Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Impra super że ci gorączka odpuściła. Jeden malutki plus takiego stanu, to fakt że leci się z wagi
Ja jestem po wizycie u gin-endo. Koleś się uparł na badania nasienia. Dał skierowanie na klinikę, aby zrobić badania. Termin na styczeń 2017 (toż to już prawie). Zalecił bym ze swoją ginką zrobiła stymulację. I po wyzycie. Jednak wszyscy są tacy sami. Liczyłam na chociaż usgImpresja lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyMarzu, lubię za moje zdrowienie.
Zdecydowanie nie lubię za podejście lekarzy i terminy
Aż się zważę chyba...
BTW, zmarnowałam tylko test. To nie moje klasyczne przedridżowe plamienia.
Już ze mnie chlusnęło. Także Ridż u mnie. Trzymać mocno?
Edit: Dla mnie dyskusja jest zakończona.
Nie interesuje mnie wiek, w który i tak nie wierzę, ani problemy trolla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 17:30
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Impra i po coś oblewała patola? Ja jak pomyśle, że chciałabym siknąć to już Ridż mnie smyra. Taki dziad dba o moją kieszeń :p
Dlatego czasem sikam dla świętego spokoju.
Widzę biel vizira i jakoś się tak poniekąd uspokajam... -
Blondik czemu szambo a nie oczyszczalnia?
My się wahamy ze względu na cenę, ale koszty utrzymania szamba są bardzo wysokie, no i oczyszczalnia w dwa lata się "zwraca"... gorzej, że grunt mało przepuszczalny i nie wiem na 100%, czy mamy gdzie odprowadzić to, co się z oczyszczalni, wypłukuje nie naruszając gospodarki wodnej okolicy
Baronowamacie już uzgodnienie planów remontu ze spółdzielnią/wspólnotą mieszkaniową? Czy nie musicie tego robić? W poprzednim lokum musieliśmy mieć nawet zezwolenie na wymianę grzejnika w łazience
Zuu wszystko ma swoje plusy i minusy, po nastu latach razem mamy już dość przeprowadzekech...
Ale ciasto boskie!
Ciri gratulacje z okazji miesięcznicy Liwiistaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:
Zuu wszystko ma swoje plusy i minusy, po nastu latach razem mamy już dość przeprowadzekech...
Ale ciasto boskie!
Też nie lubię przeprowadzekSporo ich w życiu miałam.
Najchętniej bym się przeprowadziła jeszcze tylko raz, ale za to porządnie - do własnej chałupyMam nadzieję, że to kiedyś się uda
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Impra ja myślę ,że kuracja zaraz po antybiotyku Ci nie zaszkodzi bo to dobra kuracja eliksirem z ogórasków i czosnyczku
wydaje mi się ,że ogóraski pomogą również w odbudowie flory ,ale jak chcesz probiotyk to dorzucić go rano do swojego menu:) jak długo na antybiotyku leciałaś?
A od poniedziałku polecę z misturą
Tylko ten czochn jest poszatkowany i zanurzony w soku z ogórków, to się zastanawiam, czy on nie wybije w nim bakterii dobrych, skoro niby działa jak naturalny antybiotyk. Utwierdziłam się w przekonaniu i chyba zrobię tak, jak piszesz - mikstura na noc, a z rana probiotyk -
Maczek wrote:Też nie lubię przeprowadzek
Sporo ich w życiu miałam.
Najchętniej bym się przeprowadziła jeszcze tylko raz, ale za to porządnie - do własnej chałupyMam nadzieję, że to kiedyś się uda
Mamy właśnie taki zamiar uskutecznićRazem przeprowadzaliśmy się z 6-7 razy
Tej jednej "porządnej" przeprowadzki Wam w takim razie życzęstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyU mnie podobnie z przeprowadzkami jak u Vesper.
I to wszystko w przeciągu ostatnich 7 lat.
Nie wiem, jak to u Was wygląda, ale teraz jakoś nigdzie nie czuję się u siebie
Wyrosłam już z domu rodzinnego, bardzo lubię i często tam przyjeżdżam, ale przywykłam do własnej przestrzeni. A przez przeprowadzki nigdzie teraz miejsca nie potrafię zagrzać. W naszym mieszkaniu przez 2 lata nie zdecydowałam się na zakup mebli. Teraz mam to samo. Niby bym coś kupiła, bo bardzo lubię urządzać, ale po chwili odpuszczam... -
Vesper moj maz jest przewodniczącym we wspolnocie;) takze zgodę juz mamy. Teraz czekamy na pozwilnenie na budowę bo ruszamy łazienkę a na to trzeba zgody:/
Vesper lubi tę wiadomość
-
o jerzu:D co tu siem dzieje:D
jprdl,zajrzalam na 35+słabo mnie
ja sie zmężem przeprowadzałam 3 razy a sama odkąd jestem w waw chyba z 10
najgorsze że bambetli przybywa i muszę wynajmować coraz to większe lokum:))
Impra- czyli zdrowiejesz, szkoda ze to jednak nie były śródłonowe narodziny dziedzica,no ale co się odwlecze.. itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 17:57