Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze więc raczej nic z tego nie bedzie...
Balonik siedzi... To nie wróży nic dobrego.
Wczoraj miałam te bóle ale już bylam tak zmęczona że stwierdziłam ze sprobuje sie zdrzemnac. Udalo sie. Budzilam sie przy silniejszym skurczu ale od 2 spokoj. Teraz też nic się nie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 05:56
-
nick nieaktualny
-
Ciri u mnie może poród trwał dłużej niż u Laudy, ale ja miałam wywoływany oksytocyną i od momentu jak usiadłam na fotelu (kompletnie nic się nie działo, żadnych skurczy) do partych miałam ok. 6h, a Majeczkę wypchałam ekspresem w 12 min.
Tylko moja położna bardzo się starała, by szybko poszło, bo miałam jakiś żel dowcipnie i masaż szyjki.
Ogłaszam konkurs na dzisiejszy sen.
Ja byłam na imprezie na ulicy, gdzie mieszkał mój kolega, uwaliłam się, że hej, jednak on w ogóle mnie nie zauważał. Dopiero następnego dnia jak wstaliśmy (on spał w domu, a ja na korytarzu?!) przyszedł do mnie, zaczęliśmy się całować, on zdjął mi koszulkę, a ja pod nią miałam...trzy cycki! Dwa małe po bokach i jednego mikrusa w środku. Każdy z mega długim sitkiem. Co ciekawe, moj kolega uznał ze to normalne.
Ja się pytam: która ma trzy cycki? :pemaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję się, skoro obiecałam
http://fotozrzut.pl/zdjecia/f66476c95e.jpg
Obsikane podwójną melisą także jest spokój
edycja: poprawa linkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiedzmy! Luzno 3 palce na sciak 4 wchodza
albo dzis zaczne rodzic albo jutro oxy
Powiedzial ze jest mega zadowolony wsadzil lape zakrecil 5 razy i mowi ze ma nadzieje ze zaczna sie niebawem skurcze
Teraz trzymamy kciuki ;pkattalinna, pepsunieczka, aleala, lauda., Maczek, odrobinacheci, JoHanna, Katarzyna87, Emma80, przyszła mama 2, Cytrynka_, emaj, Blondik, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Mar gratuluję awansu w pracy<3 Zazdroszczę wyjazdu;)
Swoją drogą dobrze Ci idzie to nie przebywanie na forum i wypłynięcie z wiru staraczek -sraczek. Realizujesz się i spełniasz marzenia... a my tu gnijemy i plotkujemy o Jakupach tak jak plotkowaliśmy w tamtym roku :pw sumie teraz zdałam sobie sprawę, że jak lauda spytała co u mnie to nie wspomniałam nic o mojej wadżajnie tylko o pracy i o wyjazdach hehehe
a moja wadżajna po staremu, endo jest dalej, obecnie jakieś tam torbiele powyskakiwały - przez najbliższe pół roku będę bez okresów więc mam przerwę od Ridża
-
Yousee skoro masz jajniki, a twój parter plemniki to szansa jest. Choćby ivf. Będziesz mamą. Doczekasz się. Bardzo mocno cię przytulam!!
Edit. Szwagierka jest po cywilnym, i chce ochrzcić dziecko. Poszli chrzest załatwiać, a ksiądz "no to zróbmy ślub od razu". I na to wychodzi, że za tydzień się pobiorą. Mina szwagra bezcenna. Pierwszy raz widzę faceta w szoku. Komiczny widok. Szwagierka w skowronkachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 10:20
Maczek, kattalinna, ktosiowa, Blondik lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...