X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mam pomidorówkę, a na drugie pizze z kamienia :)

Ja rosół muszę mieć na kurce i krówce. Tylko jak poniektórzy wrzucają szponder, tak na piękną wołowinę na rolady :p

Blondik lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś u Hani na liczniku 3 trójki ;)

Też mam wszędzie wykładziny tylko w kuchni i łazience linoleum i korytarz panele.
    Ale chce w salonie panele bo ta wykładziną mnie do szału doprowadza.

Blondik lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nigdzie nie będę mieć dywanów, jestem uczulona na kurzu roztocza a dywan to ich wylęgarnia :p także ja wszędzie będę kłaść panele i płytki bo to łatwiej utrzymać w czystości :p

Edit : OF przestawił mi owulacje z 16.02 na 17.02. Także pierwszy raz wykres pokrył się idealnie z owulacją księżycową :D od dzisiaj zaczynam przygodę z luteiną , mam nadzieje ,że się nie zawiodę i nie będzie powodować u mnie nieprzyjemnych objawów urojonej ciąży ani niechcianych ibiszów :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 13:29

emaj lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa. Lutka niestety jak dupek. Jest świetnym nabijaczem punktow za objawy.
    Oby Twoje objawy byly jednak spowodowane ciazunia a nie lutka.

Wiedzma zazdroszcze linoleum w kuchni.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Morwa. Lutka niestety jak dupek. Jest świetnym nabijaczem punktow za objawy.
    Oby Twoje objawy byly jednak spowodowane ciazunia a nie lutka.

Wiedzma zazdroszcze linoleum w kuchni.
    Ja po dupka objawów nie miałam, oby lutka działała na mnie tak samo. Jak na chwilę obecną to zaczynam obawiać się o moje znerwicowane suty , bo kłują mnie od czasu do czasu od wykresowej owulacji. Az tak nadwrażliwe to nie były nigdy ,chyba czas zmusić się na badanie prolaktyny :/ muszę obczaić też wielką trójce tarczycową, więc się dobrze składa , jedno ukłucie i po płaczu ;)

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka nie ma czego. Ogólnie to ja bym wszędzie chciała panele po za łazienka - wiadomo. Ale mieszkanie dostaliśmy z wykładziną i linoleum to póki nie trzeba to nie ruszamy. Poprzednie mieszkanie dostaliśmy z gołymi deskami :( ratowalismy się kawałkami wykładziny od znajomego. A to linoleum w kuchni? Masakra jakaś. Krzywo odcięte... I jak Diabeł z moim tata pralke stawiali to się dziura zrobiła. Już widze co to będzie jak Hanka zacznie raczkowac. Będzie grzebać małym paluszkiem w tej dzurze aż wydlubie większą i tatuś będzie musiał założyć panele ;)

3i496iye8v37prd8.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Dzisiaj mam pomidorówkę, a na drugie pizze z kamienia :)

Ja rosół muszę mieć na kurce i krówce. Tylko jak poniektórzy wrzucają szponder, tak na piękną wołowinę na rolady :p

Też lubię z wołowiną. Albo z kawałkiem kaczki. Ale mnie tam szponder w zupełności satysfakcjonuje ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!
    Oświadczam prawdziwą tragedię - stelaż pożarł cały rosół, a ja obudziłam się (haha, żart jakiś, bo nie spałam całą noc) chora*. Jak żyć? Co jeść? Kto mi ugotuje?

Cytryna, no właśnie, że się zapisałam i zapłaciła. Właśnie szykuję się do wyjścia. Czeka mnie 6h zajęć, także trzymajcie kciuki, żebym żywa wróciła...

Edit:
    * więc nie bierzcie mojego wykresu (trzeciego schodka) na poważnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 14:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechalam na kontrolne ktg z cisnieniem w domu 131/87

Na ktg mloda 180 puls a ja 180/102 cosnienie. Nie wiadomo skad. Nie wiadomo czy znow mnie nie zostawia. Czekam na konsultacje lekarska...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Pojechalam na kontrolne ktg z cisnieniem w domu 131/87

Na ktg mloda 180 puls a ja 180/102 cosnienie. Nie wiadomo skad. Nie wiadomo czy znow mnie nie zostawia. Czekam na konsultacje lekarska...
    kurde, za małą ci dawkę tego dopegytu dali;/
    daj znać po konsultacji

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa no widzisz ja po dupku mialam cala game objawow.

Wiedzma. Wole Twoje linoleum niz wykladzine mego. Bo moj wszedzie musi miec wykladziny. Zeby na bosaka chodzic. Bo buty nawet kapcie roznosza brud (kapcie sa uzywane tylko na trasie od polowy korytarza do lazienki i z powrotem). Wejscie na wykladziny w butach grozi wielkim oburzeniem i szumem dookola.

Impra to jestem z Ciebie dumna. Podszkolisz jezyk i grzecznie powiesz Ridzowi co o nim myslisz i gdzie go wysylasz.

Ciri a moze to tylko nerwy Ci tak cisnienie podbijaja?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam kolejna dawke leku mam siedziec godzine i czekac.

Ale wiecie co jest najgorsze ze w domu przeciez 4x dziennie mierze i do 140 nie dochodzi. Chyba raz doszlo przez ten tydzien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 15:13

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri albo denerwujesz sie szpitalem albo droga do szpitala tak Cie wkurza. Ile czasu przed pierwszym badaniem posiedzialas spokojnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cale ktg i jeszcze chwile przed.

Ale juz sie zdenerwowalam bo jak tylko bylo 10minut zapisu wpadla polozna i chciala dane do najblizszej osoby. Wiec juz wiedzialam ze cos jest nie tak bo nigdy tak nie robia.

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a może masz "syndrom białego farucha"?

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys mialam ale cala ciaze mialam kazda wizyta 120/70

Ale sie zdenerwowalam bo na IP jest ta sama babka ktora robi wypisy na ginekologi i ja tylko z polozna rozmawialam ktora nie zapytala jakie mam zalecenie poza tym co biore, nie zapytala jakie mam cisnienie w domu. Nic.

Eh... Wlasnie przez takie sytuacje czlowiek chce tym bardziej urodzic...

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja Ciebie rozumiem 4 miesiące temu dodalabym wszystko(!) żeby urodzić. Znajome mówiły, że jak już urodę to będę chciała dziecko z powrotem do brzucha. Nie prawda. Nie chciałabym ;) jak puszcza Cię do domu to zrób coś miłego dla siebie. Dla was. Może to już ostatni raz przed porodem. Postaraj się odwrócić myśli od tego, że chcesz już urodzić bo to tylko niepotrzebnie prowadzi do frustracji.

Edek: mój tablet wie lepiej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 15:45

marzusiax lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tablet zawsze wie lepiej ;D

Wlasnie dzis mielismy sie spotkac ze znajomymi wyjsc do knajpy i nie myslec a utknelismy jak na razie w korytarzu w szpitalu... ;/

• emaj Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:37

Marta.83, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakaszlam sie dzisiaj. Wiedzmy prosze o burze mózgów. Co na odkrztuszanir znajde w spozywczym (lekow tu nie mam). Owocow i warzyw tez nie ;(

‹‹ 1685 1686 1687 1688 1689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ