Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej....
Oczywiscie nie nadrobiam ponand tygodnia wpisow...niedyrydy..takie jestescie wylewne..
U mnie kiecka zabukowana,foto i dj ogarniety ...
Od dzis zaczynam chlac sroke ...he..nadzieja...a i jeszcze mama jakis znak od wrozb mama mi narysowala i mam go nosic przez 3 miesiace a potem spali...to cos od macierzynstwa.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ala sto lat
I tort od mojego syna dla Was
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/deee903c5677.jpgaleala, Katarzyna87, Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Baronowa seteczka dla syneczka !
Jak przystalo na ciężarną solenizantkę ślinię się na widok rodziny pijącej szampana...Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
Ala trzeba było powiedzieć ze wszyscy cierpia jak ty i kupic piccolo.
Baronowa najlepszego dla Tadzia (dobrze imie pamietam?)
Jakos pusto tu dzisiaj troche. Ale pewnie jutro ruszy z kopyta. Zbliza sie strona 1777. Ciekawe czy w tym tygodniu dobijemy...Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
Ala, najlepszego
Baronowa, uściski dla Synia no i dla Ciebie też całusy, bo gdyby nie Ty, to przecież dziś by nie świętował
Torty wirtualne mogę spożywać i nawet nie pytam o skład. Fajnie tak, a i dupa nie rośniebo właśnie mojej przydałoby się trochę cm stracić. Dziś wyciągnęłam kontrolnie stare spodnie, które do nowej pracy się (mam nadzieję) przydadzą. Zapiąć zapięłam, ale dobrze to nie wygląda, nie ma więc to tamto, trzeba działać. Tylko jeszcze nie wymyśliłam jak to zrobić
-
nick nieaktualny