Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dupalak jest pro
Morwa coś jest w powietrzu. Moje tsh zazwyczaj na poziomie 2,5-3,2 wygląda na dzień dzisiejszy tak:
Tsh 0,011 (normy od 0,3-4,5)
Ft4 1,72 (norma 0,9-1,7)
Ft3 3,75 (norma 2-4,4)
FT4 102.50% [ wynik 1.72, norma (0.9 - 1.7)]
FT3 72.92% [ wynik 3.75, norma (2 - 4.4)]
Dawka bez zmian od ponad pół roku. -
Ejjj nikt nie zaklepal strony 1777 za to nie zabrakło gadki o jakupie i czopkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 16:02
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Girls
Dostaliśmy zielone światło od napro! Mamy pytongować radośnie, suplementować pytonga i pojawić się z nowymi wynikami małża za 3 miesiące. A ja za dwa cykle mam mieć podglądanie jajek.
Wraaaacaaaam wreszcieJoHanna, Maczek, ciri22, Emma80, myshka84, Impresja, marzusiax, zwei_kresken, saxatilia, pepsunieczka, aleala, kattalinna, Baronowa_83, odrobinacheci, Basik122, Katarzyna87, Blondik, Morwa lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Oooo, taka fajna stronka mnie ominęła
Dostałam od małża ovu-kolorki na rok, co by mi weselej byłoaleala, kattalinna, Katarzyna87, Morwa lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyWiedźma, pokrzywa i nie sam burak, a sok z kiszonych buraków. Ponoć rewelacyjny jest. Sama też chcę sobie zrobić, bo buraki kocham! A hemoglobiny mam zawsze pod korek (14-15), mimo zlewnych endo-mendowych Ridżów. Pokrzywa dodatkowo działa też na JaKupy, włosy i pęcherz
Vesper
Jako bezfajkowa strzelam focha. Jestem stałą bywalczynią oddziałów pulmono, a moje towarzystwo to najczęściej inni bezfajkowi albo Ci, co dorobili się problemów po rzuceniu fajek. Nie ma sprawiedliwości. Powinnam chyba zacząć fajczyć. Najlepiej jeszcze alkoholizować się na potęgę - wtedy i zdrowie murowane i dzieciak będzieVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaxa była u gina i gin powiedział ze aleksis była bo jest płyn za macicą
Ja mam chyba 23 cd i eno ma 11-12 mmladne to jest endo?
I mam pytanie. Cycki się napinaja od wzrostu proga po aleksis? Ale kiedy dzień dwa po czy przed?
Za tydzień ma ridz przyjąć a ja do Paryża na weekend lece: -)ciri22, Agnesee, aleala, Basik122, zwei_kresken, Blondik, Vesper, Morwa lubią tę wiadomość
-
Popieram, że po Androvicie można dłużej
I częściej, zaczęłam znowu Małża tym faszerować, bo spadła nam intensywność putongowania
A i ogólna energia życiowa lepsza po tych tabsach.
Nie czuję Ridża i mam stresa, że nie wyrobię się z kolejną Alexis w wąskie okienko między naszymi delegacjami. Haluksiarzu, do dzieła!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co do meskiego tematu androvit, Maca, i u nas bardzo duzo działal
ezerex - to polecił nam akurat androlog
no i im czesciej tym dłuzej
Zwei a moze cos tam się wykluło
Trzymam za wszeytskie kciukiVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vaspeer
Saxa mi sie cycki napinaly w kazdym cyklu inaczej,
Moj stelaż żre mace i powiada ze ogolnie lepiej sie czujeVesper lubi tę wiadomość