Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A u nas wczoraj wieczorem taka rozpusta:
Om nom nom
Nie przejedliśmy tego, pół zostało na śniadanie. Takie z lodówki, jak się przez noc przegryzło, też było ekstrakattalinna, JoHanna, Basik122, odrobinacheci, Katarzyna87, lauda., myshka84 lubią tę wiadomość
-
Ala powiem Ci cos w sekrecie apropo spodni. Teraz bedzie tylko "gorzej". Za chwilę zobaczysz ze wszystkie bluzi masz jakies krotkie i sie na pepku koncza.
Co do pieczarek. Ja bym zrobila ciasto drozdzowe do tego jakas szynka i troche sera i pizza gotowa. -
Cytrynka_ wrote:Ala powiem Ci cos w sekrecie apropo spodni. Teraz bedzie tylko "gorzej". Za chwilę zobaczysz ze wszystkie bluzi masz jakies krotkie i sie na pepku koncza.
Na szczęście są takie w miarę wygodne biodrówki ciążowe z elastycznym pasem na brzuchol. Używane da się kupić za grosze na alledrogo.
Niektóre nieciężarówki sobie takie kupują na zimę, bo nerki grzeje
-
Maczek wrote:A u nas wczoraj wieczorem taka rozpusta:
Om nom nom
Nie przejedliśmy tego, pół zostało na śniadanie. Takie z lodówki, jak się przez noc przegryzło, też było ekstra
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Na szczęście są takie w miarę wygodne biodrówki ciążowe z elastycznym pasem na brzuchol. Używane da się kupić za grosze na alledrogo.
Niektóre nieciężarówki sobie takie kupują na zimę, bo nerki grzeje
Maczek, aleala lubią tę wiadomość
-
Wiedźmy, tak z zupełnie innej beczki:
czy któraś z Was pracuje w jakimś banku czy coś?
Mam kilka pytań do kogoś ogarniętego w temacie -
Maczku to wygląda przepysznie
Sama chętnie bym takie zjadła, a jaką rybę dawałaś? Grilowaną czy surową?
Musze się pochwalić, byłam dziś na usgDzidziuś ma 65 mm, 156 u/min. Rośnie jak na drożdżach bo jest o 3 dni starszy niż wynika to z OM. Miałam Wam pisać rano że idę, ale okropnie się denerwowałam.
A co do wagi to ja na razie mieszczę się we wszystkie ciuchy, przytyłam 0,1 kg...
Edit: Dlatego zdjęcia brzucha na razie nie będzie bo go po prostu nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 14:32
Cytrynka_, Maczek, ciri22, kattalinna, odrobinacheci, emaj, pepsunieczka, Blondik, Katarzyna87, ktosiowa, myshka84 lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
JoHanna wrote:Maczku to wygląda przepysznie
Sama chętnie bym takie zjadła, a jaką rybę dawałaś? Grilowaną czy surową?
Musze się pochwalić, byłam dziś na usgDzidziuś ma 65 mm, 156 u/min. Rośnie jak na drożdżach bo jest o 3 dni starszy niż wynika to z OM. Miałam Wam pisać rano że idę, ale okropnie się denerwowałam.
A co do wagi to ja na razie mieszczę się we wszystkie ciuchy, przytyłam 0,1 kg...
Surowej nie wolno
Głównie pieczony łosoś, pieczony w teryiaki tuńczyk i gotowane krewetki
Super, że rośnie! 6,5 cm to już kawał człowiekaJoHanna lubi tę wiadomość
-
Zainspirowałaś mnie Maczku i chyba zrobię sushi
Może w weekend
Dziewczyny jeszcze mam do Was pytanie z tak zwanej innej beczki - czy gdzieś w PL można kupić poszewkę na kołdrę o wymiarze 278x248? Szukam i nic nie znalazłam. Największa poszewka to 260x240... Trochę brakujeChyba że zszyć dwie, no ale to wtedy dopiero namiot będzie
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
JoHanna wrote:Zainspirowałaś mnie Maczku i chyba zrobię sushi
Może w weekend
Dziewczyny jeszcze mam do Was pytanie z tak zwanej innej beczki - czy gdzieś w PL można kupić poszewkę na kołdrę o wymiarze 278x248? Szukam i nic nie znalazłam. Największa poszewka to 260x240... Trochę brakujeChyba że zszyć dwie, no ale to wtedy dopiero namiot będzie
To ogroooomna kodłra musi być. Może gdzieś by uszyli na wymiar - trzeba by poszukać sprzedawców, którzy jednocześnie są producentami tekstyliów.
-
No fakt, jest wielka
Z Hameryki
108 in na 98 in... I znajdź tu w Polsce poszewkę...
Edit: Cytrynko - patrzyłam, niestety Ikea ma za małe te poszewki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 14:50
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho