Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój wykres ma czkawę, a ja- zgagę. To pewnie przez Pana Kota- wygniótł mi dziurę w żołądku leżąc mi na brzuchu przez godzinę. Nadal mnie kocha, czyli Ridż się nie zbliża jeszcze, mimo spadku nastroju wczoraj.
Czy jako zaprawione w mieszaniu w kociołkach posiadacie w domu parafiniarkę do dłoni? Warto? -
Peps myślę, że to dlatego, że nadużywasz wielokropka i przez to ciężko ocenić ogólny nastrój Twoich postów
Vesper, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vesper
ogromnie się cieszę,że wreszcie do nas wracasz :*:*
Ja właśnie skończyłam robić sałatkę na jutro do roboty, a tak to cały dzień czytam książkę ,która dużo podważa tego co uczyli na studiach , ale ciekawie się czyta i chyba mam ochotę zostać królikiem doświadczalnym, bo co mi tam szkodzigorzej być nie może a może będzie lepiej
A co do dnia mężczyzn to ja mojemu nic nie kupiłam bo zabrał mi karty i wszelką gotówkę to ma za swoje :p ja to akurat prezenty lubię robić i on to wie , a dzisiaj złożyłam mu życzenia i powiedziałam żeby sobie tam coś kupił z okazji dnia mężczyzny i jakby co to ode mnie jestVesper lubi tę wiadomość
-
Kurcze,to sie zdziwilam ,buuu,a ja taka wyluzowana dziewczyna jestem.
Absolutnie nie jestem depresyjna,a nie prostuje czasem jestem ,znaczy co cykl przez kilka godzin jak dostane Ridza ale to chyba miesci sie w normach.
Od teraz ograniczam kropki,wielokropki.
odrobinacheci, ojejku, Vesper, Basik122, aleala, WiedźmaMaKota, kattalinna, marzusiax, Blondik lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Morwaaa, masz link do głosowania na Małgosie Boziną?
edit: Pepsa, jak słyszę, ze sprawdzą w hurtowni to sobie myślę, ze sprawdzę sama już sobie w geminiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 21:18
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:ja parafiniarki nie mam, a czasem by się przydała... po każdym dniu w pracy żałuję swoich dłoni...
No właśnie, mam ręce zniszczone od pracy i się zastanawiałam...
-
pepsunieczka wrote:Ojejku...dokładnie,pal sześć witaminki,suplementy itp.,ale kiedyś potrzebowałam leku dla dziecka na już,co ja mówie na wczoraj i co i w zadnej z osiedlowych aptek nie mieli od ręki,nie zrozumiałe.
To tak jak ja szukałam Clexane po całym Trójmieście- lek, który ratuje życie ludziom i zarodkom, a one mi mówią, że mam czekać 5 dni... Na szczęście mam zapas, także dzięki Wam
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:To tak jak ja szukałam Clexane po całym Trójmieście- lek, który ratuje życie ludziom i zarodkom, a one mi mówią, że mam czekać 5 dni... Na szczęście mam zapas, także dzięki Wam
Z moją metą tak było przez kilka miesięcy w zeszłym roku, że niektórych dawek (oczywiście tych mi potrzebnych) nie dało się dostać w żadnej aptece. Ba! W hurtowniach też nie było. I radź tu sobie, człowieku ze swoją IO albo cukrzycą.
Potem wróciła w tych dawkach, a w innych była nie odebrania.
Lekarz robił tak, że mi wypisywał pojedynczymi opakowaniami na receptach. Jak w jakiejś aptece się trafił mój lek, to wykupywałam cały zawrotny zapas, jaki mieli (np. 2 paczki) i szłam dalej.
-
ojejku wrote:ja mam ! rąbię kliknięcie co rano
edit: Pepsa, jak słyszę, ze sprawdzą w hurtowni to sobie myślę, ze sprawdzę sama już sobie w gemini
to daj ten link !! -
nick nieaktualnyaleala wrote:to daj ten link !!
http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/23634
masz i se klikajMorwa lubi tę wiadomość
-
Padam na twarz. Ale jutro wolne i jadę się ładować w góry
Maczek, zwei_kresken, Vesper, ktosiowa, odrobinacheci, Cytrynka_, kattalinna, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba