Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJesli zadziala. Mam to szczescie ze juz mam rozwarcie a mala jest jest mega nisko wiec licze ze oxy nie bedzie potrzebna i sam cewnik zadziala.
Gdyby nie bylo rozwarcia to najpierw zel na zmiekczenie szyjki i potem oxy... Jeszcze masaz szyjki moze byc. -
nick nieaktualnyTez sie ciesze ze takie konkretne info jest
choc nie ukrywam stracha mam ;p
I to zadecydowal ten co mnie najpierw chcial wypuscic wczoraj wiec mysle ze moze jeszcze zajrzal do karty i po terminie uznal ze skoro tak niewiele zostalo to ze mnie przytrzymaja i sprobuja wywolac. Z jednej strony dobrze
Jak by nie bylo jakby sie to nie skonczylo to wroce do domu z corka na rekach -
nick nieaktualny
-
wpadłam się przywitać.
witam się
niewiele mam do opowiedzenia, a też nie jestem na bieżąco co u Was, ale chcę Wam powiedzieć że bardzo Was lubię i nie zniknęłam z żadnego innego powodu jak tylko z tego, że życie mnie wciągnęło.
mam (na szczęście) parę takich spraw które odciągają mnie od myślenia o dzieciach, i właśnie się w nich realizuję, co powoduje że nie przychodzę tu do Was.. i jakkolwiek żal mi bo fajnie wiedzieć co u Was i uwielbiam Wasze poczucie humoru, tak widzę że siedzenie na forum zajmuje mi niestety bardzo dużo czasu, który wykorzystywany w inny sposób powoduje zdrowsze podejście do życia.
także, kończąc, pozdrawiam Was bardzo gorąco i wciąż trzymam za Was wszystkie kciuki, za walczące o dziedzica, za czekające na niego, za pielęgnujące go już "na zewnątrz", a także te które muszą się chwilowo wstrzymać z walką. myślę o Was wszystkich często, choć fizycznie mnie tu nie ma..
Wiedźmy, do boju!marzusiax, Morwa, Cytrynka_, Baronowa_83, WiedźmaMaKota, Blondik, kattalinna, odrobinacheci, Maczek, emaj, Impresja, zwei_kresken, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Katarzyna87 wrote:Ciri super
A ja trochę poflakonikuję
Moje dziecko poszło spać o 22:00, o 6:40 samo się przebudziło na karmienie i dalej śpi do teraz!
WYSPAŁAM SIĘKatarzyna87 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
ciri22 wrote:Aaaaa zmienil zdanie lekarz! Zakladaja za 5 minut!
Jest szansa ze razem w piatek do domu wyjdziemy:PImpresja lubi tę wiadomość
-
Ależ tu się dzieje
CiriCzekam na dalszy rozwój sytuacji
Marta i marzu - jak udostępnicie mi wykresy to i Wam zostawię wirusy. Jeśli o kimś zapomniałam to proszę o kopa
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Mój małż jest królem trolli. Wczoraj przytulił się do mnie i tekst ''ostatnio w ciąży byłaś taka gorąca''.
Kurtyna
Johanna wysłałam ci zaproszenie. Zbieram wirusy. Tylko za przeziębienie to ja podziękuje..Morwa, Blondik, kattalinna, zwei_kresken lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Mój małż jest królem trolli. Wczoraj przytulił się do mnie i tekst ''ostatnio w ciąży byłaś taka gorąca''.
Kurtyna
Johanna wysłałam ci zaproszenie. Zbieram wirusy. Tylko za przeziębienie to ja podziękuje..zbadaj to
jest szansa ze bedziesz mogla zarobic na nim fortune ;p
-
marzusiax wrote:Mój małż jest królem trolli. Wczoraj przytulił się do mnie i tekst ''ostatnio w ciąży byłaś taka gorąca''.
Kurtyna
Johanna wysłałam ci zaproszenie. Zbieram wirusy. Tylko za przeziębienie to ja podziękuje..masz tak jak mówi Ciri prywatny detektor oznak ciąży w domu
-
Ciri, lataj po schodach, to się szybciej rozkręci
Mala całą noc wisiala na cycku, dzisiaj od rana tez. Katar leci strasznie, odkasłuje to, co jej poleci do gardla...eh, męczy się bardzo. Oby na katarze się skończyło.
Marzusiax, to na bank ciążunia