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie ciri o c chodzi z tym ojcostwem? Tego nie wypełnia się po narodzinach już?
Odpaliłam mój piękny, oldskulowy (lepiej brzmi niż stary) komputerek po kilku miesiącach nie używania. Wyskakuje mi info, że mogę uzyskać Windows 10? Myślicie, że na 3 latku ubogim we wszystko będzie ta 10 śmigać? -
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Właśnie ciri o c chodzi z tym ojcostwem? Tego nie wypełnia się po narodzinach już?
Odpaliłam mój piękny, oldskulowy (lepiej brzmi niż stary) komputerek po kilku miesiącach nie używania. Wyskakuje mi info, że mogę uzyskać Windows 10? Myślicie, że na 3 latku ubogim we wszystko będzie ta 10 śmigać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:17
-
nick nieaktualnyKiedys mozna bylo tylko po porodzie, od chyba 2013 roku mozna zalatwic ojcostwo dziecka nienarodzonego (albo poczetego) tak to sie nazywa, dzieki temu jesli cos mi sie stanie podczas porodu ojciec dziecka moze podejmowac decyzje co do niego, nie musi moja mama tego robic (z prawnego punktu widzenia jesli ojcostwo jest niezalatwione to ojciec jest NN i nie ma zadnych praw do dziecka i do podejmowania decyzji). Wtedy dopiero dziadkowie,czyli moi rodzice moga podejmowac decyzje co do dziecka.
Kolejna sprawa jesli zalatwie to przed porodem to G moze zalatwiac wszystkie formalnosci zwiazane z dzieckiem sam, tj. akt urodzenia, zapisanie do przychodni i wiele innych.Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój po wczorajszym twierdzi, ze idzie na badania, ale najpierw czeka, czy przypadkiem w ciąży nie jestem. Mówię mu, ze nie jestem, bo skąd taki pomysł nagle akurat teraz.
A i zapisałam się do lekarza na dziś, Ibisz jednak rzeczywiście jest, nie chce wyjść
mam w domu macmior, ale w takim razie pójdę już niech mi przepisze to co trzeba, bo nie wiem sama na co ten macmiror...
Jakbym chciała hsg robić, to posiew musi wyjść czysty? Żadnej bakterii jak rozumiem?
Któraś z Was robiła hsg? Robić sono czy normalne?
Zbieram się, żeby po Ridżu pójść teraz...
edit błędy -
nick nieaktualnyciri22 wrote:W koncu jestes wiedzma moze sama sobie wywrozylas
Edit: Odrobina tak patrze na ten Twoj wykres to mega mi przypomina wykres bezowulacyjny Baronowej z ktorego ma teraz brzuchol
No marzy mi się taki
Ale się nie nakręcam i jak nie wyjdzie to nie będę rozpoczać -
Jak juz w temacie snow. To na mnie sie dzis onanizowal kon. Taaak. Przednimi kopytami mnie przytulil i sie ocieral. Jak czasami psy to robia. Tralalala. Kon byl czarny a ja stalam na progu domu mojej babci. Potwm mialam lydki w jego spermie... Tralalala.
Piekny sen. Nie ma co.
Podczytalam te grudniowko.tam niezla afere rozkrecily. Nawet sama gora im odpisala.
No wyszlo ze dziewczyna to jakas gowniara. -
nick nieaktualny