Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
no poszlam jeszcze na zakupy
:P
fasol ma równo 2 cm, 8 t 3 d . serduszko bije 160 razy na minute i wszystko wygląda baardzo ładnieBlondik, Impresja, Maczek, Basik122, ciri22, lauda., Morwa, WiedźmaMaKota, Katarzyna87, kattalinna, JoHanna, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dostalam liste badan z krwii do zrobienia i w diagnostyce zaplacilabym 470 zł !!!! kurde.. myslicie ze jak pójde do rodzinnego to dostane skierowanie?
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:dostalam liste badan z krwii do zrobienia i w diagnostyce zaplacilabym 470 zł !!!! kurde.. myslicie ze jak pójde do rodzinnego to dostane skierowanie?
Ojej, to co tam masz do zbadania? Mi wyszlo na początek jakieś 200-250, nie pamiętam. Tyle że część badań miałam zrobionych "prekoncepcyjnie".
W ŚLA mają pakiety, zerknij, może coś taniej wyjdzie. Chociaż z własnego doświadczenia wiem, że w moim pobliskim punkcie Diagnostyki mają trochę taniej, niż w SLA. Nie wiem, czy rodzinny da Ci skierowanie. Jakiś gin na NFZ powinien Ci dać, ale nie wiem, czy na wszystko, bo chyba sporo tego tam masz.
-
Blondik wrote:Ala, super wieści. Takie napięcie nam zzafundowalas.
Katarzyna, może to skaza białkowa? Suche plamy to typowe objawy.
Z Madzia lepiej, swistow juz nie ma. No ale przez 6dni schudła 150 g. Wymeczylo ja chorobsko. -
no jest tego sporo a moja.. w sla pakiet ciązowy 230 zl i tylko dwoch rzeczy tam nie ma.. czyli duza róznica z diagnostyką
-
aleala wrote:no jest tego sporo a moja.. w sla pakiet ciązowy 230 zl i tylko dwoch rzeczy tam nie ma.. czyli duza róznica z diagnostyką
Te pakiety się bardziej opłacają. Ja akurat sporo rzeczy z tego pakietu miałam robione wcześniej, a część nie była mi potrzebna, więc nie skorzystałam. A ceny pojedynczych badań moja Diagnostyka miała tańsze. Może to też zależeć od punktu - różne są ceny w różnych punktach.
Aczkolwiek cieszę się, że ten pakiet Ci podszedł. Jeśli nie uda Ci się załatwić skierowania, to przynajmniej zapłacisz połowę mniejImpresja, aleala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam niezłe wspomnienia związane z jednym punktem Diagnostyki w Katowicach.
Wchodzę, witam się, siadam na krześle do pobierania krwi (piguła cały czas tyłem do mnie). Podchodzi z igłą, podnosi głowę, a mnie uderza najpierw podbite oko z pięknym fioletowym limem, potem chuch alkoholowy, a na koniec głos człowieka przeziębionego na całego
Wiać czy nie wiać? Oto jest pytanieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 16:36
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Mam niezłe wspomnienia związane z jednym punktem Diagnostyki w Katowicach.
Wchodzę, witam się, siadam na krześle do pobierania krwi (piguła cały czas tyłem do mnie). Podchodzi z igłą, podnosi głowę, a mnie uderza najpierw podbite oko z pięknym fioletowym limem, potem chuch alkoholowy, a na koniec głos człowieka przeziębionego na całego
Wiać czy nie wiać? Oto jest pytanie
WIAĆ!
-
Ciri jakie rodzić, pierw trzeba zachodzić!!! Wiedźmyyyyy zaciążać!!
Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na razie żadnych porodów, niech fasole siedzą grzecznie, gdzie mają siedzieć. Następna chyba jest Baronowa, ale jej też sporo jeszcze brakuje do terminu.
Więc zamiast porodów [przydałby się wysyp dwukreskowych testów i pięknych betciri22, aleala, Morwa, Impresja, Katarzyna87, kattalinna, Blondik, JoHanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! nogi na sufit i chusteczki w psioche co by nic nie uciekło !
ciri22 lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Dziewczyny! nogi na sufit i chusteczki w psioche co by nic nie uciekło !
choćby miało by być stadko dzieciaczków
kiedyś ten worek się roztworzy, mówię wam :p a wtedy nikt nas nie powstrzyma
lauda., Cytrynka_, Maczek, aleala, WiedźmaMaKota, Katarzyna87, kattalinna, JoHanna, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Kupił mi mąż pralkę
jest super ,zapomniałam się pochwalić. Robię już trzecie pranie
może za 5 lat jak skończy się gwarancja to będę już taki super pralki co odrazu będą prasować, to wymieniam w ciemno
na chwilę obecną ta mi odpowiada
ciri22, Blondik lubią tę wiadomość