Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Absolutnie nie. Zakazane.
Bo uwalniasz wtedy mnóstwo toksyn szkodliwych dla dziecka.
Ale ja w ciąży nie jestem
Katta, zapomnij o Ridżu!
Mam i nie wypuszczę
przeglądałam sobie dziś wykresy cionszowe, masa testów na plusie 9-10 dpo. ale jest też kilka takich, że np.13-14 negatywy i dopiero koło 16 zielono. także Ktosiowa, sikaj i sprawdzaj co wylosujesz -
nick nieaktualny
-
Krakowskim targiem ;> :> :>
w 10 dpo kupię patyka, a siknę 11 dpo (chyba, że temperatura przestanie dawać mi nadzieję). W końcu M już dostał prezent (spodnie narciarskie), to wystarczy tych giftów. Co za dużo to niezdrowo.
Impresja, kattalinna, aleala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem w jakim celu ale...
Szkoci dziela sie na tych co lubia krolowa i tych co nie lubia.
Jedna z tych grup urzadza sobie w okresie wiosenno letnio jesiennym mini parady (choc w glasgow sa dwie takie meeega ze sie zjezdzaja z okolicy nawet). Ogolnie to ta grupa dzieli sie na podgrupy (parafie bo oni maja swoje koscioly).
Jedna zwykla parada to cala orkiestra deta, nie rzadko z marzoretkami. Do tego na samym przedzie poczet ze sztandarem danej parafii. Potem marzoretki, orkiestra, przedstawiciele parafii Ci wazniejsi idacy bo dwoch bokach zazwyczaj (a w srodku pusto). Do tego troche parafian choc tych zazwyczaj malo na zwyklych paradach. Przechodza po terenie parafii.
Duze parady ktore widzialam dwa razy. To takie dozynki troche. Ida kolejno parafie w kolejnosci jak wyzej. Tylko na duzych wiecej parafian. I wtedy chodza praktycznie pp calym miescie (ponoc maja swoje punkty konkretne ale sie nie zaglebialam). Ostatnia duza para pod moim oknem przechodzila 45 minut z zegarkiem w reku i liczyla ponad 20 parafii (kazda z orkiestra).
Wyglada fajnie nie powiem. Ale potrafia zaczac w niedziele o 8.
Edit cos takiego.
https://youtu.be/JhHmKgOwyE0Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 21:52
-
Impresja być może daje to jakieś efekty nie próbowałam jeśli Maksowi nadal by się zdażały ataki to bym pewnie i tego spróbowała żeby dziecku pomóc. Mam nadzieję że Dominika jednak astma ominie
Osobiście jestem za leczeniem takim które daje efekt obojętne czy są to stare metody czy nowoczesne, ważne żeby były dobre dla nas. A jeśli jest możliwość żeby poprawić twoje zdrowie to próbuj przecież takie odrobaczenie napewno nie zaszkodzi, a jeśli może pomóc to trzeba próbować.
Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem, gdzie mieszkasz, Basik, ale nam obojgu (mój ma astmę faktycznie) pomogła wyprowadzka z Katowic, nieco na południe. A teraz w USA biję rekord - od sześciu lat to moje pierwsze spokojne 9 miesięcy dla płuc. W końcu pojawia się cień szansy na brak zapalenia płuc w ciąży
Trzymam mocno kciuki, żeby Twoje chłopaki zawsze były w formie
Sama wiem, jak ciężko się walczy, kiedy od pierwszych miesięcy są takie problemy.
Postaw na fizjoterapię oddechową - działa cuda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:17
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Impra zgadzam sie... W Katowicach widać czym sie oddycha, chociaż teraz chyba w Krakowie jest najgorzej...