Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysaxatilia wrote:Laski. Są jakieś sposoby na opóźnienie ridza? O jakieś dwa trzy dni?
Szyjka u mnie bardzo wysoko nieosiagalna tempa 37,1
Cycki nadal bolą. Jest szansa ze dziać przyjdzie dopiero np niedzielę? Powrozcie mi bo nie uśmiecha mi się z korkiem super plus i okłejską najt w samolocie siedzieć
-
Marta ciążunią Ridża opóźniamy już tylko na ores conajmniej 9 miesięcy :p
Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Basik a gdzie Ty mieszkasz. Zaraz dupe bym zebrała i do Ciebie.
Robisz coś kochana z ta deprecha? Mąż widzi, wie?Sax Słońce ja nie mam depresji. Fakt Duduś daje mi nieziemsko popalić a Maks nic nie pozostaje mu dłużny ale jakoś to ogarniam. A w mężu mam duże wsparcie pomimo tego że nie ma go od 8 do 19. Cały czas tłumaczę sobie że to przejściowe i niedługo bedzie już tylko lepiej.
A co do tego gdzie mieszkam to już kiedyś ci pisałam że jakieś 50km od Ciebie -
nick nieaktualny
-
Saxa, moj stelaż jest czlowiekiem o wielu wadach, ale zamiast je zmieniac nauczylam sie te wady kochac, bo one skladają sie na jego osobowość... Nie ma ludzi wymarzonych, żeby nie powiedziec idealnych. Nie ocenisz też czy masz w kips oparcie dopóki sytuacja nie bedzie faktycznie tego oparcia wymagac.... Rozgrzebując w pamięci przemyslenia z poprzednich związków nie bedziesz w pełni szczesliwa w obecnym, tak mi sie wydaje...
Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojejku, już wiem, dlaczego chcę kota i taki samojeżdzący odkurzacz
Czytałam kiedyś wywiad z tatą małej dziewczynki, wychowywanej samotnie (mężem/partnerem siatkarki, która w ciąży dowiedziała się, że jest śmiertelnie chora i nie zdecydowała się na terapię, żeby nie zagrozić dziecku).
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,7528998,Szukam_kogos_dla_siebie.html
Powiedział:
"Ja chodzę do pracy i odpoczywam. Jeśli facet uważa, że ciężko pracuje, a żona nic nie robi, bo tylko siedzi w domu przy dziecku - to chcę wyraźnie powiedzieć, że jak chodzę do pracy, to naprawdę odpoczywam. Przy dziecku jest więcej pracy."
Wiemy już, że macierzyństwo jest słodkim ciężarem.
Jeśli nie uznacie tego za smęcenie, to ja się chętnie dowiem, co jest najtrudniejsze...
Bo pewnie nie da się przygotować do tej rewolucji, jaką jest macierzyństwo, ale sama świadomość czekających trudności być może pozwoli się z nimi lepiej uporać.
Może być też na privImpresja, pepsunieczka lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Vesper wrote:Może być też na priv
nie, nie na priv!
Mamusie, podzielcie się swoimi doświadczeniami i przeżyciami, co Was strasznie męczy a co cieszy najbardziej.. ja chętnie się dowiem
chyba, że inne Wiedźmy źle znoszą takie wynurzenia, to wtedy ja też poproszę na priv.Vesper, Impresja lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7