Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bo ja to wiem. każda z nas będzie miała dziedzica

ale nie chcę być prezydentem.
myshka na Matkę!
edit: dalej, dalej, ręko Gadżeta!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 18:20
Vesper, kattalinna, Maczek, Impresja, Morwa, ojejku lubią tę wiadomość

Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ups
Masz swoj pokoj,iz do siebie.
Oj znam taka jedna tesciowa,masakra pedantka i synowej robila by porzadki chyba nawet w łóżku,buu.
Mieszkałam z babcia,ale to Złota Kobieta jest nigdy,w nic a jak byla zadyma to przyszla po do mnie i mowila nie warto-czytaj pogoń dziada,za to z mama nie wyobrazam sobie mieszkac,o nie NIGDY.
ps.z przyszla tesciowa tez nie..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...

-
nick nieaktualny
-
Mieszkałam z babcia męża. O matko dalej mam drgawki na sama mysl.pepsunieczka wrote:Ups
Masz swoj pokoj,iz do siebie.
Oj znam taka jedna tesciowa,masakra pedantka i synowej robila by porzadki chyba nawet w łóżku,buu.
Mieszkałam z babcia,ale to Złota Kobieta jest nigdy,w nic a jak byla zadyma to przyszla po do mnie i mowila nie warto-czytaj pogoń dziada,za to z mama nie wyobrazam sobie mieszkac,o nie NIGDY.
ps.z przyszla tesciowa tez nie -
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Spoko, moja przy pierwszej wizycie w naszym mieszkaniu, zaglądała nam do pralki. Nie pytajcie, po co, bo ja tego nie ogarniam

Może chciała zobaczyć jak duży ma bęben?
Może sama ma stary sprzęt.
A niektórzy lubią sobie po prostu pogrzebać.
Były już chłopak siostry myszkował kiedyś po szafkach kuchennych moich rodziców. Nie wiem co go tam mogło interesować.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Najpiekniejsze w macierzyństwie? To poczucie, że taka istotka, na którą nijak się nie zasłużyło kocha, potrzebuje i chce być z nami pomimo wad i nieudolności

A najtrudniejsze? Wszystko. To poczucie braku kompetencji i chaos tuz po porodzie. To, ze te mądrości wyczytane z książek i usłyszane od bliskich to g*** prawda i nijak się ma do rzeczywistości. To, że jak człowiek sobie myśli, ze nauczył się obsługi własnego dziecka przychodzi skok rozwojowy i zabawa zaczyna się na nowo. No i te ciągłe obawy i niepwność: że coś sie robi źle i zaszkodzimy, że zachoruje, że coś pójdzie nie tak itp.
Madzia poprawiła mi dzisija humorek. Pięknie ćwiczyła na fitnesie (czyt. rehabilitacji). Nie stękała, nie jęczała, a nawet się uśmiechała. Dorasta
To jedna z takich chwil, że rozpiera mnie duma. Żadna to moja zasługa, że tak ładnie ćwiczyła, ale aż spuchłam 

Dobranoc
odrobinacheci, kattalinna, ojejku, Vesper, myshka84, JoHanna, Maczek, Morwa, WiedźmaMaKota, Impresja lubią tę wiadomość
-
nie, na szczęście nic tych rzeczymarzusiax wrote:A robi ci porządki w szafkach jak teściowa (jak się nie mylę) u Ali?
do szafek zagląda, owszem, ale tych, w których są jej rzeczy. albo kuchennych jak coś gotuje, ale to normalne i nic nie przestawia. jest ogólnie z tych, które się nie wtrącają w nic. zupełnie nieszkodliwa kobieta
problem leży w mojej głowie raczej. ja się wprowadziłam do niej. po kilku miesiącach się wyprowadziła na wieś, zostawiając nam mieszkanie (kiedyś ma być nasze też na papierze). na co dzień jestem u siebie, ale gdy przyjeżdża teściowa to jakieś klepki mi się przestawiają i tracę poczucie bycia panią tego domu, mimo że ona nie zachowuje się w żaden sposób, który narzucałby mi takie myślenie. choć i tak jest lepiej od kiedy zrobiliśmy sobie nową kuchnię - wiadomo, że to najważniejsze miejsce w domu
gorzej jest gdy przyjeżdża siostra męża - ta to dopiero nerwy psuje - niby nic nie chce, cichutko i spokojnie siedzi, ale panoszy się i wymądrza. taki typ, że jej własna rodzina nie ogarnia, ja więc nawet nie próbuję i mam zlewkę na nią
-
marzusiax wrote:A robi ci porządki w szafkach jak teściowa (jak się nie mylę) u Ali?
aa Marzu nawet mi tego nie przypominaj :p to była awantura stulecia, ps. dalej nie odzyskałam połowy rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 20:36