Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:Morwa tarczyca ma slabe wyniki bo jestes na glodzie nikotynowym, powtórz badanie za dwa tygodnie...
-
ciri22 wrote:Kto przetrzymuje mojego JaKupa?! 4 dzien do mnie idzie i tylko puka a jak mu otwieram to ucieka cholera jedna! Oddajcie go!
Pewnie balował razem z moim. Mój jednak wczoraj wpadł.
Powiem Ci w tajemnicy, że jakupy lecą na czopki glicerynowe
Morwa, jak czytam, co Ci się robi, to egoistycznie się cieszę, że nigdy nie zaczęłam palićTylko od czasu studiów szisza raz na pół roku dla przyjemności i ledwie kilka razy w życiu byłam na tyle podpita, że wypaliłam ze znajomymi coś smakowego czy cygaretkę.
Trzymam mocno kciuki, żebyś dała radę.Z czasem będzie trochę łatwiej, nałogi już tak mają. Lubisz gumę do żucia? Coś można mieć w ustach, a jednocześnie palić się przy tym nie da. Chyba niektórym pomaga...
Drobny system nagród też może pomoc - np. zaplanowanie sobie mini przyjemności za przetrwanie dnia, a potem coś większego za pierwszy tydzień, itd. To może być ulubiona kąpiel z masą bąbelków, zrobienie czegoś, co bardzo lubisz. A w większym kalibrze np. nowy ciuch, wizyta u fryzjera... To już indywidualna sprawa, co.
A papierosy są paskudne i śmierdząChodząc ulicami na początku ciąży miałam ochotę obrzygać każdego mijanego palacza
-
Dpbrym sposobem jest tez wrzucenie pieniazka o wybranym nominale do skarbonki za każdego niewypalonego papierosa gdy naszla nas na to ochota... Kiedys sasiedzi w bloku po pol roku wyremontowali kuchnie w ten sposob. Ale oni oboje rzucali i to z dwoch paczek dziennie... A rzucali po zeta za sztuke.
Kupilam sobie komplet 24 sztuli talerzy. Cena mnie pobila na kolana. Raptem 4.99. Styl co prawda taki babciny. Ale ja takie lubie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2c40a3c452a.jpg
Edit . komplet zawiera talerze duze, glebokie, male i filizanki. Wszystkie z takim samym wzoremWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:00
Maczek, Baronowa_83, zwei_kresken, odrobinacheci, WiedźmaMaKota, aleala, Vesper, Blondik lubią tę wiadomość
-
Tez sie cieszę ze nie zaczęłam palic. Dzieki mamie ktora po 20 latach rzucala. Moja mama jest specyficzną i dosyć ciezka osoba. A jak rzucala to przez pól roku byla potworem. Kiedys moja siostra kiedyś jej wykrzyczala: Kurwa mam dość ide ci kupic te pieprzone papierosy.
Takze nie ciągnęło mnie nigdy -
Mam nowe usg
(i pani doktor milusia, fajnie że ona, a nie poprzedni lekarz)
10 dc:
Trzon macicy w przodozgięciu, jednorodny echogenicznie, o wymiarach AP -29,2 mm.
Jama macicy linijna, pusta.
Endometrium jednorodne o szerokości 9,18 mm, 3 warstwowa.
Jajnik prawy - 35,2x23,3 mm z pęcherzykiem Graafa 17,9x20,2 mm.
Jajnik lewy - 38,2x18,2 mm.
Zatoka Douglasa bez płynu.
I podobno pęcherzyk pęknie, dziś, jutro lub pojutrze. Jak dla mnie niech się wstrzyma do soboty, bo dopiero jutro pytongowanie.
Ciekawe, co będzie w poniedziałek na usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:13
kattalinna, odrobinacheci, JoHanna, aleala, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Oj Zuuu masz racje chyba musze mu czerwony dywan z czopka rozlozyc bo wpadl na chwile ale cos polesnie mnie poturbowal i uciekl chyba zle go przywitalam po tych dniach nieobecnosci...
I jeszcze Duphalac (czytany przez "f") sobie można kupić
Na pewno wolno przy karmieniu, skoro mi go wolno teraz. Poza tym pamiętam, że Kacha to brała.
Z tym że lekarz mi zalecał najpierw zapodac czopka, a potem ewentualnie dupalaka. Żeby się najpierw odkorkowało, a potem usprawniło, a nie usprawniło jelita nadal z korkiem w tyłku
-
nie wszystkie jakupy lecą na czopki...
papierosy śmierdzą, potwierdzammnie zawsze przeszkadzał dym, nawet gdy sama jarałam regularnie. sposobem na dym z cudzego papierosa było... zapalenie własnego
od kiedy rzuciliśmy normalne to dopiero czujemy różnicę i ten smród, który wdziera się wszędzie. elektroniki nie śmierdzą
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:I jeszcze Duphalac (czytany przez "f"
) sobie można kupić
Na pewno wolno przy karmieniu, skoro mi go wolno teraz. Poza tym pamiętam, że Kacha to brała.
Z tym że lekarz mi zalecał najpierw zapodac czopka, a potem ewentualnie dupalaka. Żeby się najpierw odkorkowało, a potem usprawniło, a nie usprawniło jelita nadal z korkiem w tyłku
Myslalam o tym ale najpierw korka trzeba sie pozbyc a blizna po cesarce plus korek to jest najgorsze polaczenie swiata. Nawet po szyciu w okolicach jamy pytonga tak nie cierpialam...
Ciekawe czy czopek zadziala... Kiedys na mnie w ogole to nie dzialalo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:59
-
dupfalak jest spoko.
można go podawać wszystkim, nie uzależnia, nie wchłania się do organizmu.
tylko płynie, płynie, a JaKup wraz z nim
edit: oczywiście korek na końcu drogi może wszystko zepsuć. więc najpierw.. otwierać szampany!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 13:04
kattalinna, ciri22, Cytrynka_, Maczek, Vesper, Impresja lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
O JaKupach i problemach z nimi moglabym książkę napisać. Mam wrodzone zwężenie jelita grubego... Swego czasu wylądowała w szpitalu z kamieniami JaKupowymi. Nie polecam. O dziwo po porodzie czuje się jakby wyleczona. Dziś JaKup odwiedził mnie już 2x.
Wiedzmuszki moje kochane! Co po za żelazem w tabsach? Wołowina, szpinak, burak. Co jeszcze. Mimo suplementacji cały czas mam tego za mało
Kolejne pytanie: co na przedłużenie pytongowania? Bo pytonga się skarży, że chciałby dłużej ale się nie daje.
I kolejne. Znajoma chce kupic mężowi na urodziny kindla takiego do 400 zł. Kupi coś tajnego za to? Na co zwracać uwagę?
Ufff to chyba tyle.
Aaaaale jeszcze jedno na dzień mężczyzny mój mężczyzna dostanie Malcie ze zwierzakiem i czekoladki mietowe.Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny