Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:
U mnie cisza poza nasilajacym sie bolem kregoslupa ;/ brakuje mi mojej pilki... Ale poki brak skorczy nie mam szans na 1 pietro zjechac do pilek...
A i sikanie z cewnikiem hardcore ;p wez sie wyszczaj a nie obszczaj wszystkiego ;p
Hejka Wiedźmy!
Myślałam, że Ciri już rozpakowana będzie i spóźnię się z gratulacjami, a ta się obija. ;P
Od razu się przyznaję, że tym razem jeszcze nie nadrobiłam, więc nie jestem w temacie.Ostatnio chciałam tyle rzeczy skomentować, ale tyle na produkowałyście, że po prostu tylko sobie poczytam co tam nowego nagotowałyście i jakie przygody Was spotkały.
A, i jeszcze będę interesowna, ale to w następnej wiadomości.
P.S. Ciri, co Ty masz za cewnik, że wszystko wokół osikujesz?Powinno lecieć wężykiem do woreczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 14:15
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
ktosiowa wrote:Trenuj, trenuj... Bo łóżysko będzie do przejęcia (Odrobinę dopadł Ridź).
można kraść łożyska z fioletowe strony też nic nie stoi na przeszkodzie ,tam co chwila jakaś rodzi
-
nick nieaktualny
-
Wiedźma i Katarzyna wam to dobrze, Dominik już dawno skończył robić sobie porządne drzemki w dzień. Spi nieraz 10min max 40min. Jak z nim nie ide na spacer to w domu nie wiele zrobię bo tylko wtedy śpi 3h. Niestety obojetnie co bym robiła nie pospi dłużej.
-
Cytrynka_ wrote:O kurcze... Tuz za rogiem. Obok jednego z polskich sklepow ktos kogos zabil... Zaczynam sie zastanawiac czy okolicy nie zmienic... Niebezpiecznie sie tu robi. To juz 2 raz w przeciagu pol roku. Pol ulicy zamkniete. Policji pelno.
-
Basik122 wrote:Nieraz sie cieszę że mieszkam w małej miejscowości.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Emma cewnik w szyjce macicy nie w cewce moczowej ;p wiec jak sikam to leci po wezyku nie wezykiem ;p
A widzisz, wiedziałam że będzie jakiś haczyk.
Po co dają takie ustrojstwo do szyjki?
To mogliby Ci dać też już cewnik do sikania i nie miałabyś przynajmniej kłopotu.
Kibicuję. Trzymaj się tam tego parapetu i niech pójdzie szybko, łatwo i bezpiecznie.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny
-
Miałam być interesowna, to już piszę o co mi chodziło.
Dziś mam wizytę u endokrynolożki.
W szpitalu zrobili mi badania tarczycy (bo wspominałam, że diagnozuję, mam jakieś guzki itd.) i chciałam prosić znawczynie o rzucenie okiem na wyniki.
Ja się na tym nie znam, a ostatnio (w zeszłym roku) miałam wyniki w innych jednostkach, więc nawet porównać trudno.
Wiem, że w normie, ale Wy tam jakieś procenty obliczacie...
TSH 1,1979 mikroIU/ml (0,35-4,94)
FT4 1,12 ng/dL (0,7-1,48)
FT3 3,00 pg/mL (1,71-3,71)Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Emma tak u Ciebie wygląda to procentowo :
FT4 53.85% [ wynik 1.12, norma (0.7 - 1.48)]
FT3 64.50% [ wynik 3, norma (1.71 - 3.71)]
Jak na moje oko to jest dobrzezazdroszczę ft3
Dzięki.
Dobrze rozumiem, że im bliżej górnej granicy normy tym lepiej? Czy jednak nie?
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny