Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynko nie tyle nie popieram, co nie wróże im powodzenia w związku. Nie bez przyczyny mieli się rozwodzić, a teraz brną w kościelny, bo ksiądz zaproponował, że im przy chrzcie zrobi. Ja mam okropny charakter, ale trafiłam na osobę, która potrafi mnie okiełznać. A ci skaczą do siebie jak koguty. Ich sprawa.
Jaka ta Hania już wielka. Nogi długie jak u modelki
Alexis chyba mnie zrobiła w h*ja i przyszła cichaczem, nie pokazując swojej obecności na testach. Trzeba ją dogonić wieczorem. Może na nowej pralce, albo zmywarce? Co wygodniejsze?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:
Alexis chyba mnie zrobiła w h*ja i przyszła cichaczem, nie pokazując swojej obecności na testach. Trzeba ją dogonić wieczorem. Może na nowej pralce, albo zmywarce? Co wygodniejsze?
Może łóżko? Chyba, że to zbyt banalne i wyświechtane.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Marta, kurrr... Kolejny konowal, co mówi, że naturalnie się nie da przy trochę osłabionych wynikach. Oskubalabym za pierdo*enie bzdur i martwienie ludzi. A my to co w takim razie, niepokalane poczęcie?!
Mój małż miał laparo na żylaka. Wyszedł ze szpitala na drugi dzień. Potem przez ok. tydzień pobolewały go mięśnie na brzuchu w miejscu szycia, ale normalnie był aktywny. A po zdjęciu szwów zarzekał się, że już w ogóle nic mu nie jest i go nie boli.
Z komplikacji zrobił mu się tylko obrzęk na jądrze, który zszedł sam w ciągu miesiąca.
Teraz jajka mu się trochę mniej przegrzewają. I jak pytongujemy po kilkudniowej przerwie, to wydaje mi się, że objętość jest większa. Ale czy to coś pomogło na parametry nasienia, to nie wiemy. Robił zabieg jak już byłam w ciąży. Tak zdecydował, żeby zachować trochę płodności na potem. No i nie powtarzalismy po tym badania, bo po co, skoro jest Zośka.
No ale jak się nie chce ciachac, to niech nie ciacha. Włączyć suple, podkręcić Twoje cykle i jazda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 13:50
Vesper, ojejku, kattalinna, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:https://youtu.be/1GJtTOiGPnE
Dziewczyny nie umiem zrobić klikalnego linka, ale patrzcie jaką mam gadule
Cudowna Hanulka!mała lingwistka rośnie
Wg mnie opowiada sobie bajki i różne takie... niestworzone historieMa fantazję, dziewczyna! prawdziwa Wiedźmuszka!
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
marzusiax wrote:Czy to źle, że idę na świadka mimo że jestem przeciwna temu małżeństwu?
Zapewne wszyscy by chcieli, żeby świadek przyklaskiwał parze młodej w tym zamiarze, ale na ten temat nie zamierzam się rozwodzić.
Natomiast jeśli chodzi o istotę osoby świadka na ślubie, to on jest od tego, żeby w razie czego świadczyć o tym że ślub się odbył - czyli żeby kiedyś jeśli będzie taka potrzeba ktoś (a nie np. papier) mógł potwierdzić że się wydarzyło to co się jutro wydarzy.
A pod tym względem świadek przeciwny ślubowi będzie najlepszy, bo przecież nie skłamiemarzusiax lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Wiedźmy, które umiecie, zróbcie żeby Małgo była pierwsza w rankingu, bo chciałam zagłosować.
Wiecie dlaczego na pierwszych 4-ech miejscach są tylko 2 takie same zdjęcia podwójnie?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:Wiedźmy, które umiecie, zróbcie żeby Małgo była pierwsza w rankingu, bo chciałam zagłosować.
Wiecie dlaczego na pierwszych 4-ech miejscach są tylko 2 takie same zdjęcia podwójnie? -
teraz temat klikania więc nowy post
udało mi się trafić na Żabę w pojedynku, to klik - cofnij - klik. i tak sobie klikam i klikam i myślę, sprawdzę ranking. a tam bez zmianw dodatku sprawdziłam ilość wygranych pojedynków i też bez zmian
NIE O-GAR-NIAM!