Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
czy u was też tak szaro? Aż się nie chce spod kołdry wyłazić. A tu mąż chce mnie wyciągnąć z domu bo do lekarza sam nie chce jechać... Godzinę minimum mam stracić na przejażdżkę w tę i z powrotem... To tak w temacie wad jeszcze
Wieczorkiem idziemy na koncert Lao Che a na obiad zamawiamy pizzęjuppi
ciri22, pepsunieczka, Vesper, Morwa, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Katt szaro i buro...
Odac do pracy puscilam eske... I jedna piosenka Te dni czy jakos tak Bartek Kawalek spiewal mnie nastroila pozytywnie...
Edit
Zaba siedzi na ogonie dla miejsca 18 i 19. Maja juz ta sama ilosc punktow...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 11:19
-
nick nieaktualny
-
według tego wzoru co tam figuruje to ostatnie miejsce mnożą nie razy 0 tylko jakiś tam ułamek 0,000coś. ale w opisie napisali że razy 0 - sami nie rozumieją swojego wzoru
matematyka wyższa
edit:
już policzyłam - jest 461 zdjęć (chyba że się machnęłam przewijając), więc każdy głos na ostanie zdjęcie jest mnożony razy 0,0021691974.
czyli raczej małe mają szanse się wybić
ps. nie mówiąc o tym, że głosowanie na ostatnie zdjęcie "zostało wstrzymane". nie sprawdzałam pozostałych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 11:51
Flp 4,6-7 -
Witam, tez staram się głosować na żabkę codziennie
z telefonu link mi nie wchodzi, wyskakuje okienko o wirusie, dziwne. Więc tylko z kompa.
Wiecie co, przyznam się Wam. Jestem po poważnej rozmowie z małżem, zaskoczył mnie bardzo. Wszyscy nas wypytują o kolejne dziecko itd, pewnego dnia podszedł i zapytał czy jak nam się uda zajść w ciąże drugi raz, to czy trzecie moglibyśmy adoptować, bo on bardzo chciałby pomóc jakiemuś dziecku. Czyta o adopcji, wczoraj wypytywał moją przyjaciółkę o procedury ( jest kuratorem i pracuje w ośrodku interwencji kryzysowej i w mieszkankach rodzinnych)... Jestem w szoku, bardzo pozytywnym. U mnei w rodzinie jest parę dzieciaczków adoptowanych, nawet moja chrzestna jest adoptowana, moja babcia była w czasie wojny w domu dziecka, ale Jego rodzina...mieli problem z zakaceptowaniem dzieci z innego małżeństwa (Jacka brat ożenił się z rozwódką)...
Dziś kolejny raz świętuję urodzinyMiłego dnia
kattalinna, Impresja, ktosiowa, Vesper, Morwa, Katarzyna87, odrobinacheci, lauda. lubią tę wiadomość
-
Blondik, super
fajnie że są tacy mężczyźni. mój na razie bardzo sceptycznie podchodzi do adopcji, zresztą nie dziwię mu się bo to trudny temat.
zresztą podobno mężczyznom jest trudniej się emocjonalnie związać z "obcym" dzieckiem niż kobietom (które mają z założenia wyższy poziom empatii).
kolejny raz wszystkiego najlepszego
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik juz pytaja o kolejne dziecko? No kurcze... Jedno jeszcze nawet mleka sie nie oduczylo a juz kolejne? Hmmm ja wiem ze mala roznica wieku jest fajna. Ale zeby o takie rzeczy pytac?
A propo malej roznicy wieku.
Boziu Laudo a czy Ty juz spotkalas swego pana Ridza czy nadal czekasz? Bom chyba przegapila informacje.lauda. lubi tę wiadomość
-
myshka84 wrote:według tego wzoru co tam figuruje to ostatnie miejsce mnożą nie razy 0 tylko jakiś tam ułamek 0,000coś. ale w opisie napisali że razy 0 - sami nie rozumieją swojego wzoru
matematyka wyższa
edit:
już policzyłam - jest 461 zdjęć (chyba że się machnęłam przewijając), więc każdy głos na ostanie zdjęcie jest mnożony razy 0,0021691974.
czyli raczej małe mają szanse się wybić
ps. nie mówiąc o tym, że głosowanie na ostatnie zdjęcie "zostało wstrzymane". nie sprawdzałam pozostałych.Morwa lubi tę wiadomość
-
Dla mnie w ogóle pytanie kiedy dziecko czy to pierwsze czy kolejne jest nie na miejscu. O slub to samo. Co komu do tego? Ale szacunek dla małża Blondik bo to bardzo trudna decyzja.
A jak już w takim temacie jesteśmy, to powiem Wam w sekrecie, że w wakacje chce zacząć starać się o kolejne. Będę się pewnie bała kolejnego porodu przez całą ciążę ale... Da sie przecież to przeżyćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 13:43
ojejku, kattalinna, Vesper, Maczek, ktosiowa, Morwa, Katarzyna87, myshka84, ZakreconaŻona, odrobinacheci, lauda., aleala lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica