X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszajcie mieszajcie. Na razie dostalam magnez z pompy ale mlodej strasznie tetno skacze i spada. Juz raz akcja "ratunkowa" byla. Na razie sie uspokoila i ja tez.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mieszajcie mieszajcie. Na razie dostalam magnez z pompy ale mlodej strasznie tetno skacze i spada. Juz raz akcja "ratunkowa" byla. Na razie sie uspokoila i ja tez.
    kurde co to za akcja ratunkowa
    żadaj cesarki, zrób aferę, ciri powodzenia !!! <3 <3 <3

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri Marta dobrze radzi. Nawet jak nie chcesz tej cesarki to o nia walcz. Bo z tetnem nie ma zartow.

pepsunieczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak cos beda robic ja juz nie mam tu nic do powiedzenia. Podpisalam pqpiery ze moga robic wszystko do ratowania zycia mojego i dziecka wiec jak trzeba bedzie to zrobia.

Mlodej strasznie tetno zaczelo spadac wiec szybko zmiana pozycji, potem szukanie jej tetna, w trymiga badanie ginekologiczne. Mloda jest bardzo nisko, szyjka miekka, rozwarcie na 1,5 palca. Brak skurczy nadal.

Ale mam takie bole podbrzusza... Nie wiem chyba to ona ta glowma napiera... Bo na ktg nic sie nie pisze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem pod ciaglym ktg od 3 godzin ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jestem pod ciaglym ktg od 3 godzin ;p
    ja się cieszę, ż ejesteś w szpitalu pod opieką
    z takiego ciągłego ktg moją przyjaciółkę w środku nocy w półśnie zerwali do cesarki, wówczas dali do podpisu wszystkie papiery...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cieszę ze moj G ze mna jest i że go nie wyjaśniają.

Marta.83, Yousee lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwei_kresken wrote:
    Nie do końca rozumiem w czym problem, ja mam przy dobrej owulacji około 37,00, tyle samo na dongu, bo wtedy mam bardzo dobre owulacje ;) Co jest złego w tej temperaturze? To przecież zależy od podstawowej temperatury.

Ciri niech się już wszystko uspokoi, mieszamy w tej intencji w kociołku :)
    W kwestii donga się nie wypowiem, bo nigdy nie brałam. Ale do temperatury dodam, że podstawowa może być różna to teraz, a dwa to sama pora mierzenia. U mnie rzadko dobija do 37 ale ja mierzę o 5:30. Gdybym mierzyła o 7 to miałabym wyższe poziomy.

Ciri, trzymam kciuki za Was!

age.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta..rozumiem...ale Ciri dorosła kobieta mniemam ...skoro czuje sie bezpiecznie i nieniepokoi jej nic ..nienaciskajmy...oby tylko byla czujna...

Maczek lubi tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze,że się wyspałam w dzień i teraz spać nie mogę , to będę na bieżącą wiedzieć co u Ciebie Ciri :)

pepsunieczka lubi tę wiadomość

• Yousee Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, z ciśnieniem nie ma żartów. Szkoda że wcześniej tego gin nie wyczail. Dobrze że jestes w szpitalu. Wszystko bedzie dobrze. Trzymajcie sie z młoda :*

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    W kwestii donga się nie wypowiem, bo nigdy nie brałam. Ale do temperatury dodam, że podstawowa może być różna to teraz, a dwa to sama pora mierzenia. U mnie rzadko dobija do 37 ale ja mierzę o 5:30. Gdybym mierzyła o 7 to miałabym wyższe poziomy.

Ciri, trzymam kciuki za Was!
    ja mierzę o 5:50... i mi w ostatnim cyklu w 9dc pare dobrych dni przed Alexis wyskoczyło 36,7 - w drugim dniu stosowania donga w sumie

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ..witaj w klubie...

Morwa lubi tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podstawową temp 36,3
    I moim zdaniem nie ma wytycznych jaka powinna być przy Dongu czy ciąży. Każda ma inna wyjściową więc inna będzie po owu i w ciąży. Ja w pierwszej ciąży nie wskoczylam ponad 37.

Mój Koteł dzisiaj poleżał mi na brzuchu. Jestem pewna że "wyciągnął" wszystkie choroby :D
    Bosz jak mi się chce cheetosów :( a małż po drinku już nie pojedzie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 22:15

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    ja mierzę o 5:50... i mi w ostatnim cyklu w 9dc pare dobrych dni przed Alexis wyskoczyło 36,7 - w drugim dniu stosowania donga w sumie
    Marta ja jak zaszłam w ciążę to miałam zajebis*e skoki temperatur w czasie stymulacji(ogólnie w fazie lutealnej temperatura nie była za spokojna), co prawda nie byłam na dongu tylko na clo , ale jak dla mnie to jedna swołocz. W drugiej ciąży było to samo (nie mam tego na wykresach bo kasowałam te temperatury bo mi się przez nie wykres nie podobał:p ale i tak będziesz widzieć ,które to i ile ich było). Także jak dla mnie nie ma tu żadnej reguły odnośnie tego jaa temperatura jest w fazie lutealnej a jaka później... jak ma być fasol to będzie i przy wykresie ,w którym byś nie przypuszczała, że w ogóle Alexis była ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa Ty sie lepiej przyznaj co Ci sie snilo! Jak to ro ja poprosze zmiane snu! ;p

Yousee wlasnie dlatego jestem na przedporodowej nie zas na ginekologi jak ostatnio bo ta babwczka na IP wkurzyla sie ze tydzien temu sie mna porzadnie nie zajeli bo dopegyt 2x1 tab to nie leczenie...

• Morwa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Morwa Ty sie lepiej przyznaj co Ci sie snilo! Jak to ro ja poprosze zmiane snu! ;p

Yousee wlasnie dlatego jestem na przedporodowej nie zas na ginekologi jak ostatnio bo ta babwczka na IP wkurzyla sie ze tydzien temu sie mna porzadnie nie zajeli bo dopegyt 2x1 tab to nie leczenie...
    Ty mi się śniłaś tylko nie po południu jak mnie nie było ,tylko w tej nocy co była (z 19 na 20 luty)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze ze jutro wolne. Moge nie przespac nocy. ;)
    Ciri jestesmy z Toba.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mega bol podbrzusza to skurcze ktore sie nie pisza o.O

Tak sie od poloznej dowiedzialam

• Maczek Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moj mega bol podbrzusza to skurcze ktore sie nie pisza o.O

Tak sie od poloznej dowiedzialam

Skurcze! Niech się szybko rozkręcą. Skaczę i macham pomponami, z zaciśniętymi kciukami :)

Marta.83, pepsunieczka lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
‹‹ 1688 1689 1690 1691 1692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ