X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie, zgodnie z tym co działo się w ostatnim cyklu jutro powinno przyjść lekkie plamienie, pojutrze mocne, a w pon @

Wiecie co, ja nawet nie muszę być wróżką, żeby wiedzieć jaka jutro będzie tempka - 36,67, następnie utrzyma się przez dwa kolejne plamiaste dni i Ridżo wpadnie ;)

Czy te wykresy po owulce nie są prawie takie same ;)?

d4167f4c0468ef2fmed.jpg

EDIT: żeby nie było - oba moje :D

EDIT EDITA: czytałam własnie wpisy w notatniku dziewczyny, która zaszła, strzela focha, że ma stan podgorączkowy, cały czas 37 i już ją to męczy "Od ponad 10 dni temperatura oscyluje wokol 37 stopni... meczy mnie to troche... dlugo tak ma jeszcze byc? " 036.gif 0bicz.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 17:21

lauda. lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powariowalyscie z tymi testami :P

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro na 99% w ciąży nie jestem zajadam się fasolką po bretońsku, a co, przynajmniej będę miała brzuch jak ciężarna...i gazy ;D

mar lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadalam z moim lekarzem;) zwiększył mi dawkę euthyroxu :) w środę mam iść znowu na tsh i zadzwonić znowu;) na wizytę przyjść za 2 tyg chyba, ze inaczej powie w środę:)
    fajny ten mój lekarz, wizyty przez tel. :)
    uspokoiłam się troch ę;)

Emma80, Maczek, zwei_kresken lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    gadalam z moim lekarzem;) zwiększył mi dawkę euthyroxu :) w środę mam iść znowu na tsh i zadzwonić znowu;) na wizytę przyjść za 2 tyg chyba, ze inaczej powie w środę:)
    fajny ten mój lekarz, wizyty przez tel. :)
    uspokoiłam się troch ę;)

No i super, wyluzuj :) A ja z racji pozytywnej bety oficjalnie wlepiam Ci gocha na liście w lutowych :P
    Katarzyna87 wrote:
    Skoro na 99% w ciąży nie jestem zajadam się fasolką po bretońsku, a co, przynajmniej będę miała brzuch jak ciężarna...i gazy ;D

Gazy też będziesz mieć jak ciężarna! To jest jeden z podstawowych objawów :P

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kobiecym-sercem-pisane.blog.pl/2015/01/24/38-przychodzi-baba-do-lekarza/
    Wiedźmy moje drogie chcecie mieć grocha to się nie myjcie ;-D ;-D

mar, Blondik lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:

Eeee... Za mocno się wymyła, nic nie widać na badaniu?
    W ogóle co tam jej miało pękać po lewej stronie, że współżyć trzeba było, skoro już niby miała dwie krechy na teście? :P To się tak bardzo kupy nie trzyma, że aż boli :D

Ale właściwi dużo już było na tym forum sugestii, żeby się po seksie nie myć, tylko pozwolić wszystkiemu uroczo zaschnąć do rana :P Najwyraźniej to jakaś głębsza idea z tym niemyciem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 19:52

zwei_kresken lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:

O nie, a ja już po kąpieli z winiaczem w łapie ;p

Zuzzi pomyślałam na początku, a propos po 'lewej stronie', i 'zaboli', że laska zrobiła owulacyjny test, ale jak powiedział, że ma przyjść za 3 dni od razu było wiadomo, że coś jest nie tak z tą historią <lol>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 19:58

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka wieczorową porą!
    Potrzebuję od Was wsparcia i podrzucenia mi nakrętki. Mój luz chwilowo wyparował i teraz nie wiem czy to nie PMS i smrodek haluksowych szkit Ridża.

A poza tym, to postanowiłam jutro zrobić pączki - ku uciesze mego małżonka osobistego. Mam taki super przepis, z którego ciasto wyrabiam mikserem i rośnie w lodówce.

atdc20mmxp7m5026.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze, Lauda! Weź się w garść! Wytrzymaj do jutra! Bo przyjdę i potrząsnę Tobą!

Po drugie...dasz mi przepis na te pączkiiiiiii? :)

lauda. lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okeeejjj, biorę się w garść. A przepis łap ze zdjęcia. Moja babcia wynalazła w którejś gazecie. Wypróbowałam w tamtym tygodniu i są rewelacyjne. Robiłam z połowy porcji - 20 szt. wykrawanych szklanką ;)

http://www.iv.pl/images/95037247787465796445.jpg

Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Zuzzi pomyślałam na początku, a propos po 'lewej stronie', i 'zaboli', że laska zrobiła owulacyjny test, ale jak powiedział, że ma przyjść za 3 dni od razu było wiadomo, że coś jest nie tak z tą historią <lol>

No pasowałoby do owulacyjnego, ale wcześniej napisali, że po pół roku starań zobaczyła upragnione dwie kreski na teście, no to chyba raczej ciążowym, nie?
    No chyba że pomyliła testy :P

lauda. wrote:
    Hejka wieczorową porą!
    Potrzebuję od Was wsparcia i podrzucenia mi nakrętki. Mój luz chwilowo wyparował i teraz nie wiem czy to nie PMS i smrodek haluksowych szkit Ridża.

Proszę, oto specjalne nakrętki. Śliczne i kolorowe ;)

1.jpg

Też mi spadł poziom luzu. ;) Ale chyba się trzymam... Jutro może być gorzej :P

lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi wrote:
    W ogóle co tam jej miało pękać po lewej stronie, że współżyć trzeba było, skoro już niby miała dwie krechy na teście? :P To się tak bardzo kupy nie trzyma, że aż boli :D

Ale właściwi dużo już było na tym forum sugestii, żeby się po seksie nie myć, tylko pozwolić wszystkiemu uroczo zaschnąć do rana :P Najwyraźniej to jakaś głębsza idea z tym niemyciem.
    Mnie chodziło tylko o wątek z myciem, bo jak dla mnie jest mega walnięty nawet jeśli sporo naciągnięty :-)ktoś miał wene pisząc to ale same wiemy co niektóre laski potrafią wymyślić :-)

Chyba mnie jakieś grypsko bierze :-(

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś wyluzowałam totalnie, jak się w tym cyklu nie uda to odkładam ciąże na co najmniej półtora roku. Uznałam że najpierw jednak praca i przemyślałam to wszystko że chce się jeszcze mężem nacieszyć i wspólne pospędzać czas, porobić coś jeszcze, pojeździć gdzieś :D Przecież dopiero skończyłam 23 lata w grudniu mam jeszcze czas. Wydaje mi się, że to parcie było spowodowane ciążami dookoła, kuzynka, ciocia no i to moje poronienie chciałam wszystkim pokazać że ja też mogę być w ciąży! Ciągłe pytania jak tam, kiedy dzidziuś, a guzik kogo to obchodzi, nie muszę się tak spieszyć :)

No, a wy wiedźmy sikajcie na zielono, bardzo mocno wam kibicuje!
    No bo niezłe testowanka nam się tu zapowiadają tydzień pełen wrażeń :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 20:29

mar, Blondik lubią tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi wrote:

Z tymi dwiema kreskami to wsumie też w ty tekście kupy nie trzyma zresztą jak cały tekst. Ale jeśli na necie takie głupoty wypisują to teraz można sie domyślić z kąd laski biorą takie poronione pomysły jak chusteczka w pipce ;-)

Maczek lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Ja się dziś wyluzowałam totalnie, jak się w tym cyklu nie uda to odkładam ciąże na co najmniej półtora roku. Uznałam że najpierw jednak praca i przemyślałam to wszystko że chce się jeszcze mężem nacieszyć i wspólne pospędzać czas, porobić coś jeszcze, pojeździć gdzieś :D Przecież dopiero skończyłam 23 lata w grudniu mam jeszcze czas. Wydaje mi się, że to parcie było spowodowane ciążami dookoła, kuzynka, ciocia no i to moje poronienie chciałam wszystkim pokazać że ja też mogę być w ciąży! Ciągłe pytania jak tam, kiedy dzidziuś, a guzik kogo to obchodzi, nie muszę się tak spieszyć :)

No, a wy wiedźmy sikajcie na zielono, bardzo mocno wam kibicuje :D

Kolejna odpuszcza... :D

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już czuję, ze jestem gotowa na macierzyństwo, nie mam zamiaru odpuszczać, więc sorry, ale mnie się nie pozbędziecie ;D

Jest na forum taka dziewczyna, ma 6 aniołków, wiele lat prób i właśnie jest w trakcie adopcji. Jest po pierwszych spotkaniach z 3 letnim Maciusiem, a czytając jej aktualne wpisy grochy z oczy lecą ze szczęścia a nie ze smutku nad losem, który ją wodzi cały czas za nos.

Dzięki takim ludziom, wiem że nawet jeśli nie "dorobię" się własnego potomstwa - chciałabym uniknąć in vitro, choć pewnie za to zaraz zostanę zjechana;p - to są inne możliwości, które w żadnym wypadku nie są zastępstwem, są szansą.

Blondik, agnes175 lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Dzięki takim ludziom, wiem że nawet jeśli nie "dorobię" się własnego potomstwa - chciałabym uniknąć in vitro, choć pewnie za to zaraz zostanę zjechana;p - to są inne możliwości, które w żadnym wypadku nie są zastępstwem, są szansą.

Czemu zaraz zjechana? ;) Ja też nie zamierzam się w to bawić.
    Różne są podejścia i tyle ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 21:06

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Ja już czuję, ze jestem gotowa na macierzyństwo, nie mam zamiaru odpuszczać, więc sorry, ale mnie się nie pozbędziecie ;D

Jest na forum taka dziewczyna, ma 6 aniołków, wiele lat prób i właśnie jest w trakcie adopcji. Jest po pierwszych spotkaniach z 3 letnim Maciusiem, a czytając jej aktualne wpisy grochy z oczy lecą ze szczęścia a nie ze smutku nad losem, który ją wodzi cały czas za nos.

Wiem która to, ostatnia ciąża był do tego bliźniacza, podziwiam kobitke. Wiele dziewczyn mogło by się od niej uczyć wytrwałości i siły bo mimo tylu nie powodzeń nadal tu jest i wspiera inne dziewczyny.
    Ja też nie mam zamiaru rezygnować tym bardziej że jedno dziecko już mam więc drugie prędzej czy później też będę miała, a gdyby jednak mi się nie poszczęściło to jakoś się z tym będę musiała pogodzić :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Marribell Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też czytałam jej wpisy.. :) cudowna sprawa :) moi znajomi mają odchowaną 3 dzieci (są już studentami) i wzięli na wychowanie 5 letnią dziewczynkę. Ludzie z ogromną firmą, kasą..każdy by pomyślał, że bachory odchowali to teraz mogą szaleć a oni taki myk. Na pierwszy rok firmie, odpuścili (interes się sam kręcił)..wszystko po to, żeby jak najwięcej zająć się tym dzieckiem. Mówią, że nie jest prosto, bo dziecko problematyczne na maksa..agresywne z lękiem separacyjnym i nie wiadomo z czym jeszcze (matka sobie używała przed i w ciąży)..podziwiam takich ludzi :)

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ