X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bagno! Mam bagno! Od wczoraj :D.

Kurcze, mam nadzieję, że nic jeszcze u mnie nie pękło, bo pytongowanie dopiero dzisiaj (mam nadzieję)... Niech pęknie jutro!

kattalinna, Maczek, JoHanna, odrobinacheci, Vesper, Impresja, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do chłopów...
    Mój małż też ma wady ;) Niektóre mu się mocno spłyciły po kilku latach bycia razem :)
    Dziewczyny tutaj bardzo mądrze piszą ;) Mąż ma wady, owszem - i co z tego? :P Brałam z całym dobrodziejstwem inwentarza, świadomie, jest ok :)
    Niektóre rzeczy mnie bardzo wkurzają, ale i tak toleruję, bo kocham tego gościa ;)
    Z innych pomagam mu wyleźć. W końcu po to chyba jest bliski związek, żeby razem się rozwijać, nie?

A są i takie cechy, które - jestem o tym przekonana - wiele kobiet uznałoby za wady, a mi kompletnie nie przeszkadzają, a nawet niektóre z nich bardzo lubię ;) Np. mój mąż uwielbia się grzebać w klockach, puzzlach przestrzennych, itd. Ja mam z tego radochę, gapię się, jak to składa i kupuję mu na urodziny kolejne zabawki ;) Ale mam dużo koleżanek, które coś takiego u swoich facetów krytykują i nie tolerują - bo dziecinne, niedojrzałe, coś tam. Jest więcej takich rzeczy, ale ten przykład pierwszy przyszedł mi do głowy, bo właśnie stoi przede mną na stole naprawdę duuuuże auto z lego, jeszcze nie dokończone ;)

Poza tym mój facet jest idealnym mężem dla mnie ;) Innym nie musi pasować - i tak nie oddam :P

Morwa, myshka84, kattalinna, odrobinacheci, Vesper, Blondik, Katarzyna87, lauda. lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nasze małe Żabciowe Laudątko dzisiaj awansowało z 26 miejsca na 23 :D mały wiedźmowy sukces :) jak tak dalej pójdzie to za kilka dni Żaba będzie w czołówce :D

Ktosiowa gratuluję bagna ! Działaj kobieto działaj, bo wiedźmowe geny muszą się przekazywać dalej :D i ktoś za jakiś czas musi smarkać ciążowymi zarazkami na mój wykres ;)

Edit : Żaba już na 22 miejscu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 14:11

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ktosiowa gratuluję bagna ! Działaj kobieto działaj, bo wiedźmowe geny muszą się przekazywać dalej :D i ktoś za jakiś czas musi smarkać ciążowymi zarazkami na mój wykres ;)

Morwa, przecież mamy iść razem!
    Przypominam Ci!
    Przywołuję Cię do porządku!

Chyba, że chodzi ci, że mam obsmarkać twój wykres w tym 3 dniowym okienku między tym, że ja już będę wiedzieć, a ty jeszcze nie.

Morwa lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Morwa, przecież mamy iść razem!
    Przypominam Ci!
    Przywołuję Cię do porządku!

Chyba, że chodzi ci, że mam obsmarkać twój wykres w tym 3 dniowym okienku między tym, że ja już będę wiedzieć, a ty jeszcze nie.
    Dokładnie o to mi chodziło :D czytasz w moich myślach :D jak na prawdziwą Wiedźmę przystało masz dar :)

ktosiowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pjeju moja żaba ma plasterki !! :d

Morwa, kattalinna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Któraś mi powie, czy 8dpo lekarz będzie w stanie stwierdzić, ze owulacja nastąpiła a pęcherzy sie nie lutenizowal?

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem :(

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez niestety nie pomoge.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę dziś o 16 :D uff, czegoś się dowiem może...
    poza słabym skokiem, moje owulacyjne plamienie jest mega, normalnie zaznaczyłabym @...

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie sie odmelduj,po.

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martus chyba tak calkiem pewnosci to Ci nie da. Ale moze powiedziec czy jest plyn w zatoce i czy sa jakiekolwiek pecherzyki w jajku.
    Myslalas o pelnym monitoringu?

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku mi gin potwierdzał Alexis jak szłam dzień po niej albo dwa. Jeśli wczoraj miałaś ovu a dziś idziesz to gin to powinien stwierdzić.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Martus chyba tak calkiem pewnosci to Ci nie da. Ale moze powiedziec czy jest plyn w zatoce i czy sa jakiekolwiek pecherzyki w jajku.
    Myslalas o pelnym monitoringu?
    tak, wybieram się, ale czekałam na wyniki pytonga... doczekałam się, powtórkę badań ma w kwietniu, ale ja w maru idę do nowego lekarza spróbować ogarnąć to wszystko.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luteinizującego pęcherzyka nie widać na usg. Jedynym pewniakiem, że Alexis była jest płyn w zatoce. Jak się mylę to mnie poprawcie :) A takim 100% pewniakiem, że była owulacja to ciąża :)

Marta a jaki ci prog wyszedł?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 16:04

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak o mężach i partnerach mowa to mój od dziś jest Inżynierem ;) Jestem z niego dumna.

pepsunieczka, ojejku, ciri22, kattalinna, emilanka, Vesper, myshka84, Impresja, Morwa, ktosiowa, Blondik, WiedźmaMaKota, Maczek, JoHanna, marzusiax, Katarzyna87, lauda., aleala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niczego się nie dowiedziałam, jak tego, ze pora iśc sie diagnozować tam gdzie trzeba - zapisana jestem do nowego lekarza na przyszły tydzień.
    Ciałko żółte jest, endo trójwarstwowe - czy była owulacja, tego nie wiadomo...
    sprawdziłam, przy biochemicznych miałam spore skoki... martwię się, że owulację mam niezwykle rzadko, ale moze mnie w końcu ktoś dobrze zdiagnozuje...

edit, to jedna z moich ostatnich wizyt w luxmedzie
    marzusiax wrote:
    Luteinizującego pęcherzyka nie widać na usg. Jedynym pewniakiem, że Alexis była jest płyn w zatoce. Jak się mylę to mnie poprawcie :) A takim 100% pewniakiem, że była owulacja to ciąża :)

Marta a jaki ci prog wyszedł?
    prog... czasem 3,6
    czasem (w listopadzie chyba) około 15... wciaz mało, ale biorę luteinę

Odrobinko, gratuluję męża :) super sprawa :)

Żaba na 21 miejscu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 17:41

odrobinacheci lubi tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odrobina-Gratki.

O facetach,mhyyyy mozna napisac ksiazki.
    Moj ex,mhyyy,szkoda czasu i slow.
    Moj aktualny,uosobienie aniola ze stoickim spokojem i cierpliwosci.Naturalnie ma wady,jak kazdy ale tyle ciepla, milosci, bezpieczenstwa co teraz nie doswiadczylam nigdy.
    Takze nie oddam nikomu,chyba ze sam se pojdzie-zwarjuje dla innej- to wtedy jeszcze mu pomacham bo o zadnego faceta nie bede walczyc,a jak wiecie w zyciu wszystko jest mozliwe.

Zalet -mnostwo.
    Wad-tylez samo ,hehe-najgorsza-smierdzacy pet to pierwsza czynnosc po wstaniu ,buuuu,NIENAWIDZE.

odrobinacheci lubi tę wiadomość

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haahaha, ja też swojego małża nie oddam :D Mój Ci on!!!

Ja tu nie kochać małża, który rozczula się moim postępującym, a ciągle nieuzasadnionym OZMem? ;)

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzcie Wiedźmy, jaka tragedia:

było hsg.
    odbija mi się po kawie.
    boli mnie jajko.
    mam powiększone węzły chłonne.
    jestem osłabiona.
    był skok temperatury.
    ciągle sikam.
    jestem senna.
    był seks koło owulacji.

a gdzie tragedia? o, tu:
    nie mam detektora, który mi to wszystko doda! aaa! ;)

i mam za swoje. byłabym w cionszy, gdybym nie żałowała kasy na abonament OF :P

kattalinna, Morwa, Blondik, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, zwei_kresken, Katarzyna87, lauda. lubią tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
‹‹ 1780 1781 1782 1783 1784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ