Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaca na libido i dluzszy seks na mojego nie podzialalo ale ogolnie zdecydowanie lepiej sie czul. Ale moze go naszprycuje tym Androvitem ;p jak juz pytongowac bede mogla to musze troche nadrobic szczegolnie ze poza sprzataniem to jedyne cwiczenia jakie moge uprawiac
-
tak mozna spokojnie mieszac..
Impreja u mojego meza maca podziałała na objetosc po miesiecu stosowana z obj 1,2 ml skoczyło na 2,2Impresja, aleala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:tak mozna spokojnie mieszac..
Impreja u mojego meza maca podziałała na objetosc po miesiecu stosowana z obj 1,2 ml skoczyło na 2,2 -
http://www.sklepstarania.pl/maca-tabletki-na-plodnosc-i-libido-p-36.html
mój tą je i sobie chwaliAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Impresja wrote:Moze moj powinien przerwy robic? Bierze mace caly czas od czerwca, a znowu jestesmy w punkcie 0,5ml. Albo i mniej, bo ja nic w sobie nie czuje, ani nic nie widze. Na dokladke jeszcze teraz ja sucha jestem. Tylko mucosolvan na mnie dziala. Musze zamowic z Pl.
u nas przy bakteriah w nasieniu była bida z nedzą
-
Vesp- git!
Saxa, widzę że zainteresowanie własnym wnętrzem wrôciło
Kacha, Młoda już poza brzuchem, więc tarczyca ma lżej, wpadasz w nadczynność polekową, chyba wypadałoby delikatnie zmniejszyć dawkę.
Poszłam do apteki po tego Quixxa na próbę, ale przypomniało mi się, że chciałam przecież kupić spray do odkażania pod ewentualną Clexę, taki bez alkoholu, żeby nie było wybroczyn. Cóż, pani magister nie do końca ogarniała i po słownych przepychankach, że nie ma odkażania bez alkoholuw końcu przyniosła z zaplecza odpowiedni produkt, zaskoczona, że jednak odkażanie bez alkoholu istnieje
Z tego wszystkiego zapomniałam o Quixxie, więc trafiłam do Rosomaka na wspomnianą wyżej promocję
Vesper, aleala, kattalinna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Po wynikach nasienia małż zaczął łykać Androvit i Salfazin na zmianę, do tego wiesiołek z witaminami, z Omega ileś, Q10... zajadać orzechy brazylijskie. Dzisiaj dostaliśmy długaaaaą listę supli na poprawę armii. Skład podobny do Androvitu, tylko wszystkiego dużo więcej i osobno, żeby faktycznie zadziałało. Ponoć dawki w Androvicie są trochę za małe. Ale skład dobry. I do tego zalecenia różnego typu. W sumie pół strony A4.
Jakby coś ktoś, to mogę się podzielić wiedzą.
Za free
edit: małż ma też skierowanie na kontrolne USG i badania z krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:01
Maczek, Emma80 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Cytrynka_ wrote:Zwei czasami panie farmaceutki nie wiedzą co maja w aptece.
Albo komplikują sytuację.
Po ostatniej wizycie u gina byłam zmęczona, trochę podenerwowana, trochę się kiepsko czułam tego dnia. Ogółem wyprucie i słabe kojarzenie. W dodatku już wieczór. Przejadłam się trochę w knajpce, a na dworze był smog, od którego robiło mi się niedobrze.
W aptece poprosiłam panią m.in. o czopki glicerynowe. Grzebnęła w szufladzie i spytała, czy chcę "taką nazwę preparatu", czy "tamtą". Myślę "że co kurde, to są różne czopki? Coś do nich dodają poza gliceryną? Któreś mogą być szkodliwe dla Zośki?".
I pytam panią grzecznie, czy one się czymś różnią.
A pani na to odkrzykuje "no tak!". To pytam półprzytomnie, czym się różnią. A pani otwiera pudełka i prezentuje - jedne są zapakowane w blister, a drugie w stylowe, osobne, plastikowe pudełeczka.
Tak. To było dla mnie wręcz niesamowicie istotne na tamten moment, możecie mi wierzyć.
Tylko pani się tak jakoś spojrzała, jak jej zrezygnowana odpowiedziałam "wie pani, naprawdę mi wszystko jedno".
-
Dlatego ja zawsze w aptece odpowiadam : te tańsze
Ale produkujecie ostatnio postyJest co czytać
Kupiłam mojemu z okazji dnia mężczyzny pościel z batmanemCieszy się jak dziecko i chyba mysli, że jest superbohaterem, hehe
aleala, kattalinna, Morwa, Vesper, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
moj dostał browara i też się cieszy
:D
kto ma ling do głosowania na MAŁGO Boską?odrobinacheci, Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:zuu apropo tych czopków, to one na recepte są?
Nieeee... to takie popierdółki za kilka zł. Gliceryna w kształcie czopków.
Możesz sobie kupić takie wiesz, w stylowych pudełeczkachi nie wiem... nosić w torebce pojedynczo?
Trzymać potem coś w tym pudełeczku?
Blondik, normalnie też tak robię, ale kiedy w brzuchu mi ktoś mieszka, a ja nie wiem, czy ten inny specyfik jest też bezpieczny, czy ma jakieś "ulepszenia" w składzie, to wolę doprecyzowaćBlondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVesper cieszę się że jesteś i walczysz
Saxa u mnie tak do 3 dni po domniemanej się napinają.
Ja nawet nie wiedziałam, że dziś dzień mężczyzny dopóki mąż się nie upominał że nic nie dostał no to kupiłam mu piwo i zrobiłam hamburgery z serkiem górskiem i żurawina, też się cieszyVesper lubi tę wiadomość
-
..Najlepsze w aptekach jest ..brak lekow..i tekst moze byc na jutro...zamowimy...albo sprawdze czy maja w hurtowni...
Moim kupiam ...synowi slodycze a przyszlemu malzowi..flaszeczke whisky...zadowoleni..
Blondik lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:..Najlepsze w aptekach jest ..brak lekow..i tekst moze byc na jutro...zamowimy...albo sprawdze czy maja w hurtowni...
Moim kupiam ...synowi slodycze a przyszlemu malzowi..flaszeczke whisky...zadowoleni..
nawet z tych, w których piszesz o prezentach dla synka i meża...
Ja się nie czepiam, tylko jeśli faktycznie jesteś tak smutna, to może potrzebujesz jakiejś pomocy?