Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle mialas test czy wywolywanie? Ja mam test to wtedy podaje sie mniejsza dawke oxy zeby sprawdzic jak dziecko reaguje i Ty na oxytocyne i sprawdzic dawke jaka przyatakowac nastwpnym razem. Ja nie moge chodzic z powodu nadcisnienia i z twgo powodu monitoruja mi cisnienie co pol godziny zeby sprawdzic czy wszystko jest ok. Noo i z powodu dziecka bo jej skakalo cisnienie do 200 czasem na ktg wiec poki nie beda miec pewnosci ze nam nic nie zagraza nie pozwola nam wstac.
A tekst ze nic z tego dzis nie bedzie odnosil sie do testu bo niektore po tescie rodza bez typowego wywolywania tylko na tescie no ich organizm eam zaczyna wytwarzac oksytocyne.
Mnie powiedziala ze skurcze mam typowe po oksytocynie i jak mnie odlacza to zanikna... -
aaa to nie wiem
w każdym razie dziwnie Cię tam przetrzymuja
chodzenie może być wg nich szkodliwe dla Ciebie i dla dziecka,a poród porównywalny do łamania 30 kości naraz już nie?
głowa mi pęka... pada deszczo-śnieg...gdzie ta zima
pokaże Wam kolejna rzecz, która wybrałam do naszego domu, w sensie kolorystyki i kafelek:
Kuchnia: podłoga szachownica, na ścianach kafelki białe tupu cegiełki, a meble w kolorach jak na zdjęciu - drewniane blaty i białe fronty...tylko raczej nie na połysk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 13:59
-
Ciri dedykuję Tobie i Twojej "uparciuszce" moją 1111 wiadomość na wiedźmach.
Szybkiego i szczęśliwego zakończenia!ciri22, Blondik, lauda., WiedźmaMaKota, kattalinna, Morwa, odrobinacheci, Impresja, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny