Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupcie takie witaminki, taki żelik, zad do góry po seksie aż do rana i NA PEWNO się uda, gwarancja. Hurra.
Wybaczcie. Ale jakoś dziwnie mnie to podrażniło. Wrrr... Chyba Ridż nadchodzi, zaczynają mi się wkurwodoły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:01
-
nick nieaktualnyJa do czasu, aż nie zaszłam w ciąże nie wiedziałam że coś takiego jak beta istnieje i też nie zrobię dopóki 2 kresek nie zobaczę A po drugie jak będę miała przy kolejnej ciąży robić betę to ciśnienie będzie 200, tak to już chyba jest po poronieniu.
-
zwei_kresken wrote:Ja ostatnio.Ridza dostalam 14 dni po odstawieniu dupka wiec musialabym brac dupka 24 dni a dostalam tylko na 10 dni... Wiec.to chyba nie do konca tak z tym braniem DO
No to właśnie nie bardzo wiem jak to działa, pewnie na różne sposoby w zależności od sytuacji, od schorzenia itp. - podzieliłam się tylko jak to było u mnie.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zuzzi wrote:Kupcie takie witaminki, taki żelik, zad do góry po seksie aż do rana i NA PEWNO się uda, gwarancja. Hurra.
Wybaczcie. Ale jakoś dziwnie mnie to podrażniło. Wrrr... Chyba Ridż nadchodzi, zaczynają mi się wkurwodoły. -
zuzzi wrote:Owulacyjną już przestałaś być, czas pójśc krok dalej?
No to nie jest powiedziane
Pójdę jeszcze raz pyknąć progesteronik po weekendzie.
Zrobiłam sobie dzisiaj SPA na pocieszenie po robocie (zdycham, jeszcze jutro i weekend) - wlazłam do wanny z miską popkornu w łapie. Zaraz się porzygam... -
zuzzi wrote:Kupcie takie witaminki, taki żelik, zad do góry po seksie aż do rana i NA PEWNO się uda, gwarancja. Hurra.
Wybaczcie. Ale jakoś dziwnie mnie to podrażniło. Wrrr... Chyba Ridż nadchodzi, zaczynają mi się wkurwodoły.
Ciekawe kiedy wpadną na pomysł, żeby nie srać całe 9 miesięcy, bo to może spowodować poronienie albo przedwczesny poród -
Ja też! Właśnie jestem w wannie i se trzymam telefonik w łapie a nade mną kot się gapi. .myślę sobie czy on wie że jestem goła? To ten sam wzrok kiedy się gapi jak pytongujemy pozdro z wanny ps. Ponoc gorące kąpiele też są przeciwwskazane jak chce zajść w ciążę
odrobinacheci, aneta91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i szlag jasny trafił samozaparcie........ To pewnie po tym siemieniu mam, że mnie nie zapiera
Katarzyna87 wrote:Tak przy okazji...kurde dałam rady, musiałam się udzielić: https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/czy-cos-z-tego-jeszcze-bedzie,6264,1.html?sd=1 -
zuzzi wrote:
EDIT: A swoją drogą... ładne zdjęcia, ale patrzę na tę dziewczynę w tej cienkiej sukience i mi się zimno robi, brrrrr
To samo pomyślałam.
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
może napiszę mój poradnik jak uda mi się zajść w ciążę to napiszę PORADNIK JAK ZAJŚĆ W CIĄŻĘ I NIE ZWARIOWAĆ:
1. pij dużo alkoholu (najlepsze są wina z lidla)
2. kochaj się ze swoim facetem kiedy chcesz
3. sikaj
4. rób kupę
5. zasypiaj w normalnej pozycji wtulona w ramiona swojego mężczyzny i przestawaj udawać, że jesteś świecą.
lauda., Maczek, odrobinacheci, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:ja zawsze jak mi się wydaje, że kogoś znam mowię cześć
osttani o tak palnęłam do rodziców jednego przedszkolaka;) na szczęście podeszli do tego zyczliwie, heh;)
Dlatego jak widzę znajomą twarz, ale w pierwszej chwili nie zaskoczę skąd tę osobę znam, mam wielki dylemat, czy powiedzieć dzień dobry, czy cześć, czy może to ktoś obcy i znam go tylko z widzenia i się zdziwi jak się odezwę i gorączkowo próbuję sobie przypomnieć, a nieraz jest naprawdę mało czasu.
W ten sposób bardzo łatwo zrobić gafę.Maczek lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
mar wrote:może napiszę mój poradnik jak uda mi się zajść w ciążę to napiszę PORADNIK JAK ZAJŚĆ W CIĄŻĘ I NIE ZWARIOWAĆ:
1. pij dużo alkoholu (najlepsze są wina z lidla)
2. kochaj się ze swoim facetem kiedy chcesz
3. sikaj
4. rób kupę
5. zasypiaj w normalnej pozycji wtulona w ramiona swojego mężczyzny i przestawaj udawać, że jesteś świecą.
Punkt 4 jest kluczowy. Jak nie robisz kupy to przyłażą do głowy posrane pomysły. Np. ten o trzymaniu nóg w górze. Wizualizuję sobie właśnie, jak po wszystkim mój Małż bierze do rąk jakąś 500 stronnicową powieść, a ja sterczę jak kretynka z nogami pod sufitmana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymar wrote:Ja też! Właśnie jestem w wannie i se trzymam telefonik w łapie a nade mną kot się gapi. .myślę sobie czy on wie że jestem goła? To ten sam wzrok kiedy się gapi jak pytongujemy pozdro z wanny ps. Ponoc gorące kąpiele też są przeciwwskazane jak chce zajść w ciążę