Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój wielki kot leży mi na brzuchu. To na bank cionrza.
Zaraz wstane i kawę zrobię.
Już kombinują jak tu wysprzatac w mieszkaniu. A powinnam leżeć robić NIC ale zrobię pranie to tego Paryża. Nie wiem jakie ubrania tam wziąć bo zimno. A miałam nadzieje ze tam cieplej niż tutaj -
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Mój wielki kot leży mi na brzuchu. To na bank cionrza.
Zaraz wstane i kawę zrobię.
Już kombinują jak tu wysprzatac w mieszkaniu. A powinnam leżeć robić NIC ale zrobię pranie to tego Paryża. Nie wiem jakie ubrania tam wziąć bo zimno. A miałam nadzieje ze tam cieplej niż tutaj -
Morwa wrote:Wszystko zależy od tego jaki kot ma detektor cionrzy wbudowany. Ja mam dwa koty, jeden jest antyspołeczny a drugi milusiński. Jak siada na brzuch antyspołeczniak to ciąża murowana , a jak ten drugi to Ridż
Morwa, ciri22, myshka84 lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Czy ktoras z Was Wiedźmy, widzi w swoim kotle kiedy nadejdzie wiosna?
właśnie to rozpracowuję w swoim kotle
popatrz ile jest groszków w nim do wzięcia dla każdej wiedźmy
http://iv.pl/images/58847816754031083303.jpgciri22, aleala, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, myshka84, Blondik, Impresja, Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedzma i Morwa jakie macie super awatarki:D
A ja musze powiedziec ze moja corka juz wie ze tata wraca wieczorem z pracy i od godziny 17-18 jest nieznosna do momentu az tatus wroci z pracy i wezmie ja na rece! Wtedy mijaja 2 minuty i dziecko spi! A tak jest marudzenie i rozpacz jak mama ja trzyma, spac nie bede, w ostatecznosci moge zjesc ale tata jest lekiem na cale nieszczescie.
Niech Żaba wskakuje na 1 miejsce!!WiedźmaMaKota, kattalinna, Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski. Są jakieś sposoby na opóźnienie ridza? O jakieś dwa trzy dni?
Szyjka u mnie bardzo wysoko nieosiagalna tempa 37,1
Cycki nadal bolą. Jest szansa ze dziać przyjdzie dopiero np niedzielę? Powrozcie mi bo nie uśmiecha mi się z korkiem super plus i okłejską najt w samolocie siedzieć -
Mój awatar w powiększeniu wygląda tak :
http://iv.pl/images/47614359245505404556.jpg
Klepsydra oblicza czas do Zielonej kropki na wykresieno i wychodzą z niej małe węże co można przypisać intensywnemu pytongowaniu
saxatilia, WiedźmaMaKota, ciri22, myshka84, Blondik, kattalinna, Impresja, Vesper, JoHanna, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
saxatilia wrote:Laski. Są jakieś sposoby na opóźnienie ridza? O jakieś dwa trzy dni?
Szyjka u mnie bardzo wysoko nieosiagalna tempa 37,1
Cycki nadal bolą. Jest szansa ze dziać przyjdzie dopiero np niedzielę? Powrozcie mi bo nie uśmiecha mi się z korkiem super plus i okłejską najt w samolocie siedzieć -
Luteina. Prog nie spadnie, Ridż nie przyjdzie
Saxa, a ten Twoj nowy pytong nie ma jakiegos szatanskiego planu na romantyczną wycieczke? Moze jakis pirscionek Ci pezybędzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri ja nie czaje tych tatoo. Może dlatego ze nie widzę na telefonie.
Mój chłop i pierscionek? Hmmm watpie. Ostatnio juz nawet o tym nie wspomina.mam wrażenie ze jest daleko. Wiem ze oboje mamy ogromnie trudny czas w pracy i to sie odbija na nas. Twierdzi tylko ze nawet jak go wywale to oknem wejdzie. Tylko w takim razie po ch.uj pisze z jakaś Ania... -
nick nieaktualny