Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Te wirusy ciążowe od Ciri faktycznie były rzutem na taśmę
Truizmów pisać Ci Ciri nie będę, więc trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanieImpresja lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Aa ledwie jeden dzień wisze nad kiblem z przerwą na drzemke a tu takie rewelacje!!
CIRI!!! Jaram sie! -
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Aa ledwie jeden dzień wisze nad kiblem z przerwą na drzemke a tu takie rewelacje!!
CIRI!!! Jaram sie!tylko muszę nauczyć się odpowiednio sikać na test , aby w sądy dzień nie walnąć jakiejś gafy :p
-
To zeby nie stresowac bardziej Ciri zmieniam temat.
Kupilam mazaki. Na opakowaniu jak wol ze latwozmywalne, latwospieralne blablabla.
Mylam rece woda, woda z mydlem, peelengiem i zmywaczem do hybryd. Nadal sa kolorowe. Czym jeszcze? Ze czystego alkoholu mam tylko amol. Nada sie? -
Cytrynka_ wrote:To zeby nie stresowac bardziej Ciri zmieniam temat.
Kupilam mazaki. Na opakowaniu jak wol ze latwozmywalne, latwospieralne blablabla.
Mylam rece woda, woda z mydlem, peelengiem i zmywaczem do hybryd. Nadal sa kolorowe. Czym jeszcze? Ze czystego alkoholu mam tylko amol. Nada sie? -
nick nieaktualny
-
Rozpuszczalnika nie mam. No zmywacz do hybryd jest silny. I na bank z acetonem.
Chyba jutro pojde do sklepu oddam mazaki jako niespelniajace obietnic producenta...
Edit. Ciri o maly wlos abym siegnela po odplamiacz do dywanow. Bo z chemii mam to, domestos i plyn do szyb. Na szczescie babcine rady ze amol dobry na wszystko sie sprawdzily.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 23:22
Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość