Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Troche stres jest bo wzięłam 4 nospy i nic to nie dali. Dlatego jadę sprawdzić. Kazali sie spakować bo albo przyjmują na oddział albo wypuszczają. Czekam na mamę. Bo akurat maz w pracy
-
nick nieaktualny
-
Przyjmują mnie na oddzial. Dostane kroplówki z magnezem i sterydy na wszelki wypadek. Szyjka dluga. Wygla to tylko na straszaki. Ale wola mnie potrzymac
-
nick nieaktualnyCiri, trzymam kciuki za spokojny dzień bez skoków ciśnienia/tętna/nerwów.
A jakby już się coś miało dziać konkretnego, to tylko bezproblemowe narodziny Liwii
Baronowa, Ty nas tu nie strasz, tylko zaciskaj mocno uda, tankuj magnez i się nie wcinaj w kolejkęUrodzisz w terminie, innej opcji nie ma, no nie pozwalam i już
Ala, mam nadzieję, że leżysz bęcem do góry i oddajesz się z pasją nicnierobieniu
Ogłaszam, że limit komplikacji na Wiedźmach został już wyczerpany.
Teraz wszystko już tylko pięknie będzie się rozwijałoMorwa, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Edit: Takie tamkattalinna wrote:Impesja, jak zdrówko?
-
Jeszcze trochę i będę zrobiona na bóstwo. Wybieramy się dziś z mężem na kolacje na miasto i mąż zażyczył sobie abym nie wyglądała jak zwykle :p no cóż ciężko było ale już prawie gotowe
żeby się chłop nie zdziwił zbytnio przez swoje życzenie haha. Mamy się spotkać na mieście, bo on obecnie pojechał na mecz z kolegą. Już nie mogę się doczekać.
pepsunieczka, Impresja, ciri22, Marta.83, Maczek, Blondik, WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
U nas leje więc tyłek mi przyrósł mi do kanapy. Zrobiłam pyszny obiad: schab pieczony z pieczarkami i mozarella i siedzę w blogostanie nad jego smakiem.
Planuje w myślach urządzenie łazienki. Pytanie czy znajdę to co sobie zaplanuje. Jednym słowem u mnie totalny chilloutImpresja, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyMorwa, zrób takie wejście, żeby kumple jeszcze przez miesiąc zazdrościli
A jeszcze lepiej, to się zamień ze mną!
Do mnie sanepid przyjeżdża dzisiaj (czyt. teściowa). Idziemy wszyscy (my, szwagier, teściowie) na rodzinny obiad. Chcę to odwalić i mieć już za sobą. A później jej nie widywać. Po ostatniej akcji mam naprawdę serdeczne dość. Zastanawiam się, jak ominąć Wielkanoc. Jakieś pomysły? -
nick nieaktualnyBaronowa mam nadzieje ze po magnezie przejdzie.
Ja na pewno dzis nie rodze ;p
Jesli juz to moze jutroa tak serio tak jak mowilam wczoraj nic nie zapowiada porodu ;p
Edit; tesciowa mnie oswiedzilaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 16:24
-
Yousee, a co chcecie w łazience robić ? Ja będę miała taką mikro łazienkę ze hej
i ciągle szukam odpowiedniej kabiny prysznicowej ,która mi tam wejdzie i nie zajmie pół łazienki, ewentualnie za wanną się rozglądamy (chociaż ja wolałam bym mieć kabinę). Najgorsze jest to ,że mamy tam spad dachu na jednej ze ścian -tej na której najlepiej pasował by prysznic