Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Zapomniałam, że Twój nie jest Polakiem. To może Patryk, Robert , Krystian , Sylwester ?
Dla dziewczynki mam Anie. Bo wystepuje w kazdym jezyku.
Odrobina. Nie nazwe corki Paula. Sorry. Imie ladne. Ale ja mam dluzsza wersje i nijak to mi nie pasuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatta, Kacha, samych seksów z fajerwerkami!
Zadzwoniłam wczoraj do polskiego labu w sprawie badań z mojej listy i dla babki fT3, fT4, anty-TPO, anty-TG czy nazwy hormonów płciowych to była czarna magia... Jakbym rozmawiała z autorką postów do Bravo. Nawet nie próbowałam pytać o bardziej skomplikowane rzeczy. Już wiem, że nie mam tam czego szukaćKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Sto lat dziewczyny
Ala dobrze, ze dopiero teraz zerkam, stres mnie ominął. Współczuję celibatu, też mam do jakiegoś bezpiecznego terminu poroduKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Cytrynka w takim razie nie pomogę, bo nie za bardzo nawet wiem o jakie to dokładnie imiona Ci chodzi. Te co są w podane jako semickie imionach męskich to się nadadzą ? Np Dawid ?
Kattalinna 1000 lat i spełnienia marzeń :*kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kacha, Katt najlepszego w Dniu Waszego Święta
Ala proszę tam o siebie dbać i leżeć!
Ciri mała Liwia w tym wózku to taka kruszynka
Dziewczyny jestem w szpitalu, przyjęli mnie bez szemrania. Na razie wygląda to na fałszywy alarm. No ale lepiej sprawdzić co i jak niż potem bić z myślamiDziś było badanie plus krew, jutro badanie usg
Trzymajcie kciuki
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Kachu, Katt, wszystkiego naj! Niech marzenia spełniają się automatycznie!
Aleeee, nastraszyłaś, jakoś dociągniesz bez pytongowania do następnego usgPomyśl, że ja mam gorzej- ani cionrzy, ani seksu, przynajmniej do powrotu Małża
No dobra, nie mam źle- mogę pić Lambrusco i latać po mieszkaniu z wibratorem
Ja się na razie trzymam imienia KleksW razie czego dziecię nie będzie musiało za bardzo kombinować z pseudonimem artystycznym, tylko będzie sobie jakimś DjKlex, MC Klex, Klexemore, Kanye Klex albo Klexin Bieber.
Morwa, WiedźmaMaKota, odrobinacheci, ciri22, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Cześć Wiedźmy wpadam na chwilę z życzeniami na dzień kobiet, urodzinowymi. Uwielbiam Wasze brzuchy i małe wiedźmiątka
Niech ciąże mijają bez wizyt na IP i w szpitalach, maluchy rosną, niech wszelkie zarazki Was omijają
Morwa gratuluje decyzji i rzuceniu fajek. Mi dalej nie wychodzi"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Baronowa_83 wrote:A Ty czemu w szpitalu?
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
JoHanna wrote:Wczoraj dostałam skierowanie, bo mój lekarka przestraszyła się że mam twardy brzuch (mówiąc w skrócie). Dziś inny gin tego nie potwierdził, ale będą jeszcze sprawdzać
U mnie od 20 tygdonia to juz regularnie kilka razy dziennie mialam. Teraz juz kilkanaście.
Najważniejsze zeby sprawdzili czy to straszaki czy jednak cos sie dzieje. Może wystarczy wiecej magnezu i doraźnie nospa.
U mnie wyglada narazie ok. Ale mam leżeć i zero seksu. Byle do dociągnąć jak najdluzej -
Katta najlepszego!
Zwei,przekonałaś mnie, nie marudze na brak pytonga. Stelaż sie smieje ze dam mu odsapnąć
zwei_kresken, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Kacha i Katta - serdeczne życzenia urodzinowe.
Ala, ja dzisiaj się dowiedziałam, że mam mieć 4-miesięczny celibat.
Ale utargowałam jeden miesiąc, ten który już minął od operacji, bo ginka go nie policzyła.Poprzednio były 3 miesiące z hakiem, a mocniej mnie ciachali.
Dowiedziałam się przy okazji, że wśród tej strasznej ilości zrostów najciekawszym zjawiskiem był lewy jajowód z jajnikiem - powyginane i przyrośnięte (hmm... do macicy? w każdym razie do jakichś tam wewnętrznych bebechów). Pani dr powiedziała, że była pewna, że jajowód jest niedrożny, a tu niespodzianka - podobno działa.
Cytrynka, Abigail (tak się pisze), to biblijne imię, używała go min. jedna z żon króla Dawida. Znam ludzi (Polaków w Polsce), którzy tak dali córeczce na imię. Zdrabniają - Abi. Tak przy okazji, jest to dosyć międzynarodowe imię, występuje w wielu językach.
Jako ciekawostkę powiem, że spotkałam się z innym niespotykanym (albo rzadko) imieniem o biblijnym pochodzeniu - Atalia. Imię dosyć ładne, ale jego nosicielka nie była zbyt miłą osóbką. Mam oczywiście na myśli nosicielkę sprzed wieków.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...