Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale miałam dzisiaj poryte sny ! Gorszych chyba nie miałam. Śniło mi się ,że moja siostra musiała uzbierać 70 milionów , aby uratować dziecko , jakaś dziewczynę, która w tym śnie adoptowała i aby zaoszczędzić kasę przeprowadziła się do chatki 7 krasnoludków. Głową biłam w sufit , nie dało się tam funkcjonować normalnie. Potem śniło mi się ,że robiłam Jakupa do umywalki w publicznym WC i to jeszcze w męskim. Na drzwiach kibelkow faceci zaznaczali ile razy w danej kabinie wymiotowali po imprezie, a ja tak siedziałam i myślałam ,że to jednak faceci częściej wymiotują. Potem oglądałam żel intymny i wybratory. Mój mąż przyszedł z jakąś blondi, która wyglądała jak barbie i miała wielkiego pytonga zamiast wadżajny :o obudziłam się zalana potem ... co za okrutny sen !
Katarzyna87, Impresja, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa, za dużo supli, za dużo
co do Ridża - mój to całkiem fajny jest, można się zaprzyjaźnićwejście miał niefajne bo skopał na maxa, ale już drugiego dnia leciutki jak zefirek, wczoraj jakaś plamka, dziś kropelka jak łza na pożegnanie
podeślę zainteresowanym
-
Uważajcie na ridża, w szpitalu do cesarki też leżała dziewczyna, która czekała i czekała, i jak jej się za dużo blejków w życiorysie pojawiło to dopiero do niej dotarło, że się nie doczeka przez kolejny rok.
Mam w piecu furę domowych frytek, oł jeeeeMaczek lubi tę wiadomość
-
Maczek lubi tę wiadomość
-
Morwa, też miałam zryte sny:) Madzia spała ze mną i chyba czuła jak się przez sen szamatam i obudziła się z płaczem.
BAsik, my tez dzisiaj idziemy a kontrolę, mam nadzieję, że świstów już nie będzie. W sobotę miałam wyprawiać urodziny i nie wiem co robić ;/
Ala, jak tam podgladanie? -
Blondik wrote:Maczku, mi wyniki "z moczu" zawsze poprawiały się po piciu pokrzywy i soku z żurawiny, może spróbuj
Poza tymi szczawianami jest ok. Ale nie marzą mi się kamienie moczowe, więc przydałoby się coś zrobić.
Pokrzywę wolno w ciąży, tak?
Soczek z żurawiny to ja chętnie, mogę sobie kupić
-
Ala czekamy
U Nas wszystko cacy, choć wracam do diety sprzed czterech miesięcy (Majkę coś uczula i będziemy rozkminiać co).
Grubasek waży już 6,89 kg i ma 66cm wzrostu - choć mierzyła ją jakaś dziwna piguła, za tydzień ma szczepienie, więc poprosimy babcię, by zrobiła to ponownie
Rozsyłam pozytywne smarkiiiiiii - flemf!ciri22, Maczek, Impresja, marzusiax, Morwa, lauda., aleala, Blondik, Basik122, Emma80, kattalinna, JoHanna, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c801bffe3bca.jpg
Morwa, Maczek, Impresja, Blondik, Basik122, ciri22, Emma80, lauda., Baronowa_83, WiedźmaMaKota, Katarzyna87, kattalinna, marzusiax, zwei_kresken, JoHanna, odrobinacheci lubią tę wiadomość