Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Już wiem czemu jestem gorąca. Pod paszką 37,1. Jednak mnie wczoraj halny zawiał jak wieszałam pranie. Musiało to wyglądać komicznie jak goniłam skarpetki po ogródku, pościel chciała mnie udusić. Ale pranie schnęło godzinę.
Edit na obiawy ciąży duuuużo za wcześnie. Wróżbita maciej z mojego kiepskiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 12:17
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyBlondik z powodu nadcisnienia nie moge chodzic po schodach. Wolno mi po korytarzu ale tez nie za duzo.
Oczywiscie mloda pod ktg musiala pokazac ze ona tu jest pania wiec idzie spac po tych stresach. I ruchow bylo tak malo ze pusty byl zqpis z ruchami... Masakra. Ale oczywiscie przed podlaczeniem i po to ona wtedy fikala... -
Oj a to dlaczego nie będzie drzemki? Czyli co? Ja tu bardziej Flakonik niż Ty? Hania spi już 2h a ja mam wszystko ogarnięte i pije kawę. I się nudze już :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 12:49
kattalinna, Impresja lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Marzu.. ciazuniaaaaaa
Ale numer, dzwonią dziś do mnie z pracy i mówią, że szefy przyjechały i żebym szybko przyjechała, bo chcą ze mną gadać, bo nie mam mnie do kupy już 3 tygodnie. no to z sercem w gardle pojechałam... ( to że obrzygała sobie drzwi w samochodzie, pominę w tej opowieści ) No i mnie pytają o co chodzi ze tyle choruje... no to mowie że w ciąży jestem i nie najlepiej ją znoszę, na co oni, to ciągnij L4 już do rozwiązania, zostawić cały służbowy sprzęt zabrać co moje i do widzenia... tadam.kurtyna.Maczek, emaj, Katarzyna87, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Ala jak dla mnie to bardzo zdroworozsadkowe podejście. Po co im pracownik ktory nie wiadomo kiedy i czy wogole wroci. A tak wiedza ze kilka kolejnych miechow na l4. Potem macierzynski. I dopiero wracasz (jak nie zajdziesz drugi raz).
Tak przynajmniej wiedza na czym stoja. A Ty sie martwic nie musisz i stresowac o prace.
Wiedzma ty flakoniku jeden ;p
Marz badz dobrej mysli. Tempka wysoko bo ciaza blisko. Cialo grzeje miejsce dla dziedzica. I tyle. -
Cytryna, już cie wracam, umowa przedłuży mi się do dnia porodu, wypadku czyli w moim wypadku o dodatkowy miesiąc/półtora. Generalnie, to ciesze sie ze mam tą rozmowę za sobą.
Ciri, jak u Ciebie? -
nick nieaktualnyAle moze dobrze sie stalo odpoczniesz i bez stresu bedzie
U mnie cisza poza nasilajacym sie bolem kregoslupa ;/ brakuje mi mojej pilki... Ale poki brak skorczy nie mam szans na 1 pietro zjechac do pilek...
A i sikanie z cewnikiem hardcore ;p wez sie wyszczaj a nie obszczaj wszystkiego ;p -
nick nieaktualny
-
a ja Wam się przyznam, że chyba nie chcę teraz być w ciąży
wczoraj znalazłam ogłoszenie o pracę i mam zamiar z niego skorzystać
i nie myślcie sobie, że większa kasa, honory, zaszczyty, szał
kasa będzie raczej na pewno mniejsza i tylko od niej uzależniam ostateczną decyzję. kurczę, gadam już jakby mnie przyjęli, a kwitów jeszcze nie wysłałam
gdybym teraz wysikała dwie krechy to nie ma opcji, żebym tam szła, więc liczę na to, że jednak wyjdzie jak zawsze. jeśli z pracą się uda, to chętnie za pół roku, może ciut wcześniej nawet
-
kattalinna wrote:a ja Wam się przyznam, że chyba nie chcę teraz być w ciąży
wczoraj znalazłam ogłoszenie o pracę i mam zamiar z niego skorzystać
i nie myślcie sobie, że większa kasa, honory, zaszczyty, szał
kasa będzie raczej na pewno mniejsza i tylko od niej uzależniam ostateczną decyzję. kurczę, gadam już jakby mnie przyjęli, a kwitów jeszcze nie wysłałam
gdybym teraz wysikała dwie krechy to nie ma opcji, żebym tam szła, więc liczę na to, że jednak wyjdzie jak zawsze. jeśli z pracą się uda, to chętnie za pół roku, może ciut wcześniej nawet
Idź, zatrudniaj się na zdrowie, a dziedzic Cię zaskoczy i się pojawi w najmniej oczekiwanym momencie.Impresja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ktosiowa kiedy testujesz ? Jesteśmy na podobnym etapie bo u mnie owu była albo tak jak program wyznaczył 17.02 albo dzień wcześniej ,wtedy kiedy miałam te moje bóle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 14:07