Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
myshka84 wrote:patrzcie Wiedźmy, jaka tragedia:
było hsg.
odbija mi się po kawie.
boli mnie jajko.
mam powiększone węzły chłonne.
jestem osłabiona.
był skok temperatury.
ciągle sikam.
jestem senna.
był seks koło owulacji.
a gdzie tragedia? o, tu:
nie mam detektora, który mi to wszystko doda! aaa!
i mam za swoje. byłabym w cionszy, gdybym nie żałowała kasy na abonament OF
myshka84 lubi tę wiadomość
-
Każdy ma wady i zalety. Najważniejsze żeby kochać pomimo, no i czuć się kochana znając swoje słabe strony. Reszta się jakoś poukłada.
dobranoc. Dzisiaj robiłam urodziny dla przyjaciółek, wszystkie urodzilysmy w tym roku. ŚmŚmiesznie było heh. Dostałam od nich takie fajne kuflo-szklanki z zakretkami jak słoiki, w zakretce jest dziurką na slomke. Idealne na grilla, osa nie wpadnie do drinka hehodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:powiem Wam w tajemnicy
....mam ochotę strollować całe ovu, żeby klikały na link i podniosły Żabę w rankingu... tak, ze tenprzechodzą z tego samego neta ale z innych urządzeń :p kurde nie mogłam odkryć tego wcześniej !?
ojejku, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dobra przyznać się która wysikała dwie kreski na ciążowym patyku bo o to dziś, wieczorową porą, znienacka w wuce napadł mnie Ridżu. Z godnie z umową biorę go na klate wzamian z pozytywa na patyku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 22:34
-
nick nieaktualnyja jestem dziś podłamana, ale chbya pozytywnie.
Z rana, w 3 dniu krwawienia owulacyjnego (bo plamieniem tego nazwać nie mogę) zapisałam się do lekarza, który spowoduje, ze zajdę w ciążunię).
Mam żywo-czerwone krwawienie, być może owulacyjne... ch..j z tym jakie, normalne to nie jest. Zatem ogłaszam, że w marcu zaczynam konkretną diagnozę, jak mi lekarz nie podpasuje, to szukam nowego (ale ten m,ój z dobrego polecenia emi)... do kliniki na razie nie idę bo mam zakodowane, ze oszukują na wynikach, ale kto wie, kto wie... -
Basik122, kattalinna, ciri22, ktosiowa, JoHanna, Katarzyna87, odrobinacheci, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:A ja zagłosowalam dwa razy dzis. Z tego samego urzadzenia. Nie wiem jakim cudem. Podoba mi sie pomysl o strollowaniu ovu. Moze nas Bozia nie pogoni? Od ktprej moge podpis ukrasc?
Lauda o niczym nie wie, prawda? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny