Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW ogóle Ovu to od strony technicznej słabe forum.
Wszystkie wątki są otwarte, a moim zdaniem do takich powinny należeć tylko te typowo medyczne, a takie osobiste (jak nasz) powinny być widoczne tylko po zalogowaniu. Tym bardziej pamiętniki.
Niestety moderator nie radzi sobie z ogarnięciem jednego trolla.
Nie wyobrażam sobie ich inwazji
Pomijam już kwestię fałszywych ciąż, kradzieży zdjęć itp.
Pewnie długo tu miejsca nie zagrzeję... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:To ciągle jedna i ta sama nawiedzona? Ładnie trzeba mieć we łbie nasrane. To można się tak wskrzeszać setki razy na tym forum ? Myślałam ,że tylko jedno konto tu da rady założyć, człowiek to całe życie się uczy
-
A ta ryba to co za stworzenie znowu....ehh całe życie z... Trolami
Morwa, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślę, że tak zaraz po antybiotyku to chyba mogę się oczyszczać?
W końcu będę działać miksturą ogórkowo-czosnkową
Po antybiotyku i tak flora będzie już wybita.
Mam probiotyk i zastanawiam się, czy przy takich działaniach to od razu się florę odbudowuje (na noc czochn, a z rana probiotyk), czy dopiero po całej kuracji? Bo to jednak trwa długo, aż miesiąc, więc może dobrze od razu dobrą florę bakteryjną budować -
Impra ja myślę ,że kuracja zaraz po antybiotyku Ci nie zaszkodzi bo to dobra kuracja eliksirem z ogórasków i czosnyczku wydaje mi się ,że ogóraski pomogą również w odbudowie flory ,ale jak chcesz probiotyk to dorzucić go rano do swojego menu:) jak długo na antybiotyku leciałaś?
-
Ja nie rozumiem, czy nie można uniemożliwić zakładania ciągle nowych kont tym samym osobom, które wcześniej zostały usunięte z forum? Mają przecież nr IP. Czy to naprawdę niewykonalne?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...