Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wcale mi nie zaimponowałaś
takie myki ja też mam opracowane
Pytanie czy Ty chcesz się nakręcać? Bo wiesz, my możemy zawszeto kiedy będziesz ten test miała?
Ja juz dziś kolejne punkty dostałam jeszcze przed 6 ranojak wczoraj cały dzień miałam zajęcie to nic mi nie bylo. Dopiero jak wieczorem goście wyszli to poczułam, że cycki bolą
Edit: Impra, przejrzałam Twoje wykresy i obecny zdecydowanie odbiega od reszty. Cionrza jest na nim wypisanaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 06:51
-
nick nieaktualnyA kysz w takim razie ode mnie, bo ja się nakręcić nie chcę.
Weszłam po test, nie znalazłam i tyle - nie będzie testowania.
Jestem jakaś dziwnie spokojna teraz. Nie chcę tego psuć.
Pewnie po negatywie zrobiłoby mi się jednak przykro...
Niech sobie ten wykres jest taki wymuskany do końca
Edit: Weź spadaj, Katta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 06:54
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Ciri, będzie dobrze
Choć ja rozumiem lekarzy chcących czekać do wtorku na indukcję. Wiedzą po prostu, że Odrobina ma dostać łożysko wtorek wywołanie, środa poród:)
Wczoraj oglądając mecz La Palma - Fc Barcelona mąż się mnie spytał czy chciałabym mieszkać pół roku na Majorce. Skończyło się na tym, że w poniedziałek idzie wniosek do jego menadżera i przyszłe ferie, święta, majówkę, wakacje spędzimy na obczyźnieoczywiście jeśli zgodzą się na zdalną pracę stelaża. Co prawda, przez te pół roku nie zaoszczędzimy nic, bo życie w €, przy zarobkach w PLN, nie będzie ku temu sprzyjało.
Wizja domu się oddali, ale teraz chyba ostatni moment na takie szaleństwa.Impresja, ciri22, kattalinna, zwei_kresken, Blondik, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna ale super! Dawaj znac jak sytuacja sie rozwinela
U mnie dzis cisnienie ladnw z rana. A ktg idealne. Chyba nigdy tak ladnego zapisu nie miala. Caly caly czas mloda miala tetno 130-150 i przy wiekszych ruchach skakalo do 166. Skurcze pisaly sie na poziomie 60ale ja mam wrazenie ze to ktg przeklamuje. Bo ja nic nie czulam a wczoraj jak mialam te niby skurcze to pisalo sie cos na poziomie 5...
Noo ale najwazniejsze ze przy skurczach czy co tam bylo tetno mlodej skakalo tylko do 160
Jedna niepokojaca sprawa ze ja nadal mam wysokie tetno. 100-120 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże jednak rozważ mały raban na oddziale, jak do jutra nic nie ruszy samo?
Lekarzem nie jestem, nie rodziłam, ale coś mi się to wydaje za długo... Za dużo huśtawki dla Ciebie i Liwii.
Wiem, że może cc to nie jest wymarzone rozwiązanie, ale w tej sytuacji chyba bezpieczniejsze. -
nick nieaktualnySzczerze jakos czuje sie bezpiecznie z ta pania doktor ktora mnie wczoraj przyjmowala. Kurde przez dzwi slyszlama jakie zalecenia dla mnie to po prostu litania.
Wczoraj byla jeszcze druga babeczka ktorej w ogole na dyzurze nie bylo i jak tylko mlodej tetno zaczelo spadac pojawila sie w ciagu szykanie tetna+ gacie w dol i wszystko tak sprawnie ze ja sie nie zdarzylam zorientowac co sie dzieje w juz bylo po wszystkim.
Ale jednak jest mega roznica oddzialowa. Ginekologia a przedporoda... Tam wcozraj to polozne i pielegniarki to mimo zapieprzu byly punktualne co do sekundy a tu juz tak srednio... Dlatego tej pani doktor zalezalo zebym na przedporodowej wczoraj lezala.
Zobaczymy. Moze sie zdecyduja wywolac porod a moze cesarka. -
Może musialas miec duzo dopegytu zeby w końcu zadzialalo. Jak bralam 2 to nic nie dawalo jak 3 razy dziennie to juz bylo ok.
-
Katarzyna87 wrote:Ciri, będzie dobrze
Choć ja rozumiem lekarzy chcących czekać do wtorku na indukcję. Wiedzą po prostu, że Odrobina ma dostać łożysko wtorek wywołanie, środa poród:)
Wczoraj oglądając mecz La Palma - Fc Barcelona mąż się mnie spytał czy chciałabym mieszkać pół roku na Majorce. Skończyło się na tym, że w poniedziałek idzie wniosek do jego menadżera i przyszłe ferie, święta, majówkę, wakacje spędzimy na obczyźnieoczywiście jeśli zgodzą się na zdalną pracę stelaża. Co prawda, przez te pół roku nie zaoszczędzimy nic, bo życie w €, przy zarobkach w PLN, nie będzie ku temu sprzyjało.
Wizja domu się oddali, ale teraz chyba ostatni moment na takie szaleństwa.a ilu przyjaciół z Polski nagle sobie o Was przypomni
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
hmmm, Ciri ja jak pojechałam do szpitala miałam skurcze na poziomie 40-50 i mnie przyjęli od razu na porodówkę. Nie miałam nawet rozwarcia, szyjka była zamknięta. Po 5 godzinach dali mi oxy i powolutu ruszyło. Powiedzieli mi, że jak są regularne skurcze na ktg to trzeba działać i tyle.
EDIT: Jesteśmy na etapie wyboru paneli, kafelek itp. Zakochałam się w takich panelach do pokoju dla Madzi i kolejnego dzieciaczka. Co o nich myślicie? Do tego szaro -pudrowo różowe ściany?
No i nie umiemy się dogadać w kwestii koloru podłogi w salonie. Będziemy mieć salon urządzony w antykach (mamy piękny trzy metrowy stół dębowy i podobny barek do tego, tez z ok 1850 r.
Małż się upiera przy ciemnej brązowej podłodze typu dąb, ja bym chyba wolała jasną, aczkolwiek żadne z nas geniuszem dekoracji i urządzania nie jest. A na projektanta wnętrz nas nie stać, liczą sobie tyle, że...Ciemna czy jasna podłoga?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 09:44
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Może musialas miec duzo dopegytu zeby w końcu zadzialalo. Jak bralam 2 to nic nie dawalo jak 3 razy dziennie to juz bylo ok.
-
Blondik wrote:hmmm, Ciri ja jak pojechałam do szpitala miałam skurcze na poziomie 40-50 i mnie przyjęli od razu na porodówkę. Nie miałam nawet rozwarcia, szyjka była zamknięta. Po 5 godzinach dali mi oxy i powolutu ruszyło. Powiedzieli mi, że jak są regularne skurcze na ktg to trzeba działać i tyle.
EDIT: Jesteśmy na etapie wyboru paneli, kafelek itp. Zakochałam się w takich panelach do pokoju dla Madzi i kolejnego dzieciaczka. Co o nich myślicie? Do tego szaro -pudrowo różowe ściany?
No i nie umiemy się dogadać w kwestii koloru podłogi w salonie. Będziemy mieć salon urządzony w antykach (mamy piękny trzy metrowy stół dębowy i podobny barek do tego, tez z ok 1850 r.
Małż się upiera przy ciemnej brązowej podłodze typu dąb, ja bym chyba wolała jasną, aczkolwiek żadne z nas geniuszem dekoracji i urządzania nie jest. A na projektanta wnętrz nas nie stać, liczą sobie tyle, że...Ciemna czy jasna podłoga?
-
nick nieaktualnyNie.... Ale cos czuje ze jednak podejma decyzne o probie indukcji. Albo cesarka. Z jednej strony sie ciesze bo juz jestem zmeczona tym. Z drugiej.... Chcialabym sie ubudzic i dowiedziec ze to wszystko zly sen a ja sobie grzecznie czekam na odejscie wod w domu...