Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Wiedźmy
Ja też klikam, chociaż nie kumam do końca o co kaman. Ale za każdym kliknięciem, punkciki rosną
Zgadzam się, że pytania o prywatne sprawy są często nie na miejscu. Kiedyś chciałam założyć wątek o najgłupszych tekstach, jakie słyszałam w stosunku do nas (nie tylko w kwestii dzieci).
Blondik Wielki szacunek dla małża! Podziwiam z serca!
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Bosz, co za tydzień. Szukam innej roboty, bo ta wpędzi mnie do grobu. Póki co Kleksa nie ma, więc jest szansa, że na październikowy koncert pojadę z jedynie 7mio miesięcznym brzuchem
Tymczasem latam ze szmatą i czekam na powrót Małża. Mam tylko przeczucie, że zanim on wróci z delegacji, na kawkę wpadnie Ridż. Ten dziad to lubi trójkąciki... Zero intymności.
BUBINIA, lauda. lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Basik, Wiedzma. Oby Wasze plany szybko sie ziscily.
Od razu widac ze weekend. Pusto tu jakos
Pogoooooda jakaś mdła.
Spałam dziś od 1. do 6. O 7. usnęłam z powrotem i podniosłam się o 12. O 14. małż zaproponował, żeby sie poprzytulać. Przytulenie okazało się być tak wygodne, że padliśmy oboje - prawie do 16. I teraz siedzę i próbuję ogarnąć mózgiem, że jest 18, a nie 11. Ciemność za oknem nijak mi nie pasuje do mojego aktualnego poczucia czasu.
W sumie mogłabym iść spać dalej.WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Wszyscy sie obijaja, a ja siedze na zajeciach
W czwartek mialam cotygodniowy test, dzisiaj mam ustny, a w przyszlym tygodniu dwa testy po 2,5h w ramach midtermu-u. Odechce mi sie jakiegokolwiek testowania
No nie wiem, czy się obijamZakupy spożywcze, latanie na szmacie pół dnia, a teraz pracuję przy kompie i już tym rzygam. I nikt mi za to nie zapłaci.
Ridż u bram! Może następny cykl zacznę jutro, czyli 13tego, to bardzo Laudowy dzień
Impra, a na tym ustnym też będziesz sikać na patyk?
-
No, dobra... W lekko nerwowym oczekiwaniu na przyszłe dwie kreski przeglądałam przed chwilą pozytywne testy cionszowe na ovu. Nie wiem, czy widać to tylko przy abonamencie, ale przyznaję, że takiego testu nie znam
:
http://iv.pl/images/79244218500493962805.jpg
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=3&preg_brand=0&preg_from=&preg_to=staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Cześć Wiedźmy. My dzisiaj weekend u cioci na urodzinach
było fajnie poza ogromną chęcią zapalenia do alko. Kryzys przeszłam ale już jest ok
Blondik szacunku dla męża my też ze swoim już na ten temat rozmawialiśmy i wstępnie jak się uda w ciążę zajść, donosić i urodzić to odrazu będziemy zaczynać procedurę adopcyjnąmocno wierzę aby nasze plany wypaliły a nie spaliły na panewce. Jeszcze nam stażu brak w małżeństwie ale nikt nie daje gwarancji ile potrwają jeszcze nasze starania a następnie całą procedura adopcyjna
co by nie było damy rade
zawsze marzyłam o dużej rodzinie , a ze wiek ucieka to liczę ,ze stworzymy ją inaczej przy okazji pomagając tym, którzy tej pomocy i miłości potrzebują najbardziej
Jadę w tym cyklu na dongu kinogu od 2 dni , czuje się znacznie lepiej bo jajniki przestały nawalać, więc już jest plus . Jestem dzisiaj mega zmęczona , ale to przez brak słońca ,więc chyba położę się dzisiaj wcześniej.
Na Żabę głosy oddane , pytongowanie było super , więc dzień zaliczonyVesper lubi tę wiadomość