Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:Mizialyscie sie kiedys kremem z progResteronem? Jak sie zachowuje po nim tempka? Bo u mnie jakis spadek i nie wiem czy nie powinnam przestac sie miziac i czekac na Ridza? Czy miziac sie 10 dni jakbym dupka brala, a Ridz sam przyjdzie po odstawieniu?
Nie miziałam się takim kremikiem, ale jak brałam kiedyś dupka, to miałam czekać aż pojawi się Ridż i dopiero wtedy odstawić, a jakby pojawił się zielony groszek, to brać dalej.
A spadek, to niby może być implantacyjny, ale nie wiem jak to do końca jest.
A o co chodzi z tą Celiną, bo albo jestem niekumata, albo może niewtajemniczona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 11:12
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyJa już po wizycie u Pani gin, stwierdziła że wszystko u mnie w porządku. Endometrium ładnie pogrubione świadczące o drugiej fazie cyklu, płyn w zatoce douglasa był wiec wychodzi na to że i owulacja była. Dostałam skierowanie na prolaktyne, tsh i progesteron i mam to zrobić w 5-6dpo (dziś mam 6 -.-'), czyli muszę czekać do następnego cyklu.
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie szczypieee i swędzi pipka od wsadzania sobie tej luteiny Nawet gościnnie przyjęty pytong musiał być szybko wyproszony Lipa trochę Może jakimś cudem nie trafi mnie szlag do niedzieli, a jak nie będzie fasola, to ją odstawię. A jak będzie, to wydębię podjęzykową.
Zaczęliśmy z mężem gadać ok. 23. W międzyczasie dobraliśmy się do wina z lodówki. O 3 w nocy upiekliśmy ciastka. Dobraliśmy się do drugiego wina z lodówki. Poszliśmy spać o 6. Spontaniczna impra z własnym ślubnym, szaleństwo Toteż moja dzisiejsza tempka jest do rzyci
EDIT: Ode mnie też krwi nie chcą Bo biorę metforminę I mam chorobę że niby przewlekłą, a teraz są takie przepisy, że nikogo z przewlekłą nie biorą, nawet astmatyków. Bez sensu Mąż musi za nas oboje oddawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:39
Blondik lubi tę wiadomość
-
a ja polecam widoki z naszej wczorajszej sesji:)
odnośnik do Fb: tam jest link do bloga a na nim 54 zdjęcia- na osttanim ja i mój J.
https://www.facebook.com/174770452598198/photos/a.201340086607901.48744.174770452598198/779318658810038/?type=1&theater -
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:a ja polecam widoki z naszej wczorajszej sesji:)
odnośnik do Fb: tam jest link do bloga a na nim 54 zdjęcia- na osttanim ja i mój J.
Heh Twoją anonimowość szlag trafił Teraz jak Cię minę kiedyś na ulicy, to będę mieć potem ciężkie rozmyślania pod tytułem "skąd ja znam tą kobitę?"
EDIT: A swoją drogą... ładne zdjęcia, ale patrzę na tę dziewczynę w tej cienkiej sukience i mi się zimno robi, brrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:31
-
ja zawsze jak mi się wydaje, że kogoś znam mowię cześć
osttani o tak palnęłam do rodziców jednego przedszkolaka;) na szczęście podeszli do tego zyczliwie, heh;)
nie mam się czego wstydzić, no;) to się pokazuję
PS. jak mnie spotkasz powiedz takim szeptem z horroru...Ridź...albo Alexis.. heh;) będę wiedziała skąd Cię znam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:33
Katarzyna87, Maczek, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:a ja polecam widoki z naszej wczorajszej sesji:)
https://www.facebook.com/174770452598198/photos/a.201340086607901.48744.174770452598198/779318658810038/?type=1&theater
Piękne zdjęcia w zimowej scenerii, choć widać że pannie młodej pizgałooo że hej!
EDIT: haha jak się kiedyś gdzieś spotkamy, to hasłem będzie RIDŻ!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:41