Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Johhana ogromny człek z Twego dziedzica
:D
ten rozmiar poszwy to tylko krawcowa kochana... -
WiedźmaMaKota wrote:Helołłłł Wiedźmy
Ale mam super humorod rana coś się dzieje, trochę ćwiczeń bo w maju muszę jakoś wygladac. A do tego w Szkocji dziś prawdziwą wiosna!
Pozdrawiamy -
wiedźma, jeszcze ze dwie pary sie nadadzą
:D a poza tym wiosna idzie więc zamiast jeansów będą kiecki
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Dzięki za pomoc. Chyba faktycznie amazon lub ebay
Sprawdziłam i to jest king size comfort
Mam pytanie: Gdzie jest Emaj?? Dawno się nie odzywała...
Edit: Ala, Tadzik - spóźnione życzenia, najlepszego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 16:06
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Cytrynka wiem i to już mnie tak nie cieszy ale staram się o tym nie myśleć i zachwycał się dzisiejszym dniem.
Ala sukienki są fajnei ja jeszcze zainwestowała w tuniki i legginsy bo tutaj czasem w sukience za zimno było
Mała Wiedźma na chwilę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 18:26
ciri22, Morwa, Cytrynka_, JoHanna, Impresja, Maczek, odrobinacheci, Basik122, kattalinna, aleala, emaj, pepsunieczka, Blondik, Katarzyna87, lauda., ktosiowa, zwei_kresken, myshka84, marzusiax lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
JoHanna wrote:Dzięki za pomoc. Chyba faktycznie amazon lub ebay
Sprawdziłam i to jest king size comfort
Mam pytanie: Gdzie jest Emaj?? Dawno się nie odzywała...
Edit: Ala, Tadzik - spóźnione życzenia, najlepszego!!
edit: ale ze mnie czajnik, miałam najpierw pogratulować Człowiekaa w końcu o kołdrze napisałam
gratki przeogromne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 16:40
JoHanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoHanna wielki człowiek
moja na usg prenatalnym miala 66mm i sie zachwycalam ze taka mala a ma już wszystko co potrzebne
Wiedzma jaka super Hania! Aaaale slodziaki
Edit: chciałam wam najfajniejsze wrzucić zdjecie ale tatus Liwii sie na nie słodko zalapal wiec dam wam inne.
U mamy na cycu najlepiej.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23b68624a729.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 16:53
Morwa, Maczek, WiedźmaMaKota, JoHanna, kattalinna, aleala, emaj, pepsunieczka, Blondik, Katarzyna87, lauda., ktosiowa, zwei_kresken, myshka84, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patrzcie jaki kwiatek znalazlam w internetach.
Quote:KOBIETA , 32 LATA ,
Mam taki problem. 12 testów negatywnych , na Usg nie ma ciąży (z moich wyliczeń to był7 tydzień) i beta Hcg ujemne.miesiączka trwająca 9 dni , 2 krwawienia w 7 dniowej przerwie wczoraj właśnie skończył się okres dzisiaj zrobiłam test i wyszedł chyba pozytywny bo druga kreska mało widoczna i krzywa. Stosunek 9 lutego z prezerwatywą bez wytrysku. Ta ostatnia miesiączka bardziej obfita. Czy jest to ciąża co mi jest?WiedźmaMaKota, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny