Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak fajnie, że jest ten wiedźmowy wątek.
Blondik! Oby Ci się szczęściło przez całą ciążę i jeszcze dłużej.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyTak Matleena jak będziesz sprawdzać jajo, zajrzyj czy fasolka się gdzieś nie ukryła
Ja się znów zaczęłam zastanawiać czy to jednak dobry czas na ciąże może lepiej najpierw zacząć prace, tym bardziej że może udałoby mi się po skończeniu studiów dostać takową. Potem będę jak z tego wczorajszego artykułu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 13:13
-
Blondik wrote:złamałam się...zatestowałam dzisiaj...widzicie to, co ja?
cieszę się i boje;) w środę pójdę do lekarza, wiem, że wcześnie, ale może będę musiała coś brać...
mam nadzieję, że rzeczywiście maleństwo się zadomawia i zostanie z nami juz do końca szczęśliwie i zdrowo;)
proszę nie gratulujcie tylko trzymajcie kciuki i módlcie się, żeby było dobrze
A mnie opierdzeliła że sikłam wcześniej Gratuluję i zazdraszczam -
Blondik nie bój sie ja w dniu bety miałam tsh 0,02 dla norm 0,34-5,60 ...Ft3 4,99 a Ft4 1,48 istny galimatias. Skoro zaszłas w ciąże to znaczy, że jest w porządku. Lekarz Ci soś przepisze i bedzie cacy gratuluje! Oby do 10 tygodnia
Blondik lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Zuzzi my jutro sikamy z Laudą, sikasz z nami ?
U mnie of źle wyznaczył, więc obie będziemy mieć 11dpo, a Lauda 10dpo - czyt. i tak nic nie wyjdzie, ale w ramach wiedźmowej współpracy lejemy razemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 16:39
-
Katarzyna87 wrote:Zuzzi my jutro sikamy z Laudą, sikasz z nami ?
Chętnie Ale za późno, przed chwilą dałam mężowi mojego testa, żeby mi schował do niedzieli, bo mi zaczyna odwalać To teraz już mi nie oddaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 16:40
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Zwei szczaj w środe to imprezka się przedłuży ja w pt lece go ginka posluchac serduszka to też driny poleje
Blondik lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj