Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiestety w wawie to ustawione bylo przez telewizje.. To ich ludzie.... Znajomy ksiadz tam pracuje z mlodzieza (zaznaczam ze nie jestem religijna a on ma poglady odmienne od calego kosciola). Opowiadal ze niestety lecz ich wierni wyszli po cichutku... Reszta ustawione.. ;/ ile w tym prawdy nie wiem. Ale on raczej by nie klamal bo nie ma w tym interesu.
-
Zwei ja Ci powiem tak. Caly swiat osadza muzulmanow ze nie szanuja swoich kobiet bo Allah bo cos tam blablabla.
Ale biorac po uwage islam i chociazby nasz kk i rzad (ktory kk bardzo chwali) to jest jedna roznica. Islam otwarcie mowi o tym gdzie stawia kobiety i jakie sa jej prawa. I od dziecka kobieta jest tego swiadoma.
Wiem ze to nikogo nie usprawiedliwia. Ale taka mala dziewczynka wie co ja czeka w zyciu i ma szanse sie na to przygotowac.
A druga strona? No niestety mowi sie ze wolnosc, ze wszystko mozna. A przychodzi co do czego to nie, nie. Ty masz byc w domu. Bo dzieci, bo maz. I mala dziewczynka myslala ze swiat stoi przed nia otworem a tu nagle bum... Rzeczywistosc.
Kk i rzad aktualnie sprowadzaja kobiety do rzeczy. Inkubatora. I czym oni sie roznia od islamistow? Kobieta ma rodzic czy to z gwaltu czy z milosci. Nie moze zdecydowac o sobie bo jakis mezczyzna w czarnej sukience ma w glowie wyobrazenie jej szczescia.
Do tego co maja powiedziec ateisci? Dlaczego oni w panstwie SWIECKIM maja sie podporzadkowywac do praw koscielnych?
A tak krzycza ze islamizacja, ze chca nam na sile Allaha wcisnąć... Taaa. A w Pl na sile kayolicyzm wciskaja to juz jest ok? -
Marz znam 2 ksiezy ktorzy maja synow. Jeden madry po tym jak panna wpadla przeniosl sie na druga parafie. Placi na dziecko. Ale nie dal mu nawet nazwiska. Zeby dla chlopca potem bylo lzej i nikt nie kojarzyl go z ksiedzem (taaa bo nikt nie widzi ze maly jest chodzaca kopia swego ojca).
Drugi jest proboszczem na parafii. Syna uznal. Mieszkaja dwa domy od siebie. Wszyscy o tym wiedza. A on dalej jest proboszczem!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de2158cad0f5.jpg i to tak w temacie. -
nick nieaktualnyja tylko wtrącę, umówiłam nas na konsultację w klinice, boję się tego amh, niech mnie tam uspokoją, ze jeszcze mam chwilkę czasu 25.04 trzymać kciuki, żeby mi w tym czasie histero nie chcieli robić (to bedzie 7dc) , jak nie to będe przesuwać
ed. zagłosowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 13:13
-
Nie wiem czy pamiętacie taką sytuację sprzed kilku lat z Poznania- kochanka księdza urodziła na plebanii dziecko, niby martwe, ale ksiądz nie udzielił mu pierwszej pomocy, nie wezwał karetki. W sprawie nieudzielenia tej pomocy prowadzone było śledztwo prokuratorskie. Umorzono je, ponieważ trudno było ustalić czy dziecko w trakcie porodu faktycznie już nie żyło, nie można więc było stwierdzić, czy jest człowiekiem, czy tylko płodem. Wtedy nikt z przedstawicieli KK nie zająknął się nawet o tym, że przecież życie poczęte trzeba chronić...
Bleeee, rzyg. Ale co tam!
Strona 1888 dla Wszystkich! -
Jak oni chca całkowitego zakazu aborcji to najpierw niech wprowadzą całkowity zakaz pedofilii u siebie:/
-
Wg mnie nagranie z Wawy to ustawka, która poniekąd zniechęca do ruchu.
Fajnie, że w Mariackim poszło to w ciszy, czasem milczenie jest o wiele bardziej wymowne niż jakiekolwiek słowa.
Plakac mi się chce jak pomyślę, że jakaś banda wykolejencow będzie mi "grzebać" między nogami i decydować o moim życiu. Nie zgodzę się na to absolutnie.
Co do prolajfowcow to kiedyś czytałam wywiad z ginekologiem, do którego przychodzili tacy prolajfowcy z córkami "bo to wyjątkowa sytuacja".
Marz w miejscowości w której kiedyś mieszkałam był/jest proboszcz, który mieszka ze swoją córką, która jest katechetka!
Edit: zlepek komórek to dziecko, ale takie urodzone w 20tc to już nie dziecko i nie można pochować godnie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 13:30
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Edit: zlepek komórek to dziecko, ale takie urodzone w 20tc to już nie dziecko i nie można pochować godnie!!!
W okolicy też mamy księdza który ma 2 dzieci z nauczycielką od polaka. Wszyscy wiedzą, plotkują ale co tam jak dla mnie to oni powinni mieć dzieci, tak jak jest w USA. A tu udzielają kazań jak to mamy żyć w małżeństwie, wychowywać dzieci. Co oni na ten temat wiedzą? Jak by mieli prawdziwe ludzkie problemu to kazania byłyby prawdziwe, a nie takie jakieś głupie ideologie.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzu rozumiem co czujesz
Tak! Powinni mieć dzieci i powinni zawierać związki małżeńskie, może by nie byli tacy sfrustrowani i obludni.
Link do wywiadu, o którym pisalam:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,16171511,Debski__Jestem_z_pacjentka_na_dobre_i_na_zle.htmlRobimy drugiego Dziedzica
-
Zwei jesteś na pudlu http://www.pudelek.tv/video/Protest-przeciwko-zakazowi-aborcji-Wierni-wychodza-z-kosciola-w-trakcie-mszy-11872
Edit nie umiem zrobić aktywnego linkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 14:11
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Zwei jesteś na pudlu http://www.pudelek.tv/video/Protest-przeciwko-zakazowi-aborcji-Wierni-wychodza-z-kosciola-w-trakcie-mszy-11872
Edit nie umiem zrobić aktywnego linka
-
Widzialam ten filmik wczoraj. I powiem Wam. Ze ten warszawki to faktycznie ustawka. Ale teraz pytanie? Widzialyscie ile wiernych tam zostalo? Garstka. Kościół przezywa teraz duzy kryzys bo wiele osob sie od niego odwraca. A takimi akcjami na bank nie beda sobie zjednywac ludzi.
Zycie jest kruche. Mohery umieraja. A mlodzi juz nie spiesza do kosciola tak jak kiedys.jeszcze teoche to na tace nie bedzie mial kto dawac -
Cytrynka_ wrote:Zycie jest kruche. Mohery umieraja. A mlodzi juz nie spiesza do kosciola tak jak kiedys.jeszcze teoche to na tace nie bedzie mial kto dawac
Spoko, dostali swobodę zakupu ziemi, dostaną darowizny od PiS, jakoś sobie poradzą Na dziwki wydawać nie muszą, bo tyle na parafiach biednych bezbronnych dzieci.
Pośrednictwo w sprawach wiary to głupi pomysł, lepiej sobie porozmawiać z Bogiem bez ich udziału. Spowiedź pewnie bardzo ich bawi, lubią sobie posłuchać
Piękna pogoda u nas. A u Was? Strasznie jestem blada, muszę się powystawiać do słońca przy bieganiu.WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Idę dzisiaj na usg cyca , trzymajcie kciuki, aby to nie był jakiś potwór tylko pikuś zawsze chciałam mieć mniejsze piersi, ale nie w rozmiarze "brak cyca". Także ten, może nie będzie tak źle
P.s mój mąż jakoś przełknął info o Ridżu , baaa nawet jest gotowy na kolejnego , bo liczy, że tak jak ostatnio w Maju się uda. Wymyślił sobie ,że to jego płodność wzrasta w tym okresie, bo sam w Maju był spłodzony, a ja we Wrzesieniu/ Pazdzierniku stąd dwie ciążę.
Od dzisiaj mam nowa dietę , 3 rodzaje surówek i codziennie jeden kawałek ryby jako dodatek do normalnego dania jakie mąż obiecał ,że będzie robił żyć nie umierać -
Maczek wrote:Ble... Ustawa, Kościół, kościół, ustawa, źle, wszyscy umrzemy. Długo jeszcze to potrwa?
Bo zaczyna mi już blejk podchodzić, gdziekolwiek nie wejdę w internet.Maczek lubi tę wiadomość
-
Póki możemy to gadamy, bo po dniach młodzieży podniosą alert terrorystyczny i manifestacji juz nie będzie mozna zorganizować