Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Taaaa jak zarzadza cesarke ;/
Impresja lubi tę wiadomość
-
Ciri ty to masz przeboje. Ale to chyba dlatego, żebyś się ''wprawiła'' w emocje poporodowe. Towa córa już pokazuje, że nie będzie łatwo. Istna wiedźma
Na mnie super działa cherbatka z sokiem malinowym, zrobionym przez mamusie
Mama ma linoleum w kuchni. Niby chwali ale niewiele potrzeba i robią się dziury i wgniecenia. Ja w kuchni mam ogrzewanie podłogowe i płytki. Ogólnie na mieszkaniu mam panele i płytki. Nie wytrzymałabym z dywanami. Mam jeden malutki i doprowadza mnie do szału. Strasznie wbijają się włosy, a moje mnie po tyłku kitkają
Edit czyżby się potwierdzało, że pełnia sprzyja porodom?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 18:24
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Cytrynka_ wrote:Emaj ja znam wersje ze herbata powinna byc tylko z cytryna i odrobinka chocby cukru. Bo niby sama czysta herbata potrafi zdzialac kamienie w nerach. Ciotce lekarz tak wytlumaczyl. Tylko herbata ma byc lekko przestudzona i bez fusow. Czyli tak jak i w artykule piszą.
Kurcze. Ja ziolka juz pije jakie mam pod reka... I miodem sie faszeruje.
Jeszcze 2 godziny i do domku. Jutro wolne. To sie na noc nawpierdzielam czochu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny - pytanie mam o Donga, weszłam na 35+ i tam dziewczyny piszą, że jeśli podwyższa temp ponad 36,6 to nie przynosi nic dobrego, raczej nie dla mnie...
coś wiecie na ten temat? Faktycznie w 9dc miałam temp nawet 36,7 - tyle to mam bez donga po owu... -
Marta.83 wrote:Dziewczyny - pytanie mam o Donga, weszłam na 35+ i tam dziewczyny piszą, że jeśli podwyższa temp ponad 36,6 to nie przynosi nic dobrego, raczej nie dla mnie...
coś wiecie na ten temat? Faktycznie w 9dc miałam temp nawet 36,7 - tyle to mam bez donga po owu...
Nie do końca rozumiem w czym problem, ja mam przy dobrej owulacji około 37,00, tyle samo na dongu, bo wtedy mam bardzo dobre owulacjeCo jest złego w tej temperaturze? To przecież zależy od podstawowej temperatury.
Ciri niech się już wszystko uspokoi, mieszamy w tej intencji w kociołku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:28