Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLauda I love U
Kiedyś tak dużo wróżyłyście, musicie robić to częściej bo się micha cieszy.
Zwei jak widać po twoich postach ta praca daje Ci w kość od jakiegoś czasu, może faktycznie inna branża pomoglaby Ci trochę zwolnić obroty i Kleks miałby lepsze warunki. -
odrobinacheci wrote:
Zwei jak widać po twoich postach ta praca daje Ci w kość od jakiegoś czasu, może faktycznie inna branża pomoglaby Ci trochę zwolnić obroty i Kleks miałby lepsze warunki.
Ja chyba po prostu nie mam szczęścia do pracyGdzie nie przyjdę, tam się zaczyna kołowrót, mimo że wcześniej pracowało się normalnie. Nie mam ochoty znowu uciekać, to źle wygląda w CV, ale chyba będzie trzeba.
Może jakieś gluty pod moim nowym wykresem?Zbieram gluty od zaciążonych oraz od tych z fajnymi pracami w wymiarze 40h/tydzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Ja chyba po prostu nie mam szczęścia do pracy
Gdzie nie przyjdę, tam się zaczyna kołowrót, mimo że wcześniej pracowało się normalnie. Nie mam ochoty znowu uciekać, to źle wygląda w CV, ale chyba będzie trzeba
Wiadomo łatwo się mówi, ciężej robi. Ale samo rozniesienie CV i czekanie na ciekawą ofertę to nic złego.
-
nick nieaktualnyU mnie inna strefa czasowa, pyknelam glos i patrze... jest! Malgo w pierwszej dziesiatce!
Ktora usadzi Zabe na podium dostaje potomka w nagrodeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 04:25
ciri22, lauda., odrobinacheci, Vesper, kattalinna, myshka84, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Dzień że tak powiem dobry.
Pogoda paskudnicka.
Dobrze, że czeka mnie basen z Żabą. Jak jej się ryjek cieszy, to mnie tym bardziej.
Miłego dnia!
P.S. jak zwykle aj law Was za determinację wywindowania Żaby na podium❤❤❤
ojejku, Vesper, myshka84, Maczek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mimo ze mogę spać to nie mogę
Zwei ja mam to samo z robota. Mimo ze fajna to dają taki wycisk ze szok. Psychiczny jeszcze bardziej. Jedna pacjentka mi zmarła w sobotę i już nie biorę następnej.
Ja jestem pracoholik niestety. A potem nie mam czasu dla siebie.
Zaskakujące ze jak jestem na L4 to na basen bym poszła, na siłownie itp. Okna chciałam dziś myć a tu patrzę tona śniegu.
Jakże byłabym szczęśliwa jak byłaby już wiosna.
Niech ktoras na kawę przyjdzie bo sama pije. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysaxatilia wrote:Ja jestem pracoholik niestety. A potem nie mam czasu dla siebie.
Zaskakujące ze jak jestem na L4 to na basen bym poszła, na siłownie itp. Okna chciałam dziś myć a tu patrzę tona śniegu.
Śnieg taaa mam dziś dobry przykład dla moich maluchów, na przysłowie "W marcu jak w garcu".
A co do głosu Saxa to jak Ci napisali źr dziękuja i zapraszają jutro to poszedł
Ja już też oddałam po południu jeszcze z lapka. -
nick nieaktualny
-
Żaba na podium będzie i basta
!
bry, dziewczynki!
Ja do roboty, co więcej kiepsko płatnej, lecęi nie chceeee mi sięeeee
Ale stresu zero. Tym razem. No poza tym, że na przyszłego dziedzica wydajemy więcej niż mamy
taki lajf.
Zwei, Saxa, życzę Wam prac, które przyniosą Wam równowagę w różnych sferach życiastaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Też klikam na żabkę
Mam nadzieję, że wygra
Lauda, podziwiam, że potrafiłaś sobie zorganizować pomoc. Ja mam kolejnego doła, nie mam siły i ochoty na nic. Mam wrażenie, że nikt mnie nie rozumie i nie docenia, a najbardziej mąż. Zresztą jego i tak ciągle nie ma. Ale u mnie to chyba po prostu kolejny dół, bo z depresji raczej nie wygrzebałabym się sama.
Codziennie Was podczytuję, kibicuję i trzymam kciuki.
Miłego dnia, sorry za smęcenie. Pa -
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Masz minus ze sie nie odzywalas.
Pisz szybko co u Ciebie. Jak Twoj fasol?
Zaba na 7! Chyba też zarzuce na fb link. Może ktosik zaglosuje.
Wszystko okmialam kilka dni lenistwa absolutnego
nie chcialo mi sie nic łącznie z odpaleniem kompa :p
ciri22, Morwa, Cytrynka_, pepsunieczka, Impresja, Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość