Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczęta, oczywiście się nie nakręcam bo za tydzień idę z wynikami które jak wiecie nie są dobre do gina i absolutnie sie nie nastawiam bo wątpię żeby bez pomocy medycznej miało teraz zaskoczyć.
Poczekam jeszcze na Kache, albo Zwei one mają głowę do wróżb
Ja też wale głosy z kompa i tel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:ja tez słodyczy nie lubię w sumie, coś dziwnego mi się ostatniop porobiło, chyba na metę odwrotnie reaguję, bo do tej pory mogły one dla mnei nie istnieć a teraz... no nie odmawiam
-
ja chciałam jeszcze z domowego kompa ale niestety, skoro głosowałam z telefonu przez wifi to już lipa. czyli nawet nie ma co męża angażować
edit: ale pozwoliłam sobie rzucić na fejsa
w zeszłym roku kolega z pracy zbierał na pieluchy dla córy. info poszło do kilku departamentów, wkręcili się też kierownicy i nie było mocnych, wygrałtylko w tamtym głosowaniu można było z jednego urządzenia kilka głosów oddać, wystarczyło zmieniać przeglądarki. tu są większe ograniczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 21:01
-
nick nieaktualnydla mnie naprawdę mogły nie istnieć...
wczoraj pojechałam do biedronki na zakupy i kupiłam... krówki, karmelki, takie muuu z mlekiem skondensowanym, 2 paczki gwiazdek... nie zeżarłam wszystkiego, ale dawniej kupiłabym raczej kabanosy i łososia niż to słodkie g.wno -
ojejku wrote:dla mnie naprawdę mogły nie istnieć...
wczoraj pojechałam do biedronki na zakupy i kupiłam... krówki, karmelki, takie muuu z mlekiem skondensowanym, 2 paczki gwiazdek... nie zeżarłam wszystkiego, ale dawniej kupiłabym raczej kabanosy i łososia niż to słodkie g.wno
a skoro Wy tak o tych słodyczach, to ja idę robić majonezWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 21:09
ojejku, lauda., pepsunieczka, ciri22, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja dziś oddałam cztery głosy na Żabę! wygrałam
z domu z kompa, z tableta wifi i aero, i z pracy.
ale i tak skisiłam, bo byłam dziś w pracy w pięciu placówkach, a głosowałam tylko z jednej.. nie wszędzie dało by się to zrobić, ale co najmniej dwa głosy mogłam jeszcze dodać
ja słodycze bardzochoć nie zawsze. ale jak mam chęć na słodkie, to całą czekoladę wrąbię i mi mało. na szczęście za bardzo nie widać
edit: a kinder czekolada najlepsza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 21:15
Vesper, Morwa lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Dziewczyny, dzięki za głosy na Żabę
Jesteście słodkie... to tak a propos słodyczy.
Jeśli chodzi o słodkości spożywcze, to ja łasa mocno nie jestem. Ale mam kilku ulubieńców: czekolada "Jedyna" z wedla, czekolada mleczna z goplany - taka w fioletowym papierku oraz batonik mleczny ze słonym karmelem. Tylko, że mnie wystarczy jedna kosteczka na języku i już mi dobrze, i już nic więcej nie trzeba.
Wczoraj była wiosna. Widziałyśmy w lesie motylka cytryna, biedronkę i mrowicho tak żwawe, że swędziały mnie nawet oczy
Dzisiaj zima: śnieg i plucha.
Jutro dzień basenowy
odrobinacheci, myshka84, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
To mi kinderki i jajka niespodzianki obrzydly. Moje dziecko non stop dostaje kinderki a my to musimy zjadać bo on woli trufle. Ale dziadkowi nie przegadasz.
Ostatnio ciągnie mnie na słodkie ale wole sobie do kawy wafle z dżemem i nutella zrobić. Chociaż czekolada z orzechami z Lidla nie pogardziłam
myshka84 lubi tę wiadomość